Звездни компромати - месец Май'20

• 254 449
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 2 880
По-голямата сестра на Сузанита от първия брак на майка й, е нейна противоположност - образовано и скромно момиче.

# 2 881
На 8-9 месеца е детето на Златка Райкова, та съвсем си на възраст за пюрета. Някъде миналата есен роди.

# 2 882
На 8-9 месеца е детето на Златка Райкова, та съвсем си на възраст за пюрета. Някъде миналата есен роди.
За другата Златка става дума. Не за Райкова.

# 2 883
Ааа, не съм дочела тогава. На Бляк детето сигурно е предучилищна вече, да. Joy

# 2 884
  • София
Дъщерята на Лили Игнатова, красавица, но татуировката не ми харесва:
Скрит текст:

Фандъкова нещо странно ми изглежда, май филъри на скулите е слагала.
Тя е хубава жена, надявам се да не прекалява с разкрасяванията:
Скрит текст:

# 2 885
Поне е махнала мустака Smile

# 2 886
Я,Мегз пак се събрала с Рончев.Само си представям пак какъв етюд ще е измислила да го представи отново.

# 2 887
Всъщност, има ли значение дали историята е истина или не? Изобщо, на кой му пука за Сузанита?!

Кaто гледaм колко рaзпaлено коментирaме вcички, мaй нa доcтa хорa им е интереcно

# 2 888
Наоми гола в метрото - https://www.instagram.com/p/CAzlgYdD7NU/
Разсмяха ме коментарите - Корона има, коронаа и че сигурно е накарала да дезинфекцират навсякъде. Joy

# 2 889
Ева и Санти
Скрит текст:
Белите зъбки на Виктория Бекъм Grin
Скрит текст:

# 2 890
  • Rock & Roll feeling ...
Теа на Наум с колекциа бански на свое име. Тя и сестра й са и модели.

Пуснала е специален влог за проекта - https://www.youtube.com/watch?v=jzavWAf42ts ( всяко отваряне ще им генерира трафик )
Има нещо като изпъкнали две вени точно над гърдите, всяка тръгнала към всяка гърда, сигурно е поради кърменето, дано не е болезнено.
Определено известността й покрай връзката й с Наум е  трамплин както за нея, така и за сестра й.

Ето малко снимки от фотосесията в сайта на модната линия (за по-детаилно разглеждане отворете в нов таб) :
Скрит текст:

Цената е 55 евро, а в коментарите към влога се коментира, че е висока. На всеки изразил подобно мнение Теа поства един и същи коментар, като робот.

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 02:31 от Летящ Кактус

# 2 891
  • Down south
Скрит текст:
Това, което е на снимката,  реална жена ли е или кукла?

# 2 892
Скрит текст:
Това, което е на снимката,  реална жена ли е или кукла?
https://eva.bg/article/36386-Igra-na-geni-chast-I/gallery/78433?admin=0

# 2 893
  • Countryside
Сираков от толкова виагра да не вземе да получи някой инфаркт. Щото нали, на тия девойки едва ли им чете приказки за лека нощ.

Тея много ясно че ще използва Наум. Той също използва на готово името на дядо си и баща си. Нещо да е направил или постигнал сам? Но пък Тея може да се окаже с бизнес нюх и да завърти банските. Като онази Йоана ли беше, Биляна ли, Йотовска.

# 2 894
Теа банските може само да ги цицори. Какъв бизнес нюх ? Та този проект е насочен само към 47 килограмови момичета с импланти. Не е конструиран за палитра от фигури.

Йотовска е доста кадърна. Първо беше танцьорка, след това се отцепи, направи си своя формация и изработваше сценичните таоалети, тъй като е художник-приложник. После започна да се занимава с фитнес и беше състезателка на световно ниво. Стопанисва си семейството добре, задружни са с мъжа й и са от доста време заедно. Възпитава детето си  в здравословност и спорт, плюс това умее да готви много добре.
Харесвам я и виждам, че има покритие в много отношения за разлика от повечето бг селебрита.

Общи условия

Активация на акаунт