Звездни компромати - месец Май'20

• 256 083
  • 2 986
  •   2
Отговори
# 1 905
Д-р Денков го гледах в някакво предаване-изключително харизматичен и премерен. Много ми хареса.

# 1 906
Участваше в Мастършеф

# 1 907
  • Варна
Сега разгледах профила на д-р Денков. Основна процедура му е явно извайването на фалшиви коремни мускули или накратко- “плочки”. Вече съвсем няма да вярвам на снимки.

# 1 908
Там не съм го гледала. Беше в някакво друго предаване, след като майка му участваше в Черешката на тортата. Преди това и нея не бях виждала.

# 1 909
  • Sofia
И aз я хaреcвaм, но въпроcът е нa живо кaк изглеждa?
Гледах я в Черешката на тортата. Изглежда си екстра.

Но нямаше нищо общо с жената от тези снимки.

# 1 910
Г-жа Джаферович при него ли си е изваяла тези коремни плочки?

Ева Лонгория разказва за смешна случка с рокля на фестивала в Кан - куфарите й били изгубени при полета и 30мин преди събитието от Лореал й дават бекъп рокля, която тя облича и отпрашва. Оказва се, че я била облякла на обратно, т.е. това било гърба, а не дълбоко деколте. Разбира за това, чак при пристигането си пред журналистите, когато стилиста й прошепва в ухото.
Скрит текст:

# 1 911
В "Дора и градът на златото" Ева Лонгория е толкова напълняла,че чак се стреснах. Не че не и отива...

# 1 912
# 1 913
Някои имат опасен, други фатален, а тази Розали - имотен чар.
Е как така всичките й гаджета се надпреварвали апартаменти да й купуват. Другите бръмчалки - екскурзии, операции, кола за малко и снимки на долче вита по света, тази много далновидна.

# 1 914
В случая статията е фейк нюз и изсмукана от пръстите, само и само да напишат нещо за мистериозната любовница.

# 1 915
  • Пловдив
В "Дора и градът на златото" Ева Лонгория е толкова напълняла,че чак се стреснах. Не че не и отива...
мисля е снимала скоро след раждането.

Истинската Опра е дарила 12млн. за възрастни и гладни хора, пострадали от вируса.

Апартаментът на Камерън Диас в NY за 4 млн. видяхте ли?
https://life.dir.bg/gallery/vizhte-uyutniya-apartament-na-kamera … mln-dolara?i=grid

# 1 916
  • До морето
Много алуминиево и деветдесетарско ми е.

# 1 917
А от кухнята да избягаш с писъци.

# 1 918
Направо маринелско, пък макар и с вкус.

# 1 919
Tя и самата Камерън прилича на апартамента си по кичозност. 4 млн. за да демонстираш лошия си вкус е повече разхищение, отколкото лукс.

Общи условия

Активация на акаунт