Звездни компромати - месец Май'20

• 256 086
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 890
  • София
Дамата до Джино Бианкалана. Нашенка. Лекар.

# 1 891
Aз Димитър Маринов не го разбирам, по-скоро патриотизма му не разбирам, при положение, че ако проследим биографията му, семейството му са били поддръжници на монархията и след промените са били репресирани. Направил е всичко възможно да избяга от онази среда тогава, а сега голям родолюбец? Какво е направила тази страна за него?

# 1 892
И aз я хaреcвaм, но въпроcът е нa живо кaк изглеждa?

# 1 893
Viviana, ще се удавиш в злобата и измишльотините си за хората. Не бъди толкова тесногръда.
На мен детето на Меган и Хари си ми прилича и на двамата.

# 1 894
  • София
И aз я хaреcвaм, но въпроcът е нa живо кaк изглеждa?
Гледах я в Черешката на тортата. Изглежда си екстра.

# 1 895
  • Rock & Roll feeling ...
Според мен родолюбец е точно това, да обичаш родината и народа си, въпреки политическа, икономическа или друга ситуация и обстоятелства, които са те накарали да излезнеш в чужбина. И без значение какво са направили за теб.

Нямам голям поглед над Маринов, на глед изглежда обикновен човечец, но е възпитан и интелигентен. Не съм видяла много от него, че да мога да преценя дали бележи с фалшиви напъни били те патриотични или други.

# 1 896
Не е родина страна, в която не си могъл да бъдеш това, което си или искаш. И не бива да се бърка с родолюбие човешкия сантимент да  му е мило мястото там, където е бил дете... Наивен патриотизъм е този сантимент. САЩ е дал на този човек о ова, което е искал да направи с възможностите си и по-скоро трябваше знамението на САЩ да носи в джоба си.

# 1 897
Комбинация от Николета и Калканджиева на младини.

# 1 898

някой анимационен герой

# 1 899
Като герой от аниме филм е.
Нещо такова Grinning
Скрит текст:

# 1 900
  • София
Дамата до Джино Бианкалана. Нашенка. Лекар.
Ако сколаса да завърши, ще е лекар.
Гледах я в Черешката и ми се видя доста посредствена. Не говоря за визията.

# 1 901
Нещо в погледа на това момиче не ми харесва. А както знаем-очите са огледало на душата. 😊 Искам да кажа-хубава е, но няма интелигентно излъчване и харизма.

# 1 902
Д-р Денков прави някаква липосукция на ръцете на майка си, Д-р Денкова, която изглежда много криипи
https://www.instagram.com/p/CAIM0WnJmGZ/
!!!не го гледайте ако ви е гадно от операции!!!

А ето го и докторчето-актьор, който имал амбиции в пластичната хирургия за да помага на изгорели малки дечица - в същата клиника:
https://www.instagram.com/p/B5E47h7j6zG/

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 22:52 от Dress as Princess

# 1 903
Гадост!
Не е за хора със слаби нерви! Отвратително!

# 1 904
Абе той и Наско Колев е уж лекар, и Наумчо е лекар и от моя клас най-тъпия съученик стана лекар, много чуждестранни студенти в България срещу пари взимат диплома за лекар, така че няма как да се респектирам от думата "лекар".

Общи условия

Активация на акаунт