Звездни компромати - месец Май'20

• 256 071
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 965
Ох, Зара ме изплаши. Прилича малко на Стивън Тейлър.
Не малко, а много! Какво мъжество демонстрира... бай Злати ряпа да яде!

# 1 966
Прилича ми на близначката Толева .

# 1 967
На Кобилкина момченцето с фибичка.

# 1 968
  • София
И тя нещо се е бъгнала, намерила каква снимка да си сложи. Момченце? Хубаво, нека да му слага фибичка, ом иска.

# 1 969
Тя си е бъгната по дифолт. Отвратителна ми е тази жена. Начинът по който говори за секса и интимността е отблъскващ, мазен и гаден. Женски вариант на дядо Стефчо, лека му пръст.

# 1 970
Няма ли по-жествени, по-миловидни?
Женствеността май вече не е модерна.
Виж ги разните Златки, блатки, златотърсачки и т.н.... Тези, които преди години, бяха синоним на страст, сласт, похот, днес са синоним на анаболни андрогенни същества.

# 1 971
  • София
Андрогените са доста женствени, а Златките станаха мъжествени. Златките все едно ги е хванала критическата и са им секнали всички женски хормони за сметка на увеличаването на мъжките.

# 1 972
  • София
За мен Asia Kate Dillon е андрогенна, не тези мутанти.

# 1 973
Бай Стефчо беше доста невинен, в сравнение с Кобилата. Много дразни с нахалното си и просташко бръщолевене.
Намерила е добра ниша с балъци, които я следват къде ли не и слушат глупостите и с отворена уста.

# 1 974
Зара е ужасна, а напъните на Кобилкина с фибичката са голяма излагация.

# 1 975
  • София
Това на Кобилкина е чак мизогинистично. Докато при бай Стефчо не беше така.

# 1 976
Познакомиться с моя сына жендъра 😆

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 14:14 от Amphibia

# 1 977
Ох, Зара ме изплаши. Прилича малко на Стивън Тейлър.

Даже и на възраст го докарва, сами дето той е по-женствен. Все още не мога да повярвам, че тази жена няма 40.

# 1 978
Ооо, ама тя е толкова разкрепостена, широкоскроена, над нещата и т.н.....Сигурно скоро ще се произнесе как фибичките спомагат за менталното съзряване на момченцата, а ние не разбираме дълбокия замисъл. ....

# 1 979
Отдавна се чудех на кого ми напомня Мегън Фокс. След този клип се сетих, че ми прилича на Мелания Тръмп. И двете имат доста корекции, а май са и с изкуствени мигли. Не знам от това ли е, но крайния резултат ми идва малко пошъл.

Общи условия

Активация на акаунт