Звездни компромати - месец Май'20

• 256 082
  • 2 986
  •   2
Отговори
# 1 950
Изтървала съм го значи, пардон, че заблудих Лилия по-напред.

# 1 951
В стил "Роузи и баба й", да кажа, че моята панелка е по-широка, по-изчистена, по-стилна и с пооочти 4 млн по-евтина. Joy
Тц, не ми хареса въобще жилището на Камерън.
От малките домове на известни, най- ми беше харесал домът на бившата жена на Кличко (как се казваше онази дребната актриса). Малка спретната къщурка с басейн отпред.

# 1 952
  • София
Срамота, ако не са го питали, интервюират го баш в този момент и да пропуснат да го питат. 😄
Интервюто не беше в студиото, а с една от репортерките някъде на Витоша, 5 минути беше и само удобни въпроси.

# 1 953
Да, дадоха го в началото на една тераска, но поне от анонса останах с впечатление, че малко по-късно ще е в студиото. Да, ама не!
Канена беше актрисата Здрава Каменова (Кунка от "Откраднат живот"), която е свежа и симпатична.
Иначе в началото на предаването - ринг, Банда и Ева се боксират, после малко Пулев и... после малко нищо.
Нищо интересно не го попитаха, освен един много нефелен въпрос, как е любовта и Кубрат в политическо-изтъркан стил каза, че тя е навсякъде и без нея не може. Туй то.

# 1 954
Нима вярвате, че Гала и компания биха задали такъв въпрос?
Това e най-удобното и лицемерно място за лъскане на имидж. Хахо-хихи, пърхат с мигли и се усмихват любезно на откровени лъжи или глупости. Въпросите са винаги сякаш предварително зададени от гостуващите.

Андреа е написала, че е свалила 10 кг. за 2 седмици, а сега започвала и тренировки. Grinning

# 1 955
  • София
В стил "Роузи и баба й", да кажа, че моята панелка е по-широка, по-изчистена, по-стилна и с пооочти 4 млн по-евтина. Joy
Тц, не ми хареса въобще жилището на Камерън.
От малките домове на известни, най- ми беше харесал домът на бившата жена на Кличко (как се казваше онази дребната актриса). Малка спретната къщурка с басейн отпред.

Хейдън Пенетиър

# 1 956
Понякога от силен стрес се отслабва рязко, та Андреа може и да не лъже.

# 1 957
Аз случайно гледах Гала тази сутрин. Онази русичката висока журналистка беше извела Пулев да гледат София от някакъв мост на Витоша, където той обичайно тренирал и изкачвал с тима, за да се любува не природата. За любовта беше последния й въпрос и той го извъртя много дипломатично, че любовта е добре да започва и свършва добре, да носи наслада, че всеки има нужда от любов. Тя пак намекна, че това не е отговора, който очаква, но Пулев обясни, че това е разбирането му и поздрави екипа като обеща да дойде в студиото и да се срещне с панела за по тренировка.

# 1 958
Всеки от своята камбанария.
Звъня на баща ми, а той - сега чакам Кубрат Пулев.
-Божеее, къде го чакаш, бе?
-Ами сега ще гостува на Гала.
-Ти реши Гала ли баш да гледаш?
Ооо, той ще се боксира там / с някого си вероятно -мой едит/ и му направили ринг и тн.
Щях да падна, говорим за възрастен човек естествено, който следи изявите в бокса на Кубрат Пулев даже при Гала....

# 1 959
Явно не само аз съм останала с такова впечатление.
Патрашкова беше възмутена от мнения против генерала и поразмаха малко пръст, как може, Гала попригласяше, после Кунка, прекъснаха ги за брифинг и това беше цялото предаване.

# 1 960
# 1 961
Ох, Зара ме изплаши. Прилича малко на Стивън Тейлър.

# 1 962
  • Варна
Вече почвам да вярвам на слуховете, че мъжете, през които е минала, си правят оргии и с мъже.

# 1 963
  • София
Зара не прилича на себе си, в първия момент се стреснах, после ми заприлича на Стивън Тейлър, ама той по-хубав. Леле, какво се е направила тази жена! Може и да е неподходяща поза, но плаши. Защо си е качила тази снимка? Няма ли по-жествени, по-миловидни?

# 1 964
Меган Фокс се разделила с мъжа си, според клюките след снимките на това видео с Машин Гън Кели:
https://www.instagram.com/p/CAatlODpiFW/

Общи условия

Активация на акаунт