Звездни компромати - месец Май'20

• 256 083
  • 2 986
  •   2
Отговори
# 1 935
Да, и на мен Игнатова ми изглежда доста баналничка като за Нойзи. Но пък може би Нойзи се нуждае от жена-трофей за егото си.

# 1 936
Ако Нойзи има достатъчно пари ще се задържат като двойка.

# 1 937
  • София
Ейдриън Паздар като млад?

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 11:25 от dariq28

# 1 938
Игнатова толкова изпадна след разпада на бизнес връзката си с Рачков, че като всяка жена, чиито успехи и живот зависят от това с кого е, със сигурност в това си изпаднало състояние би се доверила на златотърсаческия си инстинкт.

# 1 939
Като се изчерпат интимно, ще приключат, не знам за какво биха могли да разговарят...

Защо така си мислиш? На мен Нойзи ми е доста посредствен. Всеки път си го представям как пише нещо с думи прости и после вади синонимния речник да търси сложнозвучащи синоними на глаголи и съществителни, като резултатът е една боза, понеже все пак и синонимите не се припокриват напълно по значение. Накрая "парадират" селските момци и моми по мегдана.

# 1 940

Здравей интересно ми е как го позна:grinning:

# 1 941
Здравей интересно ми е как го позна:grinning:

Аз го познах, защото съм го гледала в един култов сериал, изпреварил времето си - Profit.

# 1 942
Дами, ако гледате Кубрат при Гала бихте ли споделили коментира ли ситуацията с Андреа? Нямам възможност да го гледам.

# 1 943
Имаше пряко излъчване на пресконференция, след 10 мин. е времето за новините, едва ли ще е днес К. Пулев. Вероятно ще го запишат за друг ден.

# 1 944
# 1 945
Дадоха го с началото на предаването, но и аз го изпуснах. по коментарите в студиото не личеше да са говорили конкретно за Андрея.

# 1 946
# 1 947
  • София
Не чух да се коментира Андреа в интервюто при Гала, сякаш не съществува.

# 1 948
От тоалетната идва, още не е закопчала копчетата.

# 1 949
Срамота, ако не са го питали, интервюират го баш в този момент и да пропуснат да го питат. 😄

Общи условия

Активация на акаунт