Звездни компромати - месец Май'20

• 256 068
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 2 025
Съжалявам горчиво, наистина!

# 2 026
  • София
Хайди с последната си бременност пиеше хапчета, за да не качва килограми. Веднага след като роди се включи в шоуто на ВС.

# 2 027
Ааа имаше и едно шоу от типа на "Некст топ дизайнер" (не му знам името точно). Хайди май беше освен водещ и част от продуцентския екип. Не знам дали е било успешно, попадала съм на няколко епизода по телевизиите.

# 2 028
"Project runway" се казва шоуто, общо взето еквивалентът на ANTM за дизайнери. Бих го нарекла успешно, доста време се задържа, сега го води Карли Клос и определено не е същото. Много е интересно, за който се интересува от моден дизайн. Нямам особено мнение за Хайди, но там ми харесваше, има чар и готино чувство за хумор. Не бих я нарекла супер модел, тя е по-скоро commercial, не high fashion.

# 2 029
Мария дамата от гей на гей ли прескача по цял ден? То грозно, грозно та чак гнусно.

# 2 030
Как успя Миричка Добричка да се намърда всеки ден да е в ефира на БНТ
Лесно! Директорът на БНТ е дружка на Жоро Торнев. Едва са я навили Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 031
  • Пловдив
Миричка Добревичка най ми опротивя с една публикация как видите ли искала да даде път на младите, но, ах, ох, пак тя била на екран! Исках, ама нямах желание...

# 2 032
А какво стана с "младите"?

# 2 033
Какво да стане с младите?! Ще чакат докато си направят по 10 операции и тамън ще им дойде времето.

# 2 034
Даде им път в нейното предаване. Уж имала договор книга (и тя) да пише, ама .....съгласила се да я дават всеки ден, не само веднъж седмично, както беше преди

# 2 035
Колелото се върти, та дано един ден красотата придобие други измерения, че децата се бъркат, не за друго.

# 2 036
Милата, жива да я ожалиш. То, мъка, мъка. Що се правят на луди, не мога да разбера. Опитът си казвал думата, тя се била зарекла повече никога на екран. И видиш ли, без да иска се съгласила. Пози, пози. Само трябваше да напише как Жоро Торнев я е държал три дни заключена в килера за наказание. Щото не си е спазила обещанието, не за друго.

# 2 037
  • София
Ааа имаше и едно шоу от типа на "Некст топ дизайнер" (не му знам името точно). Хайди май беше освен водещ и част от продуцентския екип. Не знам дали е било успешно, попадала съм на няколко епизода по телевизиите.
Germany's next Top Model се казва нейното собствено шоу и запазена марка.
Гледам го от време на време по Про7. Там можеш да видиш истинската тигрица Хайди, само че в друга роля. Вече не другите оценяват нея. Тя е продуцент, тя е жури, тя е немската Илияна Раева за нейните момичета. Интересно е. Аз я харесвам. 😊

# 2 038
Цецито Андреев в естествената си среда...Най-после една истинска снимка!

Скрит текст:

# 2 039
  • Варна
Жоро Торнев е мега противно създание. Понякога ми е жал за Миричка, ама то един акъл, как да стигне за всичко.

Броснан, ах Броснан....  За мен е един от най-красивите мъже евър. Както казаха по напред, в костюм е ослепителен, а явно и като човек е точен и стойностен.

Общи условия

Активация на акаунт