Звездни компромати - месец Май'20

• 254 509
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 2 595
Оф, тоз дядо не разбра ли, че не е интересен?

# 2 596

Еххх, толкова хубаво ми стана на душата Heart Eyes Ма не заради чичко-дядко, а заради приятелите Heart Blush

# 2 597
  • София

Еххх, толкова хубаво ми стана на душата Heart Eyes Ма не заради чичко-дядко, а заради приятелите Heart Blush
Дядкото е симпатяга, но е дребосък. Иска фенки човекът, не го пенсионирайте...

# 2 598

Този човек ми е много противен. Гърчи се постоянно в някакви танци като момиченце. Гледам го-подпухнал, малък, смешен... Абсолютен стар пройдоха.

# 2 599
  • София
Кога стана такава леля Яна Маринова? Уж много секси го раздаваше до скоро...

# 2 600
Преслава чак е жалка с тези филтри. Да си направиш цялостна пластична хирургия и накрая пак да си слагаш филтри на снимките си е сериозен проблем.

Яна Маринова вече не го раздава секс символ, а го играе сериозен филмов продуцент...

# 2 601
  • Sofia
Лепа Брена,без филтри
Скрит текст:

# 2 602

А аз много се забавлявах на клипчето. Има си чувство за хумор човека. Има си финансова независимост. Живее си както му е харесва.

# 2 603
На мен също ми е забавен чичо дядко.

# 2 604

Весела Бабинова

# 2 605
Не я познах.

# 2 606
Замислих се за Преслава... Според мен тя никога не е била дебела, даже и в началото си е слаба. Няма корем, слаби крайници. Просто е едра, не знам колко е висока. https://www.youtube.com/watch?v=v2zriiLuP1U

# 2 607
Нищо й нямаше преди на Преслава. Това, ако е грозна жена, думи нямам...
Имаше много голям бюст и това я олелчваше и стайлингът през онези години беше нелеп.
Но така стана известна, така спечели фенове, така въртеше мъжете...докато не попадна (и пропадна) с последния си мъж...
Ако толкова са й тежали носът и зъбите, да ги е коригирала още през 2010 година....

# 2 608
Не беше грозна Преслава, в никакъв случай. Беше леко пухкава, а и с големи цици, които винаги малко уедряват визуално фигурата. На мен не ми е харесвала никога, нито преди-за сега пък да не говорим. Но много лош избор на мъж, тотална липса на вкус.

# 2 609
За чичо-дядко важи приказката "луд, та му лесно". Преди не го понасях, но с течение на времето започнах да му симпатизирам. Има нещо симпатично в това да живееш мечтите си и да не ти дреме.

Общи условия

Активация на акаунт