Звездни компромати - месец Май'20

• 254 563
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 2 610
На мен пък ми се струваше не особено красива в началото. Сега също не ми харесва. Имаше един период по средата, когато изглеждаше много добре. Не трябваше да се пипа повече.

# 2 611
  • До морето
Не знам хубава, грозна, преди, сега. Едно, единствено нещо ми прави впечатление последните години и това са очите й - много, много тъжни!!!!
Отворете снимки на Преслава преди- навсякъде е нахилена до ушите! Носеше й се славата на голяма купонджийка.
Сега прилича на сянка!

# 2 612
На мен Тотева ми изглежда така.

# 2 613
Не знам хубава, грозна, преди, сега. Едно, единствено нещо ми прави впечатление последните години и това са очите й - много, много тъжни!!!!
Отворете снимки на Преслава преди- навсякъде е нахилена до ушите! Носеше й се славата на голяма купонджийка.
Сега прилича на сянка!
Това се дължи по-скоро на онзи примат до нея, от колкото на външният и вид.

# 2 614
Сега ми е много по красива. За другото......тя си знае.

# 2 615
Преслава май е разказвала, че се е засегнала от коментар на Мария Игнатова и за това решила да отслабне. Или бъркам? Не помня вече всички “звездни” драми 😂

# 2 616
На Преслава нали много време ѝ викаха Прасислава. Болна тема ѝ беше теглото.

# 2 617
На нейното тяло не стоеше добре и гърдите ѝ бяха в повече. Обаче сега е залитнала в другата крайност, много кльощава.

# 2 618
Но реално кога е била дебела ? Вече от 12 г. е слаба, а още се коментират няколкото излишни кила от началото на кариерата й.

Това за Игнатова не съм го чувала.

# 2 619
Никога не е била чак дебела, просто килограмите и гърдите не ѝ стояха особено добре на фигурата.

# 2 620
  • София
На мен Преслава ми беше изключително симпатична преди сегашните корекции. В Биг Брадър периода беше супер сладка. Обаче изборът и на мъж ..наистина е нелеп. Доста недодялан вид има. А и хлапето изцяло прилича на него.

# 2 621
  • Sofia
Може Мара да го е казала, когато Преса беше с Петко,тогава си беше по-пищна
Скрит текст:

# 2 622
Беше просто пухкава, но не и дебела. Но пък се запомняше, сега с тези промени и интервенции вече прилича на всички останали, с които преди нямаше как да бъде сбъркана.

Да, това за Мария Игнатова съм го чела и аз, точно във връзка с Петко Димитров.

# 2 623
Запомняща, запомняща, ама тук ми е много по-красива

От тук

# 2 624
То поне наистина да изглеждаше като на първата снимка....
Харесвам хора със самочувствие. Преди тя излъчваше такова. Сега, уж коригирала недостатъците..а изглежда неуверена, абстинентна, тъжна и на моменти пълно куку. Явно си е била голяма комплексарка.

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 17:17 от antoanetastat

Общи условия

Активация на акаунт