Кралски работи и клюки - май 2020

• 82 913
  • 1 955
  •   1
Отговори
# 1 875
Уилям и Хари с каквото и да са облечени изглеждат добре,
от фракове, костюми и военни униформи, до фанелки,потници и джапанки..
дори сивия костюм на Хари,който почти винаги е леко измачкан
му придава особен чар..с дънките е същото,малко са хората на които всичко им отива.

# 1 876
# 1 877
Пфф, добре.
Чарлз не знам да е пътувал в други държави при затворени граници.
Излъгал, че отива по работа, щото само за едното частно парти едва ли биха го пуснали.
Едва ли Чарлз е ходил на незаконно частно парти, на което е имало повече хора от допустимото за този район на Испания.
Нарушил е много правила, но това е нищо.

Че той и Андрю е девета глуха, но го разкъсват.
Ето, Мете Марит не е - бъдеща кралица.
Но никой журналист не се разрови да разбере повече за отношенията им с Епстийн.

# 1 878
Цитат
Дианините 7 любовника, които й помагат да премине през трудностите на брака й с Чарлз:
https://www.thesun.co.uk/fabulous/7242223/princess-dianas-seven- … e-prince-charles/
Ъъъ, не е ли малко множко - половин футболен отбор помага да премине през трудностите на брака?!

# 1 879
Всички рояли накрая ще се окажат с връзки и познанства с Епстайн. Ама само Андрю излезе виновен.
Мъжът на Мерито ми е достатъчно перверзен чичак и нищо чудно да е бил редовен абонат на партита на Е.

# 1 880
Ъммм, как пък Андрю ще е девета глуха!?
Мете Марит се е срещала няколко пъти с Епстайн, в присъствието на други хора и в крайна сметка е прекратила отношения с него през 2013, защото Епстайн се е опитвал да се възползва от познанството си с Короната. Никой не се е оплаквал или обвинявал Мете Марит.
Докато Андрю, май е имал по- приятелски отношения и има опарени от тях двамата.
Епстайн сигурно е познавал много и все известни хора, това не значи че всички са в кюпа.
Относно Йоаким, това което е направил е безотговорно и звучи като разглезена прищявка, но до колкото прочетох, хората от партито са под карантина и може да си понесат глоби м/у 600 и 10 000.

# 1 881
Ако Мете беше мъж пакли щеше да мислиш така? Защото ако Андрю беше жена нямаше да го обвиняват в каквото го обвиняват.
А пък,чч че Метето може да е участвала в други гнусотии, кой може да каже? И кой гарантира, че са приключили отношения през 2013?
Иначе Андрю до онзи ден беше девета глуха, докатотрябваше да му свалят охраната на него и дъщерите, сега по-нагоре ли се е изкачил?

# 1 882
Ами не мисля така, защото някой е мъж или жена. Просто няма доказателства, че Мете Марит е правила гнусотии с Епстайн. Ама за Андрю има.

# 1 883
Някой може ли да ми обясни позицията на последните постове? Трябва да съчувствам на горкия Андрю или да ме е яд, че само англичаните са гледани под лупа? Ами нормално е да е така, защото са най-популярни. В моята класация по популярност са първо те, след това испанците, а след тях са монако, датчани и холанци. За останалите знам за тях предимно от темата и са ми малко бутафорни. Добре че е Елза от Замръзналото кралство, че да се разровя преди години да видя, че скандинавците още си имат монархия.

А за партито, щеше да ми е интересно Чарлс да е на мястото на белгийския племенник. Е това щеше да е голям скандал за годините му. Иначе предполагам племенника не е много напред с годините (простете ако греша, но не ми се търси) и да скандал е, но чак пък да заслужава страници порицание. Просто поредната младежка простотия на разглезен богадаш.

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 10:03 от Анонимен

# 1 884
Чета днес, че Кеймбриджови щели да съдят Татлър, ама какво стана с това, че трябваше да подминават с мълчание написаното в медиите? 🤔 Спомням си помията, която отнесоха Хари и Меган, защото тръгнаха да съдят медии, а ето, че сега и другите са в това положение. Явно са решили, че все пак не е необходимо покорно да свеждат глава и мълчаливо да подминават написаното. 😉 Явно написаното ги е разлюляло доста. Дано Бети не им се кара много, че не подминават с мълчание и ѝ нарушават правилото да си мълчат и да се правят на бити с мокър парцал. 😄

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 10:09 от Lilia*

# 1 885
Сега ако изгони и тях и ще стане забавно. ( шегувам се, не ми се карайте)

# 1 886
  • Някъде там
Добре де какво се очаква да направим ние повече от това което казахме, че този трябва да го глобят и да си плати за отвратителното безотговорно поведение ? Да му метнат солидна глоба и толкова.
Или ако трябва и в затвора да го вкарат.
Не можем да кажем на журналистите да го разпъват на кръст, явно не им е интересен щом не са го подхванали още ?
Това за Мете даже не бях го чувала.
От нас тук какво се изисква, да се свържем с журналисти и да се поинтересуваме защо не ровят в отношенията и с Епстайн ли и да го отразим тук. Каквото ни се поднася като инфо, това коментираме. Дайте подробности за приятелството на Мете с Епстайн ?

# 1 887
  • Истински се вижда само със сърцето.
Тино между Андрю и белгийсйкия племенник разликата е голяма.
И да с Епщайн са се срещали много известни хора, обаче колко от тях имат снимки с момиченца буквално спрямо техните години, заради това и неща които ние няма да разберем стана скандал. Нали правим разлика между син на Кралицата на Англия и някакъв племенник. По тази линия и Хари е девета глуха и не виждам защо всички се занимават с тях.
И какъв е зора дали ги плюят английските рояли повече в сравнение с другите.... да не са ни рода, че да ги мисля.

# 1 888
Ами не мисля така, защото някой е мъж или жена. Просто няма доказателства, че Мете Марит е правила гнусотии с Епстайн. Ама за Андрю има.
За Андрю доказателства в правен смисъл и за присъда няма. Без значение колко пъти ще бъде написано.

# 1 889
Кеймбридж за какво са завели дело срещу Татлър?

Общи условия

Активация на акаунт