Кралски работи и клюки - май 2020

• 82 902
  • 1 955
  •   1
Отговори
# 1 890
Кеймбриджови ще съдят...Joy
Сериозно? Е, какво стана с правилото “Never complain, never explain”?
Ще ми е интересно как ще се развие делото. Тук все пак не говорим за жълтокафявите Дейли, а за издание с претенции за сериозност и проверка на източниците.
Като казах Дейли се сетих, че скоро ми попадна статия как преди години Ребека Инглиш е наемала частен детектив да търси инфо за Челси Дейви, като например номера на полети и дори точните места, на които е била. И това с цел да я дебнат кога ще идва при Хари в Англия.
Имало данни за хакнати телефони, лична кореспонденция и др.
Такова е нивото на Дейли, такива са им методите. Докато за Татлър май не може да се каже същото.
Линк: https://www.google.com/amp/s/www.bylineinvestigates.com/murdoch/ … ue&format=amp

# 1 891
Кеймбридж за какво са завели дело срещу Татлър?
Завели ли са или е само клюка?

# 1 892
Хахаах, точно Дейлито твърдят, че Кеймбридж ще съдят Татлър.
Сега за истина ли ще го смятаме или за лъжа?
Такава категоричност все едно лично Кеймбридж са го обявили. Joy

# 1 893
Ами да видим още кой ще го напише. Новината е прекалено пикантна, за да остане без отзвук.
Няма дим без огън, нали така беше?
Иначе аз смятам, че това е правилната стъпка. Щом смятат, че някой ги клевети, нека съдят. Никога не съм била привърженик на овчето мълчание пред медиите. Ако са нечестни, трябва да понесат отговорност. Същото съм писала многократно и за делата на Хари и Мег срещу Мейл он Съндей.

# 1 894
Прочетох, че пише allegedly, т.е. това, че ще съдят Татлър е само слух засега. Те самите нищо не са казвали. Ще видим какво ще стане.

"Never complain, never explain" никога не е спирало КС да съди медии, когато сметне, че е нужно. Съсекс също нито Чарлз, нито Бети са ги възпрепятствали да си водят делата.

# 1 895
"Never complain, never explain" никога не е спирало КС да съди медии, когато сметне, че е нужно. Съсекс също нито Чарлз, нито Бети са ги възпрепятствали да си водят делата.
Разбира се.
Само дето публиката много се възмущаваше на делата на Мегън и Хари. Чак за малоумни бяха обявени, защото дръзнали да съдят. А какво стана сега?
Кеймбридж доста неща попиха от Съсекс: назначиха техни напуснали служители, даже баба взе Сара Латъм (ако не се лъжа). После взеха да съдят и да се оплакват от пресата. В крайна сметка, стратегията на Хари и Мег май ще се окаже харесвана от Уиндзорите, щом избират и те да я следват.

# 1 896
Врабчо, да, сещам се за този случай. Р. Инглиш наема частен детектив който да рови за лични неща за Челси, така са хакнали личния й компютър и телефон, въпросният дори се добрал до номер и място на билет за самолет да я причаква кога се връща в Лондон при Хари. След този случай тя къса с Хари.
Never complain never explain се отнася точно до това което казва - нали уж те нямало да се оплакват или обясняват, а то какво стана - юрнаха се да се обясняват и опровергават статии и да съдят издания и то в рамките само на броени дни. А това че Съсекс никой не ги спирал хубаво, ама удобно се забравя какъв хейт се изля върху тях по тоя повод.

# 1 897
Стратегията се различава по това, че Кеймбридж не са се оплаквали. Не са писали писма до медиите, не са говорили за себе си във филми, предназначени за друго и т.н.

# 1 898
От кога трябва хората да имат еднакви стратегии и кой трябва да съди коя ще е по-добра или по-лоша? А защо ли имам усещането, че ако КК имаха и същата стратегия, то тогава щяха да са даже ожалвани, колко им е тежко 😀

# 1 899
Не, не трябва да имат еднакви стратегии, особено сега, когато Съсекс са неработещи. При тях ситуацията е съвсем различна.

Принцеса Екатерина Хановерска на сватбата на Шарлот Казираги и Димитри:

Много ми хареса роклята, но не мога да намеря по - хубава снимка.

# 1 900
Чета коментарите под статията в Дейлито, възхвала до небесата за предприетите от Кеймбриджови действия. 😄

# 1 901
Как да не са се оплаквали, нали техен говорител обяви, че Татлър не били коректни? Да, нямаше официално изявление на сайта им, ок, но какво от това? Медиите гръмнаха, Кеймбридж не са отричали, ефектът е бил търсен.
Това ако не е оплакване, не знам...Grin
Даже смятам, че официална публикация би била по-доблестна, както направи Хари.
Аз нямам драма с това, че се оплакват, както вече казах. Щом така го чувстват - тяхно право е.

# 1 902
Бети ще изплаща дълга на Андрю в размер на 6,7 млн.£, за да избегне нов скандал:
https://www.thesun.co.uk/news/11746051/queen-pay-off-andrews-chalet/amp/
Андрю, Андрю....🤐

# 1 903
  • Sydney
Рояли играят спорт:

https://apple.news/AaLFfZ8_qR6W7zYsseYO5fw

Другите неща нямам желание да ги коментирам...

# 1 904
То беше ясно, че Бети ще си дондурка Андрею форевър. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт