Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 84 388
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 165
Смляхме се днес от работа по моя апартамент, но му се вижда вече краят...
Наздраве от мен, време е за почивка.

# 166
Ева, чудесен двор! Люто завидях!  Heart
Наздраве!

# 167
  • София
Нашия парк беше супер пуст. Даже се осмелих да пусна кучето, а не бях го правила там от 3 г.
Аз до към 14 ч си карам на кафе и вода по принцип. Ама и това не е добре.

# 168
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Така ... Оплаквам ли се ... хваля ли се ... Не знам ... Щастлива съм от импулсивната си покупка ... Оплаквам се, че е импулсивна, ненужна - освен да си доставя кеф ... и това е харч, който не съм предвидила ...
Не бях пазарувала за себе си от ... два месеца ... И от Манията онлайн си поръчах роклЕ  Desigial Simple Smile Обожавам марката - имам две чанти, палто, 5-6 блузи, 7-8 рокли; 2-3 поли ... Ама, това е официално роклЕ Simple Smile А, такова си нямам Simple Smile

Скрит текст:

# 169
Спря тока. Викам на ММ обади се да питаш кога ще го пуснат - ми що аз..обади се ти😨-ми вика.
Ей..таз уста...ейййй...кат хвана точилката...

Роклето е хубаво. Честито.
Нямам батерия..скоро ще кльопне...

# 170
  • София
Смляхме се днес от работа по моя апартамент, но му се вижда вече краят...
Наздраве от мен, време е за почивка.

Щом казваш, коя съм аз да ти противореча?
Една голяма купа прясна салата, много пържени картофи със сирене и люкарството, онова,
Ми, наздраве и на всички на кръвчица да ни стане-демек, вдигайте хемоглобина, дами, че днес маски сваляме, а утре може да наредят под строй на плаж да вървим!

# 171
Роклето и на мен ми харесва. Шаренко е и позволява много комбинации.
Не се оплаквай за хвалене си е. За мен е успешна покупка. Blush
И моя ММ като трябва да се обажда някъде все едно има сливи в устата. Все ти се обади. Нямал търпение да се разправя с някоя неадекватна девойка. Та аз си говоря все с неадекватните девойки.

# 172
  • France
"Една голяма купа прясна салата, много пържени картофи със сирене и люкарството..."
Sob и аз искам пъъъък Sob особено пържени картофи със сирене. Може и бира, не е задължително да е ракийка.
Обадих се на брат'четката. Тя се конка с  аперол шприц, гадюхарката. Трябва да ставам и да сготвя нещичко, а само от мисълта да отворя хладилника и ми се повдига.

# 173
  • софия
С племенницата откарахме едночасов разговор и без да се усети, приседнала в края на една пейка при НДК. Веднага са се появили полицаи и са й направили знак да стане. Мирно и кротко, без да се опитват да я глобят.
Доколкото разбрах, парковете са отворени за разходка по маршрут, като целта е да не се докосват повърхности.

Да идат да видят преди половин час в нашия парк Възраждане как хубаво бяха насядали хорицата по 3-4 човека на пейка. Препусвах ги леко минавайки, признавам си, виновна. Ама таман отвориха парковете и те се наредиха по пейките като невиждали. А уж не може,ама дефакто май там може.
Избутах днешния работен ден. Дообяд беше лудница,ама следобяд се позапряха хорицата. Насметох и една колежка -седнала да яде до мен и кашля ама даже ръката си не слага ами си кашля ей така. Тя се нацупи , че й правя забележка, ама ич ми не е.

# 174
Аз съм сърдита и няма да готвя! 😁
Едва преди час измих чиниите МУ от снощи. Другия път няма и да пипна.
АбсурТ,само мекици и торти не ям,ама примерно към 14 си правя сандвич,после на вечеря пак си хапвам. Между другото някоя Фафла нещо. Знам,че трябва да намаля хляба,сладкото,ама ми се яде! 😣 А и месото примерно да е със салата,а не с картофи и ориз. Знам ама само на теория. 🙈
Ние обиколихме с колата с дребната. Иска ми се пеша,но тя няма да изкара много ходене.

# 175
Аз незнам хваля ли се или оплаквам, ама приспивам децата по светло.. 🤔Днес се направиха на мн големи и не искаха да спят, мен мн ме мързеше да се разправям с тях. Ама сега ще мога да пия люкарството с вас 🤭🤭🤭🤤

# 176
Май и аз да си сипна едно. 🤔
Забравих-роклята ми хареса!
А дворчето на Евааа. 😍😍😍 С кеф да си седиш и да си пийваш.

# 177
Наздраве, момичета! Аз съм на бяло винце. Направихме си страхотна разходка в една местност тук до града и съм много доволна. Душ, вечеря, вино и форум и нямам търпение да опъна морни краци.

# 178
Еее, едва дочаках да кажете дзън дзак Beers 🤣
Много убавка градинка Еве Hands Plus1
Фил, обещавам, че повече няма да говоря за Едене! Kissing Heart
Излезнах да пуша и гледам малечка през прозорЯца BeersMisc Smoking

Пп.. Роклата е супер Kissing Heart
Ппп... Мъжкия цял ден го няма... Нито се обади, ни здравей... С мотора е... Притиснявам се вече...

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 21:06 от DreamCatcher1

# 179
Аз роклето ако го сложа, ще ми стои като обръч Joy
Защо дебелея, като съм щастлива Sunglasses
Абе карай, предпочитам дебела и щастлива, отколкото кльощава, болна и нещастна.

Общи условия

Активация на акаунт