Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 84 379
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 150
Много ми е интересно как ще реагира,ако се изтъпаниш до него права докато яде.Какви ли мисли ще му минат през главата.
Ше бъде горд собственик на жена си! + едно звучно оригване, което ш значи, тя да си седне... Отличен 6.... 🤣💩🤣

# 151
И аз полегнах на обяд. Събуждам се: времето се  смрачило, духа вятър и пръска дъжд, земетресение имало и нова заповед за маските. Колко време съм спала

# 152
  • София
Или пък чаша гореща вода на гладно. Но с хапчета не си струва да си трови човек здравето, защото и без това ефект нямат.
Класиката е, чаша почти гореща вода+ сок от лимон+ мед.
На гладно. Засища за известно време.
После кафе. Дори и без цигара, затиска глада.
Така може направо да се обядва.

# 153
При нас няма свободни пейки в парка от насядали. И преди да разрешат разходките беше така. Паркът е до полицията.

# 154
А който не закусва,може ли на обяд да го направи това? 🤣 Шегувам се,ама аз не закусвам и ям чак към 13-14. И като почнаа,до като легна няма спиране. 🤣🙈

# 155
  • Оптимист по принуда
Ами спокойно вечерята може да се замести с водица/чаец. Hug

# 156
Оплаквам се, че няма кой да ме строи до масата и сега ще си сипя едно и тържествено ще си стоя права сама до масата, докато ме хване люкарството да седна. От утре пиенето ще е само фреш. Гроздето само на натурален сок ще го вкусвам, че само се оплаквам тук и нищо не предприемам. 

# 157
  • Оптимист по принуда
Фрешът е чиста захарчица. По-добре си изяж плода.

Мали, ква съм даскалица.

# 158
  • Бургас
Или пък чаша гореща вода на гладно. Но с хапчета не си струва да си трови човек здравето, защото и без това ефект нямат.
Класиката е, чаша почти гореща вода+ сок от лимон+ мед.
На гладно. Засища за известно време.
После кафе. Дори и без цигара, затиска глада.
Така може направо да се обядва.

Направо ще се пръсне и ще преяде!:smiley:

Една приятелка пиеше малка ракия преди ядене и твърдеше,че това намаляло апетита.Наистина отслабна,обаче как си пийва сега!

# 159
Нищо не съм усетила от земетресението, а е в нашата област.

Днес ходих на фризьор, минах и си купух малко козметика и се прибрах без 50 лв. Бях забравила как летят парите, но имах нужда да се почувствам като бял човек.

# 160
Аз пък изпекох хляб. Определено ми трябва по - малка тава.  Сега се чудя, да готвя ли или утре, като ММ дойде? Днес ще поминем с детето.

# 161
Аз пазих поведение няколко дни, а сега ще пека козунак. Даже ще са 2, 'щото много маТриал.

# 162
  • France
И аз полегнах на обяд. Събуждам се: времето се  смрачило, духа вятър и пръска дъжд, земетресение имало и нова заповед за маските. Колко време съм спала
И аз така.

# 163
  • София
А който не закусва,може ли на обяд да го направи това? 🤣 Шегувам се,ама аз не закусвам и ям чак към 13-14. И като почнаа,до като легна няма спиране. 🤣🙈
А, описа моя начин откакто се помня.
Само че, при мен не е защото не съм гладна сутрин, а защото хапна ли нещо тогава, през целия ден, докато легна, трябва да пълня бункера през 3 часа максимум.
Затова стискам докъм 14, че ми писва да се изхранвам.
Но, така не се дебелее, според мен, освен ако не набиваш само мекици и торти.

# 164
Видях близка, с която приключихме взаимоотношения преди 2 години, заради лошия й характер. Изглеждаше много зле и ми стана  жал за нея. Яд ме е на себе си, че понякога забравям колко ме е наранил някой и го съжалявам, и мисля за него, а не трябва.

Общи условия

Активация на акаунт