Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 84 399
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 210
  • SF
Не усетих земетресението днес, но в момента го изживявам. Над нас някакво дете не спира да скача и да тича. То е хиперактивно нощем. Не живее постоянно тук. От години е така. Не порасна това дете и това си е!
Или пък порасна и сега още по-тежко тича. Днес по време на земетресението също тичаше и дори и да е друснало нещо, не съм му обърнала внимание. 11.30 вечерта е, а това не спира. Скача от легла.

А пък тези отдолу също го чуват и си мислят, че това съм аз Simple Smile Даже ми правят забележки всеки път като ме видят. Аз спрях да им говоря. Чувствам се неловко да им обяснявам, че не тичам и не скачам.
Леле, горе става нещо наистина страшно. Може би не скача от леглата, а пуска хладилника от гардероба. Това дете е лудо.
Дано да е дете, де. Да не е някой възрастен луд.

# 211
Дриймче, да идвам с багажника и лопата? Що не го остави да спи в банята, утре като се събуди крив като геврек ще видим дали пак му се пие. Изгони го от семейното ложе... абе, да няма някакво изригване, че днес всички са изтрещели Joy

# 212
  • SF
Днес Плутон обърна ход.
Не може да се каже, че има връзка с главоболията, но ако всички ти се струват странни...

# 213
Дриймче, да идвам с багажника и лопата? Що не го остави да спи в банята, утре като се събуди крив като геврек ще видим дали пак му се пие. Изгони го от семейното ложе... абе, да няма някакво изригване, че днес всички са изтрещели Joy
Тръгвай! Щом мълчи...идвам и аз!

# 214
Нека се успокоя, че Плутон е виновен за всички откачалки Joy Кротик, ще трябва и мотора да товарим, белким кажем, че е избягал Joy

# 215
Абе... 🤬💩 Кво да говора... То.. Колене ожулени, каската и тя... 🤬 Бесна съм 🤬 Бесна...
Утре ше му отеснее софийското равно поле.... 💩
Ма не можете си представи, ква картинка ми се появи на вратата... Полу прилегнал, почти цялата му дясна половина зъби и лиги, по дръжката на вътрешната врата... Чувам, че се треска... Отварам... Пада ми пред краката... Жалка работа 🤬💩

# 216
Нека се успокоя, че Плутон е виновен за всички откачалки Joy Кротик, ще трябва и мотора да товарим, белким кажем, че е избягал Joy
Като каза мотор,някой да е мяркал Синьото мече?
Дриймо туй нящо с мотора ли се е прибрало?

# 217
С мотора... Кроте...
Извинявайте, ама... Бесна съм... 🤬

Мечето се губи, да...

# 218
Пръждосай го на дивана и си лягай. И да го бистрите сега няма да има файда. Утре ще му начукаш канчето качествено Hug все пак, ако решиш бригадата идва Hands Punch

# 219
С мотора... Кроте...
Извинявайте, ама... Бесна съм... 🤬

Мечето се губи, да...
Жив ли е още?
Що не го завлече в съседната къща?
Прегръдка.

# 220
  • SF
Карал е мотор в чак такова състояние???
Къде се е напил? Нали заведенията не работят.
Защо не спазва социална изолация?

# 221
Слагай ботушите и фенерчето в раницата,пътьом ще го обсъдим.

# 222
  • Бургас
Как ще кара мотор пиян?!

# 223
Слагай ботушите и фенерчето в раницата,пътьом ще го обсъдим.
тука съм и багажника с е отворен.

# 224
  • Бургас
Моят се претрепа с велосипед миналата година заради една преграда.

Общи условия

Активация на акаунт