Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 84 403
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 225
Дрийм, аз съм ти алиби, ако решиш..нали...😆 Пък и сме пандемия, коронавирус ще го пишат.
Ей, това мъжете не са като хората. Все казват, че жените са трудни за разбиране, ама и мъжете не са по-лесни.

# 226
Мисля,че няма нужда от повече коментари.
Славче,много яка картинка съм ти намерила на теб.
Дриймо силно гуш!

# 227
Само да заспи детето... Ще стана да го вида, диша ли...
Разтреперах се от нерви...
Ама, то ми беше ясно.. Цял ден, ни стон ни звук... Обаче, чак такава гледка, не очаквах...
Благодаря ви ❤️

Пп... Не само, че още диша, ми като мечка стръвница хърка... През 2 стай се чува... Отивам да пуша...

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 00:34 от DreamCatcher1

# 228
  • France
Дрийм, що не го прати при свекървата, хем ти е близо. Ама ха!
Мен пак ми е много лошо. Гледам телевизия и се опитвам да се разсейвам, но не ми се получава.

# 229
Бясна съм, а ММ ще спи на дивана. Да беше пил поне, можеше да му се размине ама не... Заради моите киселини и неспокоен сън не можел да спи, аз съм го била натоварвала, прекалено чувствителна съм била... Абе мамин сладък... това дете сама ли го правих..та да ми се оплакваш колко съм крива, когато от два дена ми е лошо.

# 230
Хъх,нали ви казах,че се заиграх,ся ще ви покажа.

Дрийми
Скрит текст:
Ени
Скрит текст:
Syros
Скрит текст:
Тета
Скрит текст:
absurT
Скрит текст:
Славка
Скрит текст:
Philomena
Скрит текст:
Дариела
Скрит текст:
Вита
Скрит текст:
Ева
Скрит текст:
Петрова
Скрит текст:
tinkerbell88
Скрит текст:
Sunnyhobi
Скрит текст:
Джолева
Скрит текст:

# 231
Аууу, че хубава си ме направила Heart благодаря Heart
Някой ако ми подскаже как да си я сложа за аватар ще съм много благодарна. Heart

# 232
Само аз съм в гръб...щот съм ти врагиня ли? Stuck Out Tongue Closed Eyes Тц..тц. .суратът не ми се вижда, скрила си най-хубавото - зъбакът 😆😆😆

Днес ще пращам мм за батерия за банята...тряя си намеря остена да го ръчкам с него...доброволно не ще тръгне...

# 233
Кротик, браво! Много добро!
Добро утро!

# 234
  • при моите деца .....
Добро утро!
Втори почивен ден, а аз ставам малко след 6....
След като вчера вечерта се похвалих - сега да се оплача - има много съдове за миене.... а нямам миална...
Боби я чака препълнена мивка...
Имам и дрехи за пране, за прибиране.
Трябва да закарам и ММ до паркинга, където е камиона....
Но първо кафето...
Ще си направя второ....
ПП. ГГЗ - когато си е тук ММ си позволявам 2-2.5 вино и сега ме боли малко глава.

Връщам се да ви прочета.

# 235
Не помня кога снощи съм публикувала поредни постове, и къде, но получих предупреждение че ще ме рязнат скоро.

Токът снощи дойде след 2 чАса..към 22ч...за малко мръвите в хладилника да отидат зян. Легнах...всичко светна естествено като дойде...познайте кой става да изгася ламБити...

# 236
  • софия
Добро утро,момичета. Аз пак се оплаквам,че ми се спи и че отивам на работа.
Вчера нали имаше земетресение- аз от малка имам фобия пт земетресения. И снощи си нагласих в една чанта багаж за земетресения-ако тресне преь нощта и трябва да изляза да съм подготвена. Сестра ми доста се смянкато й казах какво има вътре-маска,дезинфектант,гримове,вода,вафли,кроасан,меденка и шоколад-сакън да не остана гладна 😁

# 237
Събудих се с як главоцеп. Не знам от това, че намалих рязко въглехидратите ли е, от лекарствата или от това, че дребната ме събуди посред сладкия ми сън.

# 238
Добрутро момичета Kissing Heart
Не ми се става...
Нощеска мечката до 4ч. хърка... После му свършиха батериите...

Опаа, Кротеее... HeartHugKissing Heart Я колик балкон си ми турила 🤣🥰 Много съм "разпищолена"! 😍 Па! Паа! Misc Gun
Енито и аз бих я опЪн@ла...глей убавицата.... Heart Eyes
Славето, точно така и аз си я представям! Много е секси и екзотична...
Ева също! И Вита! Heart Eyes
Всички са яки...
Кроте, супер си... Много пич! Heart EyesKissing HeartHeart

Да го почвам ли втечнения?!?... 🤬💩🤬

Еве, ако си с телефон, задържаш върху картинката и се появява списък, избираш изтегляне... После поставянето, го знаеш... С компютър, същото, но с десен бутон на мишката или лаптопа Kissing Heart

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 08:27 от DreamCatcher1

# 239
  • Бургас
Някой ми звънна на служебния тел. В 7:45 !!! Така сладко спях. Защо не го изключих.. Няма да върна обаждане. Спи ми се.. Пия кафе.
Защо бе хора, какъв зор имате рано, рано? И защо точно на мен?
. Дъщеря ми е на курсове и се мотае още.. А аз? Аз искам да спя.

Общи условия

Активация на акаунт