Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 84 405
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 240
Krotik, ама мен как си ме нацелила точно..и цвят на очите, и цвят на косата, всичко. 🤗❤️

Добро утро, момичета!
Пак кукнах рано-рано.

# 241
  • софия
Кротик,много са хубави картинките,харесах се. Ама забравих да го напиша 😁
Сега гледах,че има починал лекар от вируса,на 47 години. Стана ми кофти като прочетох.

# 242
И аз го четох за лекарката.
Спират брифингите.
Четох и че от др.седмица и родители на деца до 14г , които не са издумкали целия си ПГО, ще могат да кандидатстват за помощта от 375 лева.

# 243
Тета, дай линк за последното, моля.

# 244
  • Наблизо
Да се включа,ама май рядко ще се вясвам.С бебе ми е много трудно да пиша у форума..Издивявам иначе от това положение..

# 245
Хей мацки,добро утро!
Снощи съм припаднала рано рано. Изпуснала съм свинщината на мъжО на Дрийм,ама така се ядосааах! Бива ли бе,предната нощ моя,сега твоя. Еей не ни оставят да дишаме тия говеда! Прегръщам те и го почвай! Не го бави. 🤗❤
Кроте,🤗🥰 и такъв татус имам,само че три лястовички и не на лицето. 😍 Ей ся ще се пременя.
Бюти,🤗
Оплаквам се,че ся дойде мейл за новата сметка за ток,мче тя като старата. 209 лв! Е много е,прекаляват просто. При положение,че е топло,конвектора не е пускан,само климатика пускам в 22,но и той почти не включва. Надписано е та кой каквото ще да ми говори. ММ все вика всичко ни е на ток,нема как по-малко. За мен не е реално.
Ставам да пия кафе.

# 246
Добро утро!
Счупи ми се кафе машината. Предчувствам, че денят ще бъде мноооого крив.

# 247
Енито, нищо не си изпущила... То, днеска ще е забавлението... 💩 Още спи...
HugHeart
Тока и нашия миналия месец 260лв.... Са на 11 ще се озъбим и ние... Бабето га се върне от пощата със сметката...
Пипи, съчувствам ти Kissing Heart

Пп.. Забравих за татусите да кажаМ... Енито, ти си нежна душана.. Пиленца, работи...
Мойте индианци... 🤣

# 248
О миналата ни беше 270,преди това 350... 😓 Реве ми се като ида да плащам.
Чакайте да ви пусна едно смешно клипче:
https://vm.tiktok.com/vK4D1d/
Не знам дали ше може да го видите.. 🤔

# 249
krotiк, уцелила си ме😀! Винаги ходя със слънчеви очила, без тях съм като къртица.😎

# 250
Аз го видОх бебето 🤣 папа сладолед 🤣

# 251
Те така сме и ние,като видиме яденЬе. 🤣🤣🤣 Големи смешки има в тоя тикток.

# 252
  • софия
Добро утро!
Счупи ми се кафе машината. Предчувствам, че денят ще бъде мноооого крив.
Пипи,на мен миналия ден така ми започна-със счупена кафемашина. И завърши с чисто нова.

# 253
Дариела, каква взе? Моята е пътник и ще ме изненада съвсем скоро.

# 254
  • софия
Взех ето тази:

Нямах голям избор,защото лимита ми беше 100 лв,тази е 99. Взех си и капсули освен за нормално кафе и за капучино-капучиното е страхотно.

Общи условия

Активация на акаунт