Искам да кажа ... (170) през май 2020

• 56 963
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро!
Този месец още не съм се разписвала тук, но пък сега всичко изчетох.
Много празнуващи  в темата е имало. Честито на всички със закъснение и с пожелания за здраве и късмет.
Дано днес Съни се включи с добри новини.
Али, имаш стиснати палци от мен. Ще се справиш!
Страшен студ е в офиса. Вчера са прали мокета и сега проветряваме и е бърррр, пръстите ми са ледени.

Хубава седмица!

# 226
  • Бургас
Снощи до 2.30ч си гледах сериала. Мисля, че няма 2ри сезон, сега ще потърся, ако ли не ще започна някой нов.
Нещо все не мога да се вредя да си гледам сериалчетата, все някой нещо иска, търси.... Лудница!

# 227
Добро утро.
Рей, благодаря, че ме мислите, обаче новини няма.  Днес ще го оперират, дано е успешно.
Али, сигурна съм, че ще се справиш.
Хубав да денят ви.

# 228
Съни,дано са успешни операцията и възстановяването!
Мрачно, студено, дъждовно и ветровито е,като за почивка край камината с чаша червено вино 😁.И тутманик във фурната 😂.Да,имам нужда от тия три неща 🤣.

# 229
Мерси,  дами!

Съни,  стискам палци!

Ренко, катурвай принца и си ти 😁

Много,  много ми е студено, пуснала съм печката в офиса 😁

# 230
Аз желание имам да го катурна,ама се дърпа шефа,хич не сме на една вълна с него 😂.А виното ми свърши,ша тря на твърдо да минавам 🤣.Освен да натисна на скъпия ракията,след нея хич няма и да ми пука,че принца не иска да спи 😁.

# 231
  • Euskal Herria
Слънце и жега и днес, ама утре пак ще вали.
Успешна и безпроблемна седмица, момичета!

# 232
И на мен ми е студ. Пуснах си конвектора и климатика. 😃
Али,ще се справиш! 🤗

# 233
Значи да не ме е срам да си призная и аз. Сутринта пуснахме парното на децата вкъщи, а на работа първо си пуснах топлото Joy

# 234
Няма срам. Аз не мога да търпя на студ. 😃
А да седя в нас навлечена с дебели дрехи и елеци,никакъв шанс. 🤣

# 235
Че аз още не съм спирала конвекторите в спалните 😁.Нямам дърва при мен иначе и камината щях да запаля.Вместо нея пуснах климатика.На студено не мога да вирея аз,обаче и жега не търпя 😂.

# 236
  • Euskal Herria
Аз да попитам - като премахват КПП-та и разхлабват мерките, как стои въпросът с пътуванията, туризма и почивките? Сега не знаем дали да си отлагаме ваканцията в България, или не? По график трябваше да е през юли. Ама ако ще сме карантинирани 14 дни вкъщи, няма смисъл да се прибираме.

# 237
Янче, за юли мисля че няма да има ограничения вече. То даже и сега почти не се усещат ограничения.

Пристигна сакенцето (не е палтенце Joy ) Идеално е! Лепна ми, като на свинче-звънче и даже тези дни ще мога да се сглася с него Sunglasses

# 238
Руми, снимай го как е на живо, де!
Сутрин и аз си включвам климатика.
Съни, има ли новини?
Ренко, не посягай към ракията , посегни на собственика ѝ!

# 239
Едната операция мина,  но трябва и друга. В лакътя е много извадена и не се държи, нищо, че е в гипс. Но е подута много и не можели да я оперират сега. Пфууу, така се надявах, че само с китката ще се оправя.

Общи условия

Активация на акаунт