Искам да кажа ... (170) през май 2020

• 56 798
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 60
  • Euskal Herria
Приеха план в 4 фази за отхлабване на мерките. Ако всичко върви добре, към края на юни се очаква да се върнем към "новата реалност". Надявам се прогнозите да се сбъднат.

# 61
  • на Мелмак
Янче, а дано! Hug
За времето на ИП съм поръчвала 3-4пъти. Ама такова привикване досега съм нямала. Идват си момчетата с маски, ръкавици. Дават ми кутиите и воала! А на Хепи са опаковани отделно в торбички.
Което ми напомня да ви се похваля каква съм муня. Идва храна, която примерно струва 37 и нещо, аз давам 20 лв и викам, благодаря, не ми връщйате Joy  И то два пъти. Погледите бяха безценни, а аз се чувствах ужасно глупаво, ама... Съм си патица понякога.
Напълнихме тумбаците, сега да прилегнем, да не заслабнем Grinning

# 62
  • Бургас
Нашето китайско онази вечер щяха да го качат до апартамента. Аз обаче идвах от магазина в този момент и сварих девойката на входа долу.

Голяма почивка днес. Сутринта на тишина си дописах бумащината от вчера и после цял ден мързел. Излизахме с децата в парка, страхотна жега беше, направо за летни дрехи. Следобед се сгласих с книга на терасата, но Вики ме подпука с някакви тестове от тайното си дневниче. Така мисля да бездействам и следващите два дни /прахосмукачка и готвене не ги броя/.

Ети, Joy

Яна, дано всичко мине по план!

# 63
И при нас бе топло. Народът щъка смело напред-назад, дано да е за добро.

Доста ни друсна хем сме на 2-ри етаж, но не се впечатлихме много у дома. Тъкмо бяхме полегнали - станахме, проверихме касите на вратите, видяхме че всичко е по местата и пак си легнахме.

Някой да има изпитана рецепта за смес за сапунени мехури. Намерих няколко, но не ми се получават. Може би трябва някакво специално веро, но какво?

# 64
  • Бургас
Рир, и аз за утре съм обещала да купя комплект за сапунени мехури. Чела съм, че стават хубави с едно кафеникаво веро, което се продаваше преди години, пусто не се сещам името, ама то едва ли и верото се продава още. Иначе си е идея да си направи човек сам смес, че тази в комплекта е доникъде. Колкото да се наведе веднъж Марто с отвореното шишенце, за да покаже нещо Joy

# 65
Аз пробвах тези дни много варианти и не се получават тъпите сапунени балончета. 🙄
Четох за глицерин,захар,течен сапун,душ гел,препарат за съдове,абе какво ли не. Не стават! Някой ако има изпитана рецепта да я дава насам. 😃

# 66
Като бяха малки моите правехме много лесно. Но като не помня с какво. Одъртях 😂
Дали не беше с Тест гел (боже това съществува ли още) Thinking

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 22:15 от rummi_pl

# 67
Да, Руми, има го. Аз държа една кутийка под мивката за петна по дрехи.

# 68
Вярно, че с Тест гел ставаха Simple Smile
Миналото лято се ползваше той, заедно с големите опаковки течност за балончета от Джъмбо.

Душ гел и препарати за съдове не вършат работа, шампоаните също.
Моите експериментираха сами, аз само предавам, каквото знам от тях.

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 22:43 от Linofrina

# 69
  • при моите деца .....
Минавам да похваля Тейсти....
Сайт ли е... Не знам... Но днес ММ ни приготви 2 беща- много вкусни.
Та се разписва с мързел...
И 2.5 вино на вечеря 😂🤣

# 70
  • София
Единствено с test гел стават хубави сапунени мехури...но много гел и малко вода Confused

# 71
За Джъмбо трябва се мине през КПП, та не ми е опция. Иначе и в Пепко има 1,5л. туба, имах от предишното лято останала, но минала седмица нямаше. Ще търся Тест гел, да видим.

# 72
  • София
боби, едва похвали тейсти и аз като видна мързелана скокнах да го търся Joy, далече сте ми от София, много ме е яд.

# 73
  • Euskal Herria
Четох, че за Джъмбо и Метро пускали, Рир. Това се пишело в декларацията.

# 74
Четох, че за Джъмбо и Метро пускали, Рир. Това се пишело в декларацията.
И аз четох, и съобщение от Метро получих, но миналата седмица мъжа ми го върнаха.

Общи условия

Активация на акаунт