Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 106 900
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 75
  • Пазарджик
И аз чакам София мел.Онзи ден си изхвърлих 2 от тиганите на Тефал,надявам се да имам нови...

# 76
И аз толкова се надявам на тигани, нищо че съм само с 2 бележки 😂. А и на Марети се надявам на солница, там пак скромно с 3 бележки.

# 77
  • София
Все пак успях да стигна до Еконт и веднага споделям часовника. Много съм доволна. Аз съм с фини китки и трудно ми пасва часовник, а така по Интернет е направо чудо. Обувките също са чудесни. Есенно-зимни са, така че ще чакат ред.
Изобщо много съм доволна от тези две игри на Кока-Кола. А и изобщо март беше печеливш месец за мен.

# 78
И аз чакам от Чисто, не знам защо се бавят.

# 79
  • Велико Търново
Благодаря за темата!
Някой да ме насочи, има ли актуална игра с шоколадови бонбони или ядки? Утре трябва да пазарувам, а се чудя какво да избера като марка. Благодаря предварително!

# 80
Честит празник!
Успешен месец за всички Simple Smile
И аз чакам сака от Лайън/ Питах ги какъв е срокът за получаване на наградите - отговориха ми,че в Условията е описано Neutral Face , но там няма нищо /  и Кутия от София мел Simple Smile Дано в това теглене имам по-голям късмет Wink

# 81
Честита нова тема, нов месец и празника!
Много съм зле! Днес пак взех брашно София мел, че беше намалено в Кауфланд...то пък играта била до вчера. Така или иначе участвам с 6 стари бележки де.
Зайците почти не се сещам вече да ги въртя.
Чакам Марети, че съм много бележки там, хапваме ги доста.
И сака от Лайън да дойде.
Започнах да агитирам мъжа ми да взима от Бургаско, че аз бира не пия, ама ме отсвири така лекичко. 😂

# 82
Относно приложението на Била - прочетох в Интернет кои телефони го поддържат и видях, че моделът на мъжа ми е в списъка. Тръгна Simple Smile Той днес пазарува там и донесе доста стикери, от преди това също имаме доста, но само два са АР, та въобще не знам кога ще ги съберем.

# 83
Този път стикерите на Билла могат да се видят без да повредиш опаковката. Просто трябва да отделиш време да намериш стикерите, които ти трябват.

# 84
# 85
Този път стикерите на Билла могат да се видят без да повредиш опаковката. Просто трябва да отделиш време да намериш стикерите, които ти трябват.
Не бях обърнала внимание Simple Smile Ама и ние все гледаме да излезем максимално бързо от магазина, та въобще не ми е минавало през ума да стоя да ги разглеждам Simple Smile

# 86
  • Стара Загора
Благодаря за новата тема и честит нов месец. Любимият за мен Май Flowers Cherry Blossom
Нека донесе много усмивки от спечелени награди по лицата на всички ви.
Аз мога да се похваля само с едни 5 000 заека от колелото днес Innocent

# 87
  • София
Честит нов месец, пожелавам много късмет и награди на всички. На зайците чакам да събера 180 хил за ваучер за Техномаркет, ама не се знае ще пуснат ли пак, все гледам и все го няма, но аз и тооолкова бавно ги събирам,че спокойно мога да си почакам хаха въртя, въртя и все по 100- 200 заека ми се падат, отделно и в sweet clash играя чат пат, аз играя от телефона и не съм имала проблем да забива или да е бавна играта.

# 88
  • София
Благодаря за новата тема, много късметлийски месец да е май!  Flowers Four Leaf Clover
Писна ми от тези зайци, уж нищо неангажиращо - така и така съм зад компютър и връткам, когато се сетя, но някак успя да ми омръзне. А и като не виждам за какво мога да го оползотворя, още по-безмислено ми идва. Чакам да пуснат пак ваучера за зоя, че преди нямах достатъчно за него, сега пък го няма.
Не ми дадоха бонус-зайци за анкетата. Попълних я отдавна, когато някой любезно я беше пуснал тук. Не вярвам да не съм си написала правилно мейла.

# 89
Моят мъж ми каза ,че бирата е ужасна ,ама аз викам ти луд ли си има игра ,ще купя. Е добре ,че купих 1 кенче- отиде в мивката. Няма по- ужасна,кисела и гадна бира. Та нищо не сте загубила!

Честита нова тема, нов месец и празника!
Много съм зле! Днес пак взех брашно София мел, че беше намалено в Кауфланд...то пък играта била до вчера. Така или иначе участвам с 6 стари бележки де.
Зайците почти не се сещам вече да ги въртя.
Чакам Марети, че съм много бележки там, хапваме ги доста.
И сака от Лайън да дойде.
Започнах да агитирам мъжа ми да взима от Бургаско, че аз бира не пия, ама ме отсвири така лекичко. 😂

Общи условия

Активация на акаунт