Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 108 001
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 240
https://konkurs-bg.blogspot.com/2020/05/specheli-hlebopekarna-coca-cola.html Една игра за хлебопекарна, близо до нас имаме от изброените магазини в промоцията, мисля да отида днес да взема кола и да се пробвам (въпреки,че не пием кола вкъщи).

# 241
  • Разпиляна във въображението
О, супер. В магазина до нас има от промоцията.

Стискам палци на всички за София Мел, дано ни огрее Simple Smile

# 242
Ако Зайците не пуснат нищо ново, когато стигна 200 000, ще взема тяхната гифт карта за 20 лв. Обаче докато това стане, предполагам ще се появят по-добри оферти.

# 243
  • София
Сега пак звънях на ИКЕА да настоявам бонус-точките да важат до края на май. Егати тъпнята. Сега ще поръчам и ще платя за доставка 4лв след 15 дена, а до 10 дена магазинът може да отвори и да си взема на място. То просто няма логика. Ами те били в намален състав и едвам смогвали. Е за какво тогава правите промоции, с които да привличате клиенти към онлайн магазина като нямате хора?! Ако искате обадете се още хора да искате точките да се удължат дано да реагират. Не е голяма философия да променят срока.

# 244
Аз искам да си подаря точките,понеже няма да ги ползвам.Ако някой ги иска,да ми пише на лично.Малко не съм сигурна как ще стане,но няма да ги използвам.

# 245
  • Sofia
https://konkurs-bg.blogspot.com/2020/05/specheli-hlebopekarna-coca-cola.html Една игра за хлебопекарна, близо до нас имаме от изброените магазини в промоцията, мисля да отида днес да взема кола и да се пробвам (въпреки,че не пием кола вкъщи).
. А София изобщо не фигурира 🙄

# 246
  • Сливен
. А София изобщо не фигурира 🙄
Един път да няма за Софиянци.. Grinning

# 247
Мисля да участвам само защото пия кола и няма игри... Иначе мога да меся и майка ми може, и не виждам голям смисъл от уреда...

# 248
Ако Зайците не пуснат нищо ново, когато стигна 200 000, ще взема тяхната гифт карта за 20 лв. Обаче докато това стане, предполагам ще се появят по-добри оферти.

Дано не изчезне и тя. И аз май към нея ще се насоча. То няма какво друго да се вземе.

# 249
  • оттам, откъдето започва България
Въобще няма да се учудя. За който ваучер напишем тук, че го харесваме и изчезва.

# 250
Но това си е нещо на организаторите.

# 251
Те сигурно следят и темата. Знаят за намеренията ни, но те диктуват парада.
Ейй, ОпенЗайо, пусни малко ваучери, че ни писна!

# 252
Аз искам да си подаря точките,понеже няма да ги ползвам.Ако някой ги иска,да ми пише на лично.Малко не съм сигурна как ще стане,но няма да ги използвам.
Много благодаря на beki8, че ми отстъпи своите точки. От нейния профил поръчах на моя адрес с наложен платеж.

# 253
Някой интересува ли се от ваучер за Тефал срещу размяна за нещо друго?

# 254
И аз предложих вчера за Зора, но май никой не иска.

Общи условия

Активация на акаунт