Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 105 490
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 1 620
Благодаря на  #insane,  #marinadp #~Carolina~#shushumiga87  за отговорите относно Гифт картата от зайците, снощи си навих алармата и вече съм с ваучер в портфейла /още не съм писала имейл/.
За протокола- 03:01 ч. си заявих продукта.

Да попитам и за Гиви - видях, че някои от вас са споменали, че цъкат аз от две седмици участвам и не всичко ми е ясно. Дали е загуба на време, има ли някой   с награда от ГИви?

# 1 621
  • София
Ако някой от пишещите в темата е спечелил плейстейшън, който няма да ползва, моята електрическа тротинетка от Halls още е налична за размяна. Моделът е Razor E Prime.

# 1 622
Да кажа добра дума и аз . Пристигна моята поръчка от Озон. Поръчах няколко книги с намаление за отминалия празник. От Озон са ми направили комплимент - сложили са две кутийки с дъвки Halls.
Днес участвах в една от игрите на кока кола с награда чаши и хлебопекарни Тефал. Спечелих си чаша. Нямах проблем на касата, дадоха ми и талонче за хлебопекарната.

# 1 623
Зузи, каква беше играта за хлебопекарни и в кои магазини? Благодаря предварително за отделеното време!

# 1 624
  • Пловдив
Какво се правеше,като фешън дейс не приема кодовете?И на ръка ги преписвам и с копиране и не става..

# 1 625
Какво се правеше,като фешън дейс не приема кодовете?И на ръка ги преписвам и с копиране и не става..
Пишат се с тирето. Ако не го сложиш не ги приема.

# 1 626
  • Пловдив
Пишат се с тирето. Ако не го сложиш не ги приема.
[/quotС тирето ги пиша..

# 1 627

Може артикула, който искаш да купиш, да не може с ваучери.

# 1 628
  • Пловдив

Може артикула, който искаш да купиш, да не може с ваучери.

Другите 2 ваучера как ги приема преди това?Утре ще им звъня

# 1 629
Няма гиф карта😭

# 1 630
  • София
Зузи, каква беше играта за хлебопекарни и в кои магазини? Благодаря предварително за отделеното време!
Не съм Зузи, но заповядай
https://www.coca-cola.bg/igrai-za-nagradi/oficialni-pravila/ofic … heli-hlebopekarna

# 1 631
https://www.facebook.com/photo/?fbid=2300136550280932&set=a.1509226472705281

Игра на Rubella - наградите са продукти от зелената им серия Bio Vital.

# 1 632
  • Велико Търново
Тази нощ и аз се събудих в 3:37 и хоп врътнах колелото и търсих ваучер, но нямаше също.

# 1 633
Това колело и тези зайци са пълна бутафория!
Не съм толкова зарибена,че да си развалям съня и да се надявам да "хвана" някакъв ваучер!😋

# 1 634
И за ФФ нямаше. Сал едни Доминос. Някой се оплака назад за груб отговор в Дискорд, не са "зайците" това, а накакви прости потребители.

Общи условия

Активация на акаунт