Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 105 432
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Пловдив
Обадиха ми се, че печеля прахове за пране 🙄
Сега получих и известие от Еконт утре да очаквам куриер, а аз и идея си нямам къде съм участвала 🙄

# 1 681
ма ко, да, така го разбрах за Бургаско. По спомен за Туборг бяха седмично (от коментари тук), но реших да питам, че не пия често бира. Мерси! Само в Бургаско ще се включа.

# 1 682
  • Пеликания
Обадиха ми се, че печеля прахове за пране 🙄
Сега получих и известие от Еконт утре да очаквам куриер, а аз и идея си нямам къде съм участвала 🙄
Да не е от Bosch?

# 1 683
Здравейте, имам питане относно играта на дескрийт. Според вас мога ли да използвам номер на онлайн поръчка вместо номер на касов бон? Не видях да е описано е правилата им.

Филипс отново са пуснали за първите 100,  регистрирали ел.четка за зъби, подарък комплект глави.

# 1 684
  • Пловдив
Никаква представа нямам. Това е информацията за подателя от приложението на Еконт. Гугълнах името, но най-вероятно е някаква агенция
Скрит текст:

# 1 685
Може ли линк на philips

# 1 686
# 1 687
  • Сливен
Никаква представа нямам. Това е информацията за подателя от приложението на Еконт. Гугълнах името, но най-вероятно е някаква агенция
Скрит текст:

Случайно да си спечелила ваучер от СПАРКСА,за СъндейХабит на стойност 80лв? Simple Smile

# 1 688
  • Пловдив
В Спаркс даже и регистрация нямам 🙄

# 1 689
Получих си престилката от Марети,харесва ми .Пробвах се в Бургаско за хладилна чанта ,но не ме огря.

# 1 690
И аз взех гифт кард на 26-ти през нощта и аз се чудих и натиснах Активирай (няма проблем).
Писах им и ми отговориха това
Цитат
Скрит текст:
Здравейте,

Заявили сте коректно Идънред гифт карта от платформата openpush.

1.         Ако вече имате такава карта ни трябва следната информация: Имена на човека, на когото е картата, ЕГН за потвърждение и дългия код от гърба на картата (Serial number).

2.         Ако нямате такава карта все още, трябва да Ви изпратим по куриер за наша сметка. Следователно ни трябва адрес на офис на еконт или спийди, телефонен номер, както и имена на човека, който ще ползва картата и ЕГНто на този човек, за да регистрираме на кого даваме картата. Когато получите картата, трябва да я активирате и да ни изпратите на имейл дългия код от гърба на картата (Serial number) – без него няма как да я заредим.
Чакаме Вашият отговор. След като го получим, ще Ви информираме кога картата и средствата ще бъдат налични.

Поздрави
и след това им пратих данните, но още не са ми отговорили.

# 1 691
  • Сливен
Надявам се някоя от вас,да участва със рисунка на детето си, в играта на зайците.Че като гледам,как едно семейство(макар да се водят 2ма различни потребители), участва със 2 рисунки.. Simple Smile

# 1 692
Във Фейсбук имаше някаква анкета за перилни препарати и уж щяха да дават награди. Аз докато я попълних и изчезна, не разбрах даже дали се включих. Вероятно е от там.

# 1 693
  • Варна
Надявам се някоя от вас,да участва със рисунка на детето си, в играта на зайците.Че като гледам,как едно семейство(макар да се водят 2ма различни потребители), участва със 2 рисунки.. Simple Smile

Само заради призива ти качих рисунка на Лора, макар, че мразя игри във ФБ с гласуване, много са нагласени... Simple Smile Съмнявам се да съберем гласове, ако не бомбардирам приятелите си с молби за гласуване.

~Carolina~, аз писах домашен адрес, не знаех, че трябва да е на офис. Както и да е, ще ги чакам да ми отговорят, пък ще коригирам, ако ми пишат, че трябва.

# 1 694
  • Сливен
Аз лично ще гласувам,за всяка друга снимка..Ама тяхното- предният път,те са спечелили плюшената играчка,а сега ако така продължат нещата и плюшката ,и 20 лева.. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт