Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 105 279
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 1 800
  • Бургас
Току що си получих картата на Зайците.
Сега ще я активирам.
Чудесен подарък за децата!

# 1 801
Мен играта на зайците непрекъснато ме изхвърля, след като играя. Например - печеля битка и вместо да ме върне в началния екран, ми изписва "мрежова грешка" и започва да зарежда до безкрай (не е от кеша и бисквитките, изчистени са). Единственият начин да се оправи, е като вляза наново в играта и битката, която съм спечелила, въобще не се брои, все едно не съм я играла.Това се случва след всяка четвърта битка.
По време на турнира ще е особено гадно.

# 1 802
И моята карта днес е пристигнала в офис на Спиди, но чак в понеделник ще успея да си я взема. Бързо процедират, на 27-ми я заявих и днес е тук.

# 1 803
  • Русе
А аз съм хепи, че влязох, изчистих кеша и бисквитките и влязох.  Губя само, защото нищо не разбирам, ама съм в играта

# 1 804
Побъркват ни, дърти жени да играем бебешки игри. Детето рече, че във втори клас се играе тази игра, а тази й била лошо копие😁

# 1 805
  • Русе
Ауу, имам си второкласничка,  ще се съборим!🍀🍀🍀

# 1 806
  • София
Хаха, моят син още в детската я играеше- не тази, а роял клаш. И той се изказа по същият начин, че е по- зле от оригиналната. А мъжът ми ме бъзика, щото като играя често печеля, че размазвам “първокласниците”

# 1 807
Не съм убедена, че тези игри (и които и да е игри, които имат опция за купуване на бонуси) изобщо са за деца. Това, че играят и деца, не ги прави детски.

Допълвам, че играя не заради наградите или защото съм маймуна, а защото ми е интересно.

# 1 808
  • София
За пореден път питах дали ще има нови ваучери скоро: Здравейте🙂 Имайте още малко търпение. Подготвили сме изненади за всички.

Някой спомена за игра на Милка. Има ли информация за нея?

# 1 809
  • София
Изненадата сигурно ще е ваучери около 2 БР за всички. Иначе играта оригиналът клаш роял е наистина по- добра и се играе масово от деца.

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 12:00 от insane

# 1 810
Подарявам ваучер за 5 лв. от супермаркет Напазарувай. Някой ако иска да пише на лични.

# 1 811
Мацки, имам въпрос, към тези печелили от ДМ от фейсбук: спечелих преди доста време боя  . в условията пише 10 работни дни , обаче са минали много повече. Винаги ли се бавят или при мен има спънка?

# 1 812
  • Сф
Моята е 5 клас и вика:" Ега ти тъпата игра"😄Аз - леля ви си джиткам , е ми като няма НЛ ..
Ще е томбола освен 1вите трима и затова ще участвам, може пък да спечеля нещо и без това връткам отдавна.

# 1 813
Докато разглеждах печелившите от играта на Нестле Бейби (адаптирано мляко за дечица над 1 година) , установих че пра-баба Руска , баба Иванка и майка Ренета ще си приберат по една кутия мляко , като и трите са качили снимка на едно и също дете 🙈😀😀😀😀🤣🤣🤣🤣
Каква случайност само 🤷🤦

# 1 814
Ако се зачетеш има една дама ,която е написала, че сем. Атанасови ( забравих точната  фамилия) пак се е уредило с кашон АМ.
Докато разглеждах печелившите от играта на Нестле Бейби (адаптирано мляко за дечица над 1 година) , установих че пра-баба Руска , баба Иванка и майка Ренета ще си приберат по една кутия мляко , като и трите са качили снимка на едно и също дете 🙈😀😀😀😀🤣🤣🤣🤣
Каква случайност само 🤷🤦

Общи условия

Активация на акаунт