Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 105 302
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 1 785
Този фейсбук е много забавен. Гледам позната споделила игра на парфюми Лорис. Влизам в страницата им последна публикация от 2019 г. Стана ми интересно върнах се в поста на познатата, масово хората коментират и споделят иначе печелившите ще се обявят на 03.07.2017г. Явно някои хора не четат нито дати, нито условия а само първото изречение което съдържа ИГРА. 🙄🤫🤭😜

# 1 786
Какво очакваш от папагали, които пишат Есе? Joy

# 1 787
# 1 788
  • София
Малко помощ, извинявам се предварително 🍀, как се отчитат капачките на колата, регнах една златна, нали има ваучери за фешън дейс, не разбрах как ще разбера печеля ли? Не пием кола и не купувам, донесоха гости и така я регнах...
Отдавна свърши играта с ваучери за ФД

Значи... Само се излагам ли😁😁😁хаха.... Благодаря
Играта с ваучери свърши, но за капачката си получила 100 кредита, с които можеш да купиш билет за лотария. В момента има само за пица Доминос, но скоро ще върнат и старите награди - билет за кино, меню от КФС и др. Отиди в "Награди" и ще видиш какво и за колко кредита се предлага. Кредитите нямат срок. Ако в момента не ти харесват наградите, можеш да ги използваш друг път или да натрупаш още и да участваш за по-голяма награда.

# 1 789
  • София
Е, Барни малко се поизложиха с тия награди. Детето ги харесва и ще се включа веднъж-два пъти, но с тези 20 ваучера на седмица се съмнявам да ме огрее.

# 1 790
  • Сф
Момичета , събраните досега зайци нулират ли се утре в 18.00 с турнира?Аз мисля да участвам .

# 1 791
Не се нулират зайците, а точките ви в класацията на играта. Те са си отделно.

# 1 792
  • Сф
Не се нулират зайците, а точките ви в класацията на играта. Те са си отделно.
Благодаря!Аз съм назад и без това.
Вчера си взех кока коли от Кауфланд-опитай пак ми се падна Simple Smile
Но пък 2 бири бургаско и двете печелят кенчета.На промоция е, май по 75 ст.

# 1 793
  • Бургас
Момичета , събраните досега зайци нулират ли се утре в 18.00 с турнира?Аз мисля да участвам .

Олее, това не би трябвало да е така.

# 1 794
  • Сливен
Не се зануляват зайците.Само точките ще бъдат занулени,за да може всеки един играч,да започне от "нулата".Simple Smile

# 1 795
  • Русе
Може линк за Sweetclah, играх преди време, но я зарязах, сега като вляза и ми дава актуализация за Свти Валентин/или нещо подобно/, върти, върти, но не ме пуска. А зарибих детето, сега притропва и иска да види играта . Благодаря!

# 1 796
  • Бургас
https://www.sweetclash.io/
Заповядай!

# 1 797
  • Сливен
Може линк за Sweetclah, играх преди време, но я зарязах, сега като вляза и ми дава актуализация за Свти Валентин/или нещо подобно/, върти, върти, но не ме пуска. А зарибих детето, сега притропва и иска да види играта . Благодаря!

Изчисти "кеша/бисквитките" и ще се оправи. Simple Smile

# 1 798
  • Пловдив
Моля последно,ако някой има ваучер/и за ФД,да ми пише имам какво да предложа в замяна..Благодаря предварително💗

# 1 799
Спечелих престилка на КК. Втората ми награда тази година след кенчето от Бургаско дето още не съм взела Joy

Общи условия

Активация на акаунт