билкови дамски превръзки, помагащи с гинекологични проблеми

• 1 913
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, попаднах на няколко реклами от различни източници, на дамски превръзки, които са с билки и се ползват всеки ден, когато жената не е в цикъл. Твърдят, че помагат за гинекологични проблеми. Опитвали ли сте подобно нещо, мнение? Как ви подействаха, колко време ги ползвахте ?

# 1
Не бях чувала, погледнах в Гугъл, вижда ми се тотална глупост. Лекуват всичко, включително мъжки простатит. За гинекологични проблеми се ходи на гинеколог, никакви торби с треви, приложени локално, няма да помогнат. В най-добрия случай безвредно, но реалистично погледнато тези превръзки е по-вероятно да създадат нови гинекологични проблеми.

# 2
Искам само да попитам, когато си вземаш вана, или когато плуваш, влиза ли ти вода вътре? Хем тогава водата е под налягане (достатъчно за да проникне в незащитен часовник)... Как очакваш една напоена с билки превръзка да бъде пенкилер? Евентуални би могло, ако имаш някакъв кожен проблем с лабиите, но с нищо по-навътре - просто няма как да проникне за да въздейства.

# 3
Търговски трик.

# 4
Чела съм тука,че има доволни.Даже и за забременяване Simple Smile

# 5
Питала съм двама гинеколога-единия се изсмя,другия каза,,като имаш излишни пари купувай,но полза няма да имаш".

Общи условия

Активация на акаунт