Отговори
# 3 750
  • Варна
Днес ме е видов ден. Първият мъжки отказ в биографията ми. Как болиииии.😅

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 14:42 от Viviana91

# 3 751
  • София
Като цяло съм почитател на японките, от доста време такива и карам, ма малките субарки, тип резачка имат ядове с двигателите. Еле па ако пържиш яко. Среща се сравнително често, за да е прецедент. Simple Smile Но опита ми е индиректен, не си падам по резачки. Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 14:04 от Онзи

# 3 752
Риба ловя, готвя, осолявам, суша, опушвам, но само за лична консумация !

# 3 753
Онзи, не знам по принцип, че не съм виждала НЕпипана резачка, ама ако ги ръчкаш - всякакви ядове да искаш. А последният WRX, който ремапвахме, дотолкоз го съсипахме, милият, че сега ще трябва един от Сърбия да го оправя Joy
320 кончета на колелата, в момента върви като 84те на моята Мазда Joy

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 13:39 от FlameV

# 3 754
  • София
Говоря по принцип, да, но дори и стокова импреса, например, ако я ръчкаш кат "пипната", ядеш дървото. Simple Smile
Аз неам таквиз грижи, ем не съм фен, ем камионите дет ми харесват, рядко може така да забозиш. Laughing

# 3 755
Харесвам спортни коли, но като знам на какви места ме води работата ми, напоследък заглеждам пикапи. Flushed Звучи безумно, ама някои земеделци и фабрики са така позиционирани, че мога да отида спокойно само с нещо от типа на Лада Нива.

# 3 756
  • Агент под прикритие

Пък на края на линийката намерих това:

Ся ше заредим:

и газ - обратно. Simple Smile

# 3 757
Онзи, сега влезнах да се прочета в чата какви са оплакванията - ми, прав си, духнати гарнитури на макс Joy

Тайче, ето, за теб е точно форестър или аутбек

# 3 758
Раздъждения, че жената е само дупе,цици и .... ,  е  много вредно. Уви, повечето мъже мисят само за тези четири неща.

Повечето мъже мислят само за тези 4 неща, защото жените им мислят за много по-малко. Тез луфтове трябва се запълват някак. Simple Smile

# 3 759
  • София
Тай, старите ливади, беха железни. И излиза навсякъде. Simple Smile По едно време имах няколко.
Сега, новите са кат евтини китайци или анадолци. Simple Smile

Земи ено самурайче. Ем малко, не е лошо, леко "дамско" идва, а и е приятно.

Онзи, сега влезнах да се прочета в чата какви са оплакванията - ми, прав си, духнати гарнитури на макс Joy

Точно нещо подобно имах предвид. Ма не може да се обхванат всякакви случаи. Simple Smile
Тва се случва на тия дет правят....виуууу, вииуууууууу.......... Joy
На тия дет са ..бу-бу-буууу-бу-бу-бу-бу, по-рядко или никога. Laughing

# 3 760
Абе що не си вземете по едно дето прави Тууу-Тууууу ? Релсовия път е малко кът, ама е дЖелезен ! Wink

# 3 761
  • София
Еееееее, къде отидЕ. Simple Smile
Мноо скъпо, аз лично не мое си го позволя. Laughing

Е са, тамън се стегам да ида на преглед, че ми е изтекъл на 10,05. Simple Smile
Кат приключа, ше се отчета и ше ви покажа картончето.
И принцеси прайх на чаветата. Simple Smile

# 3 762
Lan, достатъчно често пътувам с влак, ама в 21-ви век София - Варна 10 часа заради авария???  Все пак не сме в Германия и на мен не ми плащат за времето, докато пътувам.

# 3 763
Лан, ти се бъзикаш, но аз имам огромна слабост към влакове. Харесват ми. Ако бяха и малко по-читави в България. При всеки удобен случай бил се метнала на Теснолинейката напр. Романтични са ми.

# 3 764
  • София
Уууууу, ти и влак ли мое си купиш.
Респект. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт