Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 450
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 3 165
Нормално да се радва,че след две деца е в такава форма. Простее ми доста на моменти ,но има много хубаво тяло,не може да се отрече.

# 3 166
Видеото на Зори ми се стори малко не на място. Още в началото казва, че не е личен опит, а просто споделя инфо. Все пак се надявам, че ще помогне на някой. 

# 3 167
Много е смешна тази Гергана! Пазарува от детските сайтове, но иначе се напъва да е секси и се пуснала по балкони..
Скрит текст:

# 3 168
  • Варна/Амстердам
Да не говорим, че си е купила тези панталонки, само защото името на "бранда" се вижда.

# 3 169
Не искам да бъда разбрана погрешно, защото самата аз имам криви зъби, макар да съм носила брекети. Не съдя никой, който има криви зъби, никой не си го е избрал. Но не мога да разбира, защо Гергана дава толкова много пари за дрехи, които са маркови и скъпи, вместо да си оправи зъбите. Различно мислене явно, но по-скоро губи от това, а не печели пред аудиторията си. Назад в коментарите съфорумка точно това каза, че каквото и да си облече, винаги погледът се спира върху усмивката й.

Ивана е с ново видео, което е пак доста дълго, но мисля да си го пусна за фон, докато си правя маникюра, а и видях, че има рецепта за баница, може да излезе нещо добро.

# 3 170
Аз също останах озадачена защо Зорница говори за домашно насилие. Знам, че темата е важна, но на теория и без личен опит, някак олеква във въздуха. Малко в кръга на шегата, но в нейното семейство ролите може да са разменени. Как ли тормози Гена с всичките си приумици 😃 Той къде да се оплаче?
Видеото на Пепе за косата ми хареса донякъде. Дори на снимките ми е много симпатична, и в лице, и косата й е по-хубава. Вярно, че годините вървят, но лицето й сега е доста по-уморено, изпито. С бузки ми хареса повече, а косата й сега определено е доста по-вяла, изтъняла. И отново вегетарианството си е казало думата. За жалост, често виждам хора, които не изглеждах добре откакто са се отказали от месото, колкото и да твърдят, че им е по-добре.

# 3 171
Вал си живее в някакъв измислен свят, подобен на вълшебния Инстаграм, където всичко е перфектно, красиво, скъпо, модерно и неограничено. Основните й излизания от вкъщи са до мола и на ресторант, с или без карантина. Аз не очаквам тя да мисли за живота като 30-годишна (да прави планове за кариера, жилище, семейство, деца и т.н). Защо да се натоварва с такива неприятни битовизми, като има възможността да се забавлява с диадемки, чехлички, дрешки, гримчета и да си прави инстаграмъбъл снимки по цял ден? Само обаче след време да не я плесне реалността като мокър парцал. Защото всичко може да стане.

# 3 172
Зъбът на Гергана и на мен много ми се набива в очите.А е решим проблем .

# 3 173
  • Варна/Амстердам
Скрит текст:

Кралицата на диадемите и скрънчитата с поредна порция изцепки. На нея всеки ден й е "чийт дей". Да бухаш масово полуготови бутербанички, попара и гофретки, и отвреме навреме кейл и бейби спанак, не означава, че се храниш здравословно. Видно е, че Валери е нарцистична, но може да бъде благодарна за хубавия ген и затова, че не дебелее от боклуците, които яде и пие. Да не ни се прави, че е на "хелти вълна", моля. 😅

# 3 174
Ама тя Валери си пълнее и очевидно всеки ден и е чийт дей. Не знам какво се филмира, че е здравословна и тя..

# 3 175
  • Варна
А тя зимата каза, че е качила 6 кг., но не й пречи да хапва сладко. А доколкото съм запозната от него също излизат пъпки.

Въобще е престъпно ограничена, колкото е хубава на вид, толкова е зле умствено. Съжалявам, че го пиша, но след като изгледах видеото с дрехите, както се казва: надежда тук всяка оставете!

# 3 176
С риск да изляза някаква дива фенка на Елица, съм на мнение, че тя популяризира готвенето/домакинстването из родния влогърски "елит". Пепе направи същото за мами лайфстайла и 100 девойки, които се появиха в пространството да си покажат/кажат за децата, барем изкарат някой лев. Най-голямо наблюдение имам върху Ивана, за Валери и Гергана каквото тук сте казали и показали, малко и при Милена го бях забелязала,, когато я гледах редовно. Не че Елица е открила топлата вода, но тя почна да готви и показва когато станаха вегетарианци, после в коментарите нон-стоп я молеха за още видеа с рецепти, разви интереса и съдържанието постепенно така, че сега във всяко ново видео споделя как готви. Що годе в същата времева линия се развива и Ивана, но в моята си глава откакто го видя като успешна ниша при Елица - отвори Пинтерест, накупи готварски книги, че и рубрика на Боби направи. При нея и Валери няма никакъв естествен интерес към кулинарията и културата на хранете и си личи от км, Гергана пък идея нямам как от нищото се появи като такъв заклет любител кулинар. Все по-рядко я гледам Ивана, въпреки, че ми е симпатична, но определено пропускам частта с готвенето, много изнасилено ми идва, а и бъркочите с веган измишльотини един път не са ми изглеждали апетитно.

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 13:35 от Emi_55

# 3 177
  • софия
Наскоро коментирахме, че Гергана скоро не се е отчитала с нови маркови придобивки и хоп снимки с такива...и разбира се трябва да се вижда марката, как иначе.
Валериана ми е в топа по дебилност. Лилавото комплектче е потресаващо 😄 както и повечето неща всъщност. Както беше писала една потребителка точно все едно е в 90-те и отказва да порасне. Живота не е само инстаграм и снимки. Не знам не се ли замислят за бъдещето и за това, че "работата" им на онлайн "звезди" няма да е вечна.

# 3 178
Изгледах видеото на Валери. Съгласна съм с вас за повечето тоалети и грозно впечатление ми направи как хвърляше ластиците и даже не направи труда да ги сложи. Харесаха ми късите дънкови панталонки, даже ако имам влизане в мола, бих ги пробвала. Харесва ми, че не са по тялото. Чехлите от хм също изглеждаха удобни. Но другото... После ми се пусна клип на Ивана от Джъмбо. Чудя се какъв е тоя кеф за купуване на джунджурии, а не е глупава жена. Имала нужда да го направи след карантината, не мога да разбера защо. Толкова се е затрупала с вещи, че се чудя къде ги държи. Иначе интересно, че е решила да рисува.

# 3 179
  • Варна
Валката каза, че заради чиниите и чашите, които сега си купила и се приискало да готви.

Общи условия

Активация на акаунт