Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 457
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 60
За мен лично Надя от Инфармация вече е с опетнена професионална репутация заради нейната психическа нестабилност.
Вие бихте ли ползвали нейните услуги като фармацевт не само за козметиката, но и за лекарствата и ваксините?
Аз давам на нея нисък вот на доверие поради моите съмнения в психическото й здраве.

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 00:07 от Дракарис

# 61
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
О, не, тази жена наистина има нужда от помощ. Отново се намесват заслужаващи/незаслужаващи деца , някаква вина се вменява постоянно.  Защото неможенето да има деца я е направило толкова жалка и злобна.Ясно си пролича покрай писаниците й за Пепе.
Уф и това фръцкане, че е фармацевт ще кажеш, че е Нобелов лауреат по медицина или е открила лекарство срещу ковид19... Точно това ми беше мисълта също.Какво е това его и самочувствие?!

Тейчеви може само за пред камерата да се наливат с бири.От Черешката и тяхните участия стана ясно,че карат на салати и тренировки,за да поддържат форма.Много се съмнявам,че от днес за утре ще си променят системата и ще подкарат на лежане и бири,не им се вписва този ляйфстайл.
Петканова никой не може да ме убеди,че яде от всичко.Преди Габриелчо,дори си беше едричка,не дебела,а с поналят ханш и бузки.Яко диета и лишения са там,за да е слаба(не е ген,както бих казала за Пепе и Теа).В едно стори мисля,че беше споменала,че трябвало да се храни с до 1500-1600 калории на ден,ако иска да си спазва теглото.1500 калории са една салата с дресинг,1 пържола и парче торта.

# 62
Гръмпи днес (все още днес, а при нея си е баш време за вино) има рожден ден! Да ни е жива и здрава  и да хваща камерата, че си даде голяма творческа почивка!

# 63
ЧРД, Гръмпи, жива, здрава, честита и все така свежа и готина да си!

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 09:10 от Yogurina

# 64
Надя беше самоиронизираща се и забавна до някакъв момент, в който тотално изплиска легена и както й казах неотдавна е редно да посети поне психолог в най-скоро време. Един фармацевт следва да знае, че е важно да се грижи за психическото си състояние, толкова колкото и за физическото.

А с днешните постове тотално ми падна в очите. Качила снимка на някаква алергична реакция и който реагира със смях му качва снимка от личния профил в групата с цел масово подиграване на външния вид и някакво образуване на другарски съд от банда "инфармацки". Ок, може да не е най-уместната реакция, ама кому е нужно? Като не иска определени хора в групата лесно може да ги махне и толкова. Е, вярно, че ситуацията ще стане "няма човек, няма проблем", но е милиони пъти по-адекватно решение от публично изтипосване с цел сочене с пръст в стил 4 клас, голямото междучасие.
Не, не беше така. Никой не е говорил нищо за жената, повечето коментиращи изказаха критика към Надя. А тя се изложи много. Жените се опитаха не буквално да ѝ обяснят, че не се прави така, ама Надя си мисли, че щом тя е на това мнение, то всички трябва да бъдат също. И не поема девойката и пише ли, пише пост след пост, от тъпи по-тъпи излияния. Язък за групата.

# 65
Точно така стана, Надя не получи подкрепа изобщо. Жалко, че вече се губи идеята на групата. Вместо да си помагаме, а и Надя на нас, тя я превърна в някаква лична изповедалня.

# 66
Благодаря за темата, Лана ❤️
Записвам се и аз с пожелание за най-яката влогърка Гръмпи много здраве, творчески успехи и нито ден без вино! 😄😘

# 67
Честита нова тема, честит май месец, честит рожден ден на Дара (Гръмпи), да е все така откровена Simple Smile

# 68
Ето го поста на Надя в групата, много несъгласни има с нея и нормално, защото изрази ала "сега ще бъдете публично порицана" звучат малоумно.

Скрит текст:
въй, направо денят на страшния съд е дошъл Stuck Out Tongue Winking Eye

# 69
Не ми е странно за Тейчеви, защото като гледам как лежат по дивана и пият бири по цял ден, съм далеч от мисълта, че се хранят само здравословно. Разбира се, в това няма лошо, НО след като призоваваш последователите си да спортуват, да се хранят здравословно и показваш ежедневието си, което се състои от тренировка, игра с бебето ти и консумация на храна, която ппц не е здравословна, но ти я преправяш, за да е, то изглежда нелепо да рекламираш марети. Аз се храня здравословно и спортувам, ако имах канал НЕ бих приела предизвикателство от Марети...
Всички влогъри твърдят, че отказват партньорства, но ако съдим по многобройните реклами, то започвам да се съмнявам в това. Алекс Петканова също беше качила видео на стори с Марети, но е факт, че тя многоклатно е споделяла, че е почти пристрастена към тестяното, а във влогове се вижда, че си хапва спокойно от всичко, не съм видяла да преправя рецепти на торти, пици, сладоледи и т.н. Затова, макар и тя да тренира, намирам за коректно нейното партньорство.
Пепе имам чувството, че приема всичко от до, без да се замисля, че едното й партньорство е в разрез с друго. Ето например продуктите за коса - преди години рекламираше raw, след това kerastase, а сега се хвърли на tresemmé, което като клас е от бюджетните, че дори се намира и в супермаркетите. Можете да си купите пълен комплект от продукти - шампоан, балсам и спрей за цената на един шампоан на kerastasе. Мисля си, че не се замислят за тези партньорства, а приемат кой каквото предложи.

Честита нова тема 🍷
Не видях да се коментира. Не ви ли е странно Тейчеви тренировки, плочки, лайфстайл, кашони с протеини и видеа как да направим вариант на джънк фууд, а накрая реклама на Марети?!
Нямат ли филтър, уважение към себе си, вижданията си и последователите? Всичко за пари?!
Не казвам, че трябва на 100% чисто хранене, но реклама и думите " От Марети ни предизвикаха..." са ми в повече.
Аман от вашите предизвикателства, ми отказвайте им на тези 'брандове' веднъж поне...
Не е зле да сме обективни, когато коментираме.
Как се преправя джънк в здравословна храна? 🤔 😂😂😂😂
Искам и аз да ям боклуци и да изглеждам като Теа. 😜
Алекс може да обича тесто, но дали си позволява да го яде редовно? 🤔
Или Алекс може да яде боклуци понякога, а Тейчеви - не? 🤔
Въпреки, че Алекс си изкарва парите чрез фигурата си?
Дали виждаш логика в това? 🤔
Когато роди, Петканова влезе във форма с ограничения и чай за отслабване. Да припомня само.
Та, странни са критериите ти, за някои може, за други - не. 😜

# 70
Аз обаче се притесних за Пепе, гледам в нейния "комплект за оцеляване" не са включили тоалетна хартия, а в този на Валери - да... Или е решила, че не е инстаграмъбъл и я е махнала....🤭🤭🤭

# 71
За мен лично Надя от Инфармация вече е с опетнена професионална репутация заради нейната психическа нестабилност.
Вие бихте ли ползвали нейните услуги като фармацевт не само за козметиката, но и за лекарствата и ваксините?
Аз давам на нея нисък вот на доверие поради моите съмнения в психическото й здраве.

Не, направо абсурд. Вече и съжалението ми към нея се изчерпва - едно е да съчувствам на човек с проблеми, но тя е твърде конфликтна и с такива селски интриги само затъва повече, но пък явно й доставя удоволствие.

# 72
  • Някъде там
Дори не бих си позволила да контактувам реално с такъв човек като Надя. Ако ми се наложи ще съм изключително предпазлива в това което казвам и ще е възможно най- краткото общуване.
На някои може да му прозвучи прекалено, но тази жена започва да става опасна за околните.

С никаква реклама не могат да ме учудят, парите са най-важните за инфлуенсърите, отдавна е факт.

Гръмпи здрава да си и все така забавна.
Липсваш осезаемо.

# 73
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не бих.Смятам,че си разбира от работата като фармацевт,но просто не ми харесва като човек и не бих желала да съм около нея.

# 74
Обективна съм Wink
За мен дюнер и пица СА от джънк фууда, а Тейчеви точно това преправиха, като замениха продуктите така, че да не са толкова калорични и вредни. Относно "двойния стандарт" изобщо не казвам, че "за едни може, а за други не". Коментирам, че след като показваш как когато ти се яде пица, то ти я правиш с блат от карфиол, е смешно да рекламираш Марети. Не съм видяла Александра да обяснява как се храни здравословно, това не яде, онова не яде и т.н. /давала е мнение и съвети само за житния режим на Петър Дънов, който се прави веднъж в годината/
Клетките на тялото имат памет, когато тренираш редовно и си в добра форма, след раждане се въстановяваш много по-лесно.
Алекс никога не съм я виждала да е едра. Тя е висока, но преди да забременее има много снимки и се вижда, че не е едра Grinning Не съм видяла Александра да отслабва след раждането с чай, но е факт, че към момента се вижда, че тренира усилено със Сами, който между другото според мен е доста добър и го следя.

Галя е показвала във видеа продукти на Balea като празни опаковки и е давала добро мнение за тях.

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 12:54 от orchid.xx

Общи условия

Активация на акаунт