Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 466
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 75
Скрит текст:
Обективна съм Wink
За мен дюнер и пица СА от джънк фууда, а Тейчеви точно това преправиха, като смениха състава на продуктите така, че да не са толкова калорични и вредни. Относно "двойния стандарт" изобщо не казвам, че "за едни може, а за други не". Коментирам, че след като показваш как когато ти се яде пица, то ти я правиш с блат от карфиол, е смешно да рекламираш Марети.

Аз не виждам нищо смешно. Много хора се хранят здравословно и понякога си позволяват и вредна храна, защото им се е приискало. За мен винаги са по-съмнителни тези, които твърдят, че се хранят здравословно и никога не ядат други неща.

# 76
https://youtu.be/N1RNRsYOWwM
Ето. Виж. 😉
А как да си направиш здравословен "джънк" е супер идея. И не става въпрос за преправяне. А за заместване. Има разлика.
Но да твърдиш, че Тейчеви лежат по цял ден и пият бира, а за капак изглеждат така - браво, искам и аз. 😬
Алекс не веднъж е споделяла, че се ограничава. Нали не мислиш, че яде тесто и накрая с една тренировка със Сами и е топ.
Доста наивно за човек, който твърди, че е запознат със здравословното хранене и спорта.

# 77
  • Denmark
Забелязали ли сте в сторитата на Полина , когато снима Макси и тръгва да му говори постоянно повтаря 'уаааау'. Доста е досадно, защо не му говори нормално ?! Grinning

Мислех, че само на мен ми бърка в здравето това "уаааау" всекидневно. 🤦‍♀️

Иначе съвети от Пепе и Теа на тема "как да останем във форма" не бих взела, при тях е ген. Алекс си личи, че се скъсва от тренировки и следи калории, за да изглежда така и определено би ми било по-интересно да чуя нейния начин за запазване/сваляне на кг и тренировъчни режими. А тя пък не се изявява като "спец", както другите две.

# 78
От Алекс няма да чуете подобни съвети, защото там има много лишения и ограничения. 👍

# 79
Полининото уааау е супер дразнещо. Също и като се лигави на АрЯгЬончооо, побърква ме.

# 80
Благодаря за новата тема! ❤

Гръмпи, да си жива и здрава и все така забавна! 🎁🎂💐

Надя колкото и да е умна, всичко отива на вятъра с тези простотии, които нон стоп говори. Абсолютно нестабилна личност, никога не бих комуникирала с такъв човек. Плаши ме.

# 81
Благодаря за темата!
Гръмпи да си жива и здрава Kissing Heart

Тази Надя не е в час, сори нот сори. Никога не бих приела съвет от нея.

А Тейчеви не го карат само на здравословна храна. Засичала съм ги в един определен мол на фууд корта да ядат бургери. Но със сигурност не набиват всеки ден. То и генът има лимит

Присъединявам се към Полининото "уааааау". По-дразнещо е от Пепеното"йеееее". Не, не, еднакво дразнещи са.

Липсва ми някой инфлуенсърски скандал.

# 82
Може да дразнещо за страничен слушател, но е много приятно за бебета това уаау ( израз на учудване) или всяко друго представяне на емоция. На нея лигавнята просто е в повече.

# 83
Тази пък Валери, какво качество ще вдига.... 😁😁 Да, вдигне смисъла на видеата си, не качеството....

# 84
По темата за Алекс и храненето - никога не е крила, че се ограничава доста, за да има тази фигура.

Помня, че беше направилa и специално видео за това как всяка година през февруари прави гладуването с кълновете на Дънов. Тогава ми направи много добро впечатление, когато няколко пъти повтори, че не е шега работа и специално за подрастващите - ги посъветва да не се захващат все още с него, тъй като е доста ограничаващ.

P.S. И мен ме дразни много Полининото "уау", като го чуя и се изприщвам. Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 16:38 от Yogurina

# 85
Аз пък не бих нарекла бургерите и пиците "джънк". Много зависи откъде се купуват или как се приготвят вкъщи. Аз правя може би 1-2 пъти в месеца бургери или пица, не слагам майонеза и кетчуп от магазина, мазни салами и т.н. В този ред на мисли - има много места, където човек може да си поръча хубав бургер, на който единственото "вредно" му е питката. Все пак ако не се прекалява с хляб, не мисля, че има проблем. Теа и Наум са в супер форма, ако показват бира например, може би е защото искат да са relatable за аудиторията, за да не си казват хората - еее тия пък веднъж ли няма да си угодят.

Попаднах на ново момиче в ютуб - Joanna Pavlova, приятна е. Видеото, в което си показва кухнята, ми хареса.

# 86
  • Някъде там
Благодаря за новата тема! ❤

Гръмпи, да си жива и здрава и все така забавна! 🎁🎂💐

Надя колкото и да е умна, всичко отива на вятъра с тези простотии, които нон стоп говори. Абсолютно нестабилна личност, никога не бих комуникирала с такъв човек. Плаши ме.
Добре, че и друг го плаши, че да не съм само аз тази която мисли, че е опасна за околните Надя.

То на Полина да беше само това уауу.
Побърква ме с лигавия еднакъв  говор на котка и дете..Направи тръпки ме побиват, за това и не я гледам, само ако тук нещо интересно пишете, че е казала.
В иг само заради котарака и то рядко.
Прекалено е за мен лигавенето и.
Да емоции трябва да се показват на децата, но не прекалено.
Това и при Милена и Мики ме дразни, но те поне през останалото време говорят нормално.

# 87
Винаги тук е имало двоен аршин за Петканови и Шопови, във всяко едно отношение.
Само че поне като се критикува, да не се говорят неверни неща. Между фаст фууд и, джънк фууд, има огромна разлика. Пицата и дюнера, ако са приготвени с продукти и методи по оригиналните им рецепти, не са нито едно от двете. За количество и калории вече всеки преценя за себе си, но наистина основна грешка при пазенето на диети и избирането на хранителен режим, е това, че сме 2020, а масово се счита, че за да изглеждаш и да се чувстваш добре, трябва да хрупаш марули.

Нямам нищо против Алекс, самата тя многократно е говорила са тежко гладуване много преди раждане. Споделяла е даже, че не е очаквала да забременее бързо и лесно, защото си е причинила здравословни проблеми от спазване на тежки диети. Ако случайно помните, Дани й предложи с пръстен в зелева салата, препратка към това, че много обича и в много периоди й е било основна храна, защото й е вкусно и засищащо, без да е калорично.

Марети обичам, но избягвам, защото имат глутамат. Ама Теа периодично или я изкарват, че е изяла цялата баница на екипа от „Откраднат живот”, или че лъже какво яде. А ако сме обективни, показват относителен баланс - предимно здравословни версии на ястия и понякога - глезотии.

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 10:22 от Анонимен

# 88
Включвам се с отзиви за новото шоу на Джеймс Чарлз,макар че ми е адски дразнещ,хвърлих едно око на двата излезли епизода.Първото предизвикателство беше за продукт,който трябва да презентират,с цел продаваемост и бих казала,че нашите инфлуенсъри са мноого по-добре в това начинание,къде пряко,къде мушната като скрита реклама.Отделно ми идват в повече писъците ,както и чупенето на китки от мъжките представители.И като чуя -"минал съм през труден период","имал съм тежка съдба" от всеки избран....блях,Джейм Чарлз и говоренето му като скороговорка,тоалетите му,и токчетата ,на които се фръцка .. :/ Ще погледна някой ден родното подобно шоу,та да си направя съпоставка.
При предишния конфликт,тук във форума с Надя ,се изказах по-дипломатично,но сега виждам,че тя доста е задълбала в някои душевни нейни драми.Желателно е да ги преодолее,а не да го изграе жертва,така респект у хората към теб не се създава.

# 89
Не виждам никакъв проблем човек като цяло да живее здравословно, да се храни добре и от време на време да хапва и нещо не толкова здравословно. На английски се нарича cheat day при спортуващите, които си позволяват един ден (или два) в месеца, в който ядат "боклуци". Не знам каква е драмата, честно.

Общи условия

Активация на акаунт