Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 509
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 2 985
Kris7ina, ясно, разбирам. За мен все пак е странно жена на 23 да живее с родителите си и брат си. Thinking Но това си е моето виждане.

# 2 986
Някой, който следва Памела Райф, видя ли й новия "апартамент"...
Да, аз също се изненадах защо няма спалня. Памела обясни че живее с родителите си на горния етаж в същата кооперация и реално е купила апартамента с цел да го ползва като “работно място” - трябва й кухня да снима за готварския акаунт и фитнес зала за спортния канал.
В някое от старите story-та обясняваше че е живяла и работила в Хамбург 1 година, но не й е допаднало и се е върнала и установила за постоянно в Карлсруе.
Въобще не ми харесват тапетите, изглеждат ми евтино и кичозно, особено този с открехнатата врата намирам за абсурден.

# 2 987
Пхахахсххс, да така е. Има вина, че от възможностите нищо смислено не е излязло като гледам.
Вината е в родителите и начина на възпитание !

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 22:25 от Kotence818201

# 2 988
Да, мен точно това ме дразни в родните инфлуенсъри.Високопарните им изказвания. А не са случайни хора. Няма лошо, но точно заради такива все го има схващането тук, че всичко вечно става с връзки. Наум няма грам талант като актьор. Просто се пробва където му излезе късмета,имената на роднини стоят зад тях. И са някакви никакви, известни само, защото са известни.Само, защото са син, внук, гадже на някой си.
 Това не го разбирам. Едно време Златките и Николетките тръгнаха отттам-известни с това, че са известни. А и да не казвам още защо.
 Ей тая култура, това влияние не ми харесва. Не сравнявам Тейчета и Пепета с Ни Ло и подобни. Но просто се създава грешно впечатление и това допринася поколението да е толкова калпаво, да има идеали като Златка и Николетка, и едно момиче мечтите да са му като на Джугани. Не, знам, може да не съм права, но ей такива мисли ми идват.

# 2 989
  • Някъде там
Таз звезда я бях забравила...
Задавих се от смях с инглиша и...
  https://www.instagram.com/tv/CAFnwtbgoqw/?igshid=16eg5ieu7c71x
Наистина ли е толкова зле или преиграва, за да печели, винаги съм се чудила ?

# 2 990
Дори смятам, че ако Наум беше лекар буквално, а не само на екран и показваше и тази част от ежедневието във влоговете им, само щяха да са по-интересни.
Едно от дразнещите неща при влогърите е, че те изкарват това тяхна професия, като основно се цели да се покаже ежедневието им, което се изразява в бичене на айляк и нищоправене. Нямам против да изкарват парите си чрез реклами и постове, но трябва да знаят, че те освен всичко дават и пример на обкръжението им.

# 2 991
Всеки човек се „възползва” от позиции, познанства и пр. и НЕ е задължително това да се случва незаконно, неморално или на нечий гръб.
Само да отбележа,че това изобщо не е вярно. Много хора не искат да се чувстват длъжни на някой. Не съдя хората, които се възползват, но лично аз не ги уважавам толкова.
Учудих се много на сторито на Теа с чалга песента. Не от това, че тя си слуша чалга, а че пее това на детето. Малко ли са хубавите песнички за бебе на няколко месеца, че стигна до чалгата...Мис Каролин Бингли, абсолютно точно си написала за влогърите и високопарните им изказвания!

# 2 992
Пхахахсххс, да така е. Има вина, че от възможностите нищо смислено не е излязло като гледам.
Вината е в родителите и начина на възпитание !
Малко по-спокойно с удивителните, моля. На 20+ когато вече си родител, е леко тъпо да се коментира, че родителите били виновни. Ако тя искаше, можеше да не е такъв въздух под налягане. За мен междуушието й не надвишава съдържимо то 1 педя под брадичката. Него не мога да го взема на сериозно като лекар. Всички способни медици, които аз познавам, не инфлуенсват за Доместос, а залягат над учебниците. Както и да е!!!!!!!

# 2 993
Ами за мен си е абсолютно вярно. Просто първата асоциация е непременно да се обвърже с работно място. Реално всичките ни контакти са „връзки”. Ако имаш приятелка лекарка, дали няма да ти обърне специално внимание, чисто емоционално, например? Ако си работодател и дете на твой роднина/познат, ПОДХОДЯЩ за определена позиция, има нужда от работа, няма ли да го вземеш? Или фризьорка да ти направи отстъпка или да ти направи косата извън работно време? Давам супер случайни примери, за да се разбере какво имам предвид и то е, че ползването на „връзки” може да е напълно естествено и логично, стига да не е на чужд гръб, против закона или морала, както уточнох и одеве. Не защитавам Теа, нито оправдавам назначаването на некомпетентни готованковци вместо образовани и можещи хора. Но това няма общо с тезата ми и не го коментирам. А казвам всичко това, защото е много лесно веднага да се правят заключения. Особено ако става въпрос за млада и красива жена. Веднага се почва ровене в родата и чаршафите. Включително и тук една дама везе и изписа цял роман за Йоанна, пък после се оказаха свободни съчинения.

# 2 994
И на Наум и на Тея им личи, че са хора, които не са се напрягали много у живота, макар че ако ги питаш тях, друго си мислят сигурно. Но това не е осъдително, връзките не са осъдителни, аз също се доверявам и използвам контактите си за работа и като търся и като наемам, това са нормални неща. Лошото е, че не покриват собствените си претенции и от там на мен понякога ми остава едно неприятно впечатление. Иначе им се водя по-скоро симпатизант, отколкото хейтър.Simple Smile

# 2 995
Не следя Теа и Наум, но естествено след като погледнах банските , ми излезе рекламата им на брускети.  Е как може?! Това е супер обидно към аудиторията им. Нали са много здравословни, трениращи и не ядящи подобни боклуци.Даже и лансират бански за хора с тяхната фигура..

# 2 996
Теа и Наум и те не знаят вече какво рекламкрст. Може би откакто се отказа да учи за лекар и чакат само на Ю Туб не отказват току така.

# 2 997
Наум ще ме извинява, но актьорството и медицината са две тотално несъвместими неща. Колкото и да си гениален и да помниш всичко от раз, физически е просто невъзможно хем да ходиш на лекции и упражнения, хем на снимки и да зубриш сценария. Всеки, който учи медицина или има такива познати, знае за какво става въпрос. Всъщност не съм много наясно той сега прекъснал ли е, завършил ли е, но просто ми изглежда несериозно отстрани. Него го виждам точно като пластичен хирург след време, но от тия дето слагат силикон и филъри. За мен те двамата с Теа изглеждат толкова обсебени от външния си вид, че го са го издигнали в култ и това им е едва ли не основната ценност в живота.

# 2 998
  • София
Не следя Теа и Наум, но естествено след като погледнах банските , ми излезе рекламата им на брускети.  Е как може?! Това е супер обидно към аудиторията им. Нали са много здравословни, трениращи и не ядящи подобни боклуци.Даже и лансират бански за хора с тяхната фигура..
Те ядат боклуци, често го казват във видеата, особено Теа. Спортуват и като цяло се хранят здравословно, разбира се и ген, но не са от двойките, които проповядват изцяло чисто хранене.

# 2 999
Той в едно интервю беше споменал,че за сега прекъсва с медицината оставя я на заден план, защото има грандиозни идеи за канала,актьорството и т.н.
Иначе за това с какво се хранят, почти във всяко видео Теа обяснява как държи вс да е здравословно,че чак някаква пица си бяха измислили.

Общи условия

Активация на акаунт