pharmashopdiscount.com (FR) - сайт за козметика, храни и добавки - 4

• 20 835
  • 103
  •   2
Отговори
# 90
Някой от вас да е ползвал ампули, които са подходящи при процедура с дермапен? Ако може да препоръча, благодаря!

# 91
  • София
Някой от вас да е ползвал ампули, които са подходящи при процедура с дермапен? Ако може да препоръча, благодаря!
Филорга: NCTF 135 и NCTF 135HA ... но, внимавай че има и ментета ( китайски).
Ако сайта не ти поиска ID на лекар, трябва да се замислиш Simple Smile
Ако този дермапен се зарежда - може и M-HA 10 ( тя е 1,1х106 Da)... т.е. трябва да се инжектира

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 07:57 от denis©

# 92
Благодаря, 
Мислех от pharmashopdiscount.com да поръчам.  Първа поръчка ще ми е от него,  но търся качествен продукт, да не стане бела.
Филорга: NCTF 135 и NCTF 135HA ... но, внимавай че има и ментета ( китайски).
Ако сайта не ти поиска ID на лекар, трябва да се замислиш Simple Smile
Ако този дермапен се зарежда - може и M-HA 10 ( тя е 1,1х106 Da)... т.е. трябва да се инжектира
Предполагам визираш други сайтове  или Blush
Всъщност какво се отговаря при поискване на ИД?

# 93
В очакване сме на намаление на Филорга Simple Smile

# 94
Здравейте.

Мисля да поръчам няколко продукта на Филорга.
Моля за съвет как да избегна ментета, ако има такива на този сайт.

Някой купувал ли е Филорга от бг сайт или Ремедиум?

# 95
  • София
Нови продукти на Филорга:

SKIN PREP CREME EXFOLIANTE ENZYMATIQUE 75ML

SKIN PREP HUILE DEMAQUILLANTE PROTECTRICE 150ML

SKIN PREP SOLUTION MICELLAIRE 400ML

SKIN PREP MOUSSE NETTOYANTE ENZYMATIQUE 150ML

SKIN PREP GEL NETTOYANT AUX AHA 150ML
ПП.
И само да вметна, че ако са налични, все още, старата пяна и мицеларна вода - купувайте, който ги харесва разбира се, защото вече няма да се предлагат... а сега са на по-добра цена Simple Smile
Филорга периодично, променя малко продуктите и пуска нови формули, най-вече с цел да предпази клиентите си от ментета ( както и е с повечето марки, по-висок клас).
Някои нови формули са по-добри, но лично аз съжалявам за някои стари, които вече не се предлагат ( визирам, най-вече кремове)

Последна редакция: нд, 12 май 2024, 06:57 от denis©

# 96
Здравейте, за мен започва да става проблем, че този сайт работи с български пощи. Днес сутринта ми звъннаха по телефона с въпрос дали ще си взема 2 пратки или утре да ги връщат. Накараха ме да платя 12 лв. за забавянето от моя страна. По никакъв начин не са ме уведомили, че чакам пратка. Много некоректно! Става въпрос за София, 1408.

# 97
Здравейте, за мен започва да става проблем, че този сайт работи с български пощи. Днес сутринта ми звъннаха по телефона с въпрос дали ще си взема 2 пратки или утре да ги връщат. Накараха ме да платя 12 лв. за забавянето от моя страна. По никакъв начин не са ме уведомили, че чакам пратка. Много некоректно! Става въпрос за София, 1408.

На мен ми се случи същото с пратка от Франция.
Намерили начин пощите са печелят…

За да не е спам, моля похвалете някой must have на Filorga.

# 98
  • София

Пусни жалба. Обади се в БГ Пощи и попитай защо, в този клон, процедират така.
Ако не си вземеш пратката, пускат второ известие и след 20 дни ( по спомен) я връщат.
Никога не са ми искали такса магазинаж Simple Smile ( също съм в СФ).

# 99
[quote

За да не е спам, моля похвалете някой must have на Filorga.
[/quote]

MESO-MASK® de FILORGA  за мен е продукт must have. Такъв  не съм срещала на друга марка.
Имаше още един любим без аналог, но го спряха отдавна. Беше нощен крем, много плътен с пилинг ефект.
UV-DEFENCE de FILORGA  също  е  must have.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 07:26 от inka5

# 100
Този сайт доставя ли до България? Трябват ми гелове за артрит и ги открих в него, но когато започна да правя поръчка ми пише, че не се доставят до България с посочения куриер.

# 101
  • София
Този сайт доставя ли до България? Трябват ми гелове за артрит и ги открих в него, но когато започна да правя поръчка ми пише, че не се доставят до България с посочения куриер.
Доставят до БГ. Пратките пристигат в Пощата.
Доставка до 1кг е 11,90 €, до 2кг е 17,10 € и т.н., доставката е доста висока

# 102
Много благодаря, denis!

# 103
  • София
Серията: FILORGA UV CELLULAR PROTECT вече е налична  Peace

Общи условия

Активация на акаунт