Януарски мами 2021

• 45 681
  • 765
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Момичета в каква доза приемате фолиевата киселина?Защото в аптеката ми казаха 3х1,а на опаковката пише по 1 на ден.

# 106
Лекаря ти както ти е казал. Иначе лично аз пия по 1т. Метилирана.

Момичета в каква доза приемате фолиевата киселина?Защото в аптеката ми казаха 3х1,а на опаковката пише по 1 на ден.

# 107
Вчера бях на преглед и се видя точица в матката. След 2 седмици живот и здраве ще ходя за пулс. Сега съм се шашнала с тези тромбофилии. Не знам от четене във форума ли е или какво, но сериозно мисля да правя пакета изследвания за тромбофилии. Някой правил ли ги е?

Да. Пия фолиева и б12 в мета форма + аспирин и фраксипарин по предписание. Направете го и не се притеснявайте, всичко ще бъде наред.

# 108
Здравей, аз пия Фемибион 1 по едно хапче на ден.

# 109
  • Бургас
Благодаря ти за отговор Lly33, и аз за сега по едно. Вторник съм на преглед пак ще питам АГ.
Бъдете здрави!

# 110
Здравейте и от мен! Преди 5 дни и аз видях моите 2 черти ,а в понеделник ще си посетя и лекарката ,все пак да съм на 10000% сигурна,че всичко е наред Simple Smile на мен ми е за втори път ,надявам се тук да се опознаем една друга и да споделяме опит,моменти и всичко,което ни предстои в бъдещ план! Леко бременеене на всички и хубав ден!

# 111
  • София
buhalcheto за НК клетките правих вливане на Интралипид в деня на положителния тест и живот и здраве в 8-9 седмица отново ще вливам. Тромбофилията - аз съм хетерозигот по фактор 5 Лайден, 4G/5G и усвояването на витамините от група Б. На фраксипарин 0.4 съм от деня на положителния тест, 2х1 Натаспин, 2х1 мета фолиева и Б12 отново мета по 1 таблетка от 1000, отделно репродуктивния специалист ми изписа 3х1 дуфастон, че аз се готвех за инсеминация, минах стимулция с лекарства и инжекции и накрая ми я канселираха, ама то взе, че стана Simple Smile Терапията ми е изписана от доцент Русев и на всеки 3 седмици ще изследвам няколко показателя, за да се определя дозата дали е ок. 

goldish ако имаш финансовата възможност ги направи.  Уви лекарите дори след аборт не се сещат за тях в БГ, аз по моя инициатива си ги пуснах, защото не можах да приема обяснението, че ставали такива неща и природата си знаела работата...

# 112
Здравейте мамии!И на нас дългата карантина ни  се отрази,та преди 3 дни и аз видях двете черти,но и без теста бях сигурна,защото много ми се гади,кръвното ми е ниско и рано рано ми се приспива.Първоначално помислих,че е от жегата,но после ми стана ясно кой е виновникът 🙂При вас как са нещата и отразява ли ви се топлото време?

# 113
Здравейте мамии!И на нас дългата карантина ни  се отрази,та преди 3 дни и аз видях двете черти,но и без теста бях сигурна,защото много ми се гади,кръвното ми е ниско и рано рано ми се приспива.Първоначално помислих,че е от жегата,но после ми стана ясно кой е виновникът 🙂При вас как са нещата и отразява ли ви се топлото време?

На мен днес за първи път ми стана малко лошо. Чак гадене не бих казала ама едно такова странно  ми беше. Иначе като симптоми имам само болка в гърдите и отвреме навреме крампи отдясно.

# 114
Ако не ми беше закъсняло и не бях си направила тест нямаше да разбера ,че съм бременна. Никакви симптоми. Аз даже последния месец тренирам и то доста тежки тренировки, въпреки това се е случило . Дано и за напред е така. Аз и с предишната си бременност нямах оплаквания. Само имах гестационнен диабет. Силно се надявам сега да нямам.

# 115
Момичета тази сутрин моята точица ми изкара акъла. Получих еднократно кървене след като станах. Днес съм в 6 г.с. и 1 ден и напомням,че се установи отлепване при първия ми преглед. Доктора ми ( уникален човек) веднага ми каза да дойда да ме види ( в неделя!) иии слава богу всичко е наред. Кървенето е било от отлепването, явно се е позакрепило, но е изтекла някаква кръв. Но - най хубавото е че се видяха пулсации и вече си имаме сърчице Heart Дай Боже всички скоро да видите и чуете най - хубавите пулсации Hug
Дано повече да не ме плаши така, но за сега трябва да си полежавам повечко.

# 116
Момичета тази сутрин моята точица ми изкара акъла. Получих еднократно кървене след като станах. Днес съм в 6 г.с. и 1 ден и напомням,че се установи отлепване при първия ми преглед. Доктора ми ( уникален човек) веднага ми каза да дойда да ме види ( в неделя!) иии слава богу всичко е наред. Кървенето е било от отлепването, явно се е позакрепило, но е изтекла някаква кръв. Но - най хубавото е че се видяха пулсации и вече си имаме сърчице Heart Дай Боже всички скоро да видите и чуете най - хубавите пулсации Hug

Ох и аз съм в твоето положение и много се уплаших. Докторката каза да отида утре, но аз следя дали ще се усили. Ако стане така директно смятам да отида в спешен кабинет. Засега увеличих дозата Утрогестан и но-шпа, но не знам.. Стискайте ми палци..

# 117
Стискам палци! Дано всичко е наред!

# 118

Ох и аз съм в твоето положение и много се уплаших. Докторката каза да отида утре, но аз следя дали ще се усили. Ако стане така директно смятам да отида в спешен кабинет. Засега увеличих дозата Утрогестан и но-шпа, но не знам.. Стискайте ми палци..
Стискам палци ! Вярвай и мисли позитивно  Heart

# 119
  • София
Момичета стискам палци! Всичко ще бъде наред!
По повод на симптомите, аз също съм без абсолютно никакви и това леко ме притеснява. И за мое успокоение утре съм решила да отида сутринта да ми вземат кръв да видя дали ЧХГ-то ми расте, че първият ми преглед е чак след 8 дни.

Общи условия

Активация на акаунт