"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 49

• 40 002
  • 767
  •   1
Отговори
# 120
Това престо ли е?
Ако чертата не се е появила в регламентираното време, тестът е отрицателен.

# 121
Здравейте,

цикълът ми трае средно 33 дни. Този месец овулацията ми беше на 16 или 17 ден, съответно правихме опити за бебенце. От днес (20 ден) гърдите ми станаха болезнени, подути и ужасно чувствителни, което попринцип става всеки месец няколко дни преди цикъл.
Според вас това може ли да се смята за някакъв много ранен симптом или хормоните си бушуват по собствено усмотрение?

# 122
Искаш да гадаем ли? Изчакай си датата и си направи тест. Когато някой прави секс, шансовете да забременее са 50/50.

# 123
Здравейте,

цикълът ми трае средно 33 дни. Този месец овулацията ми беше на 16 или 17 ден, съответно правихме опити за бебенце. От днес (20 ден) гърдите ми станаха болезнени, подути и ужасно чувствителни, което попринцип става всеки месец няколко дни преди цикъл.
Според вас това може ли да се смята за някакъв много ранен симптом или хормоните си бушуват по собствено усмотрение?
Питаш дали имаш симптоми три дни след овулация ли? Не, нямаш, дори евентуална бременност няма още.

# 124
Благодаря Simple Smile

# 125
Здравейте,

Нормално е след овулация гърдите да станат болезнени или чувствителни. Дължи се на повишаването на прогестерона, тъй каъо всеки месец женското тяло се подготвя за бременност. Толкова рано бременност все още не е настъпила и затова няма как да имаш симптоми на бременност.

# 126
Здравейте момичета идвам от доктор гледаха ме с вагинален ехограф и не видя нищо последната М беше на 08.04.2020г. На електронния тест за бременност беле положителен дали е рано да видим нещо?

# 127
Здравейте момичета идвам от доктор гледаха ме с вагинален ехограф и не видя нищо последната М беше на 08.04.2020г. На електронния тест за бременност беле положителен дали е рано да видим нещо?

Колко дни закъснение имаш?

# 128
# 129
По принцип вече би трябвало да се види плоден сак. Възможно е да си била с по-късна О и оттам закъснението да е по-малко.

# 130
Здравейте, вчера си направих вечерта тест, тъй като днес трябва да ми дойде но все още не е, прикачам снимка на теста, нямам симтоми, че ще ми дойде освен гърдите, корема не ме боли както преди цикъл

# 131
  • София
В колко теми един и същи въпрос и вчера, и днес? Нали днес щеше да правиш?
Аз този го виждам отрицателен.

# 132
Ето и аз си направих тест вчера ,6 дни преди МЦ . Незнам дали да си радвам🤔.

# 133
Здравейте на всички бъдещи майки като мен.Бях в доказана овулация,вечерта на 10.05 от  вчера имам нещо като спазми  и розово зацапване.Направих си одеве един Шурчек,но не смея да твърдя че има нещо,може би от силното желание виждам нещо едва забележимо. Кога да си направим друг тест? Знам,че е толкова рано и се извинявам за невежеството,но никой не е роден научен все пак,но нямам търпение вече да видя двете чертички.

# 134
  • Пловдив
След 4 дни Wink

Общи условия

Активация на акаунт