"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 49

• 40 005
  • 767
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,от 10 дни ми закъснява.В събота бях на лекар гледаха ме на видео зон всичко е нормално,преди това ми правиха и кръвен тест и там резулататите бяха нормални,но ми го правиха седмица преди датата ми на цикъл.Възможно ли е да не отчете бременност или не.Имам си симптомите за цикъл,но него още го няма.Преди малко повече от седмица имах зацапване кафяво до червено на цвят и за това посетих личния и се оказа че имам раничка,от там ми се направиха изследвания и всичко необходимо резулататите бяха нормални,всичко било наред.Но,цикъл няма още и съм леко притеснена,на някои случвало ли му се е

# 136
Нали си ходила на лекар и всичко е нормално .

# 137
Здравейте момичета!
С приятеля ми решихме да направим опит за бебче!
Цикъла ми е 28,29,30 горе-долу нормален. НО този месец го направихме неочаквано,  след овулация. Има ли някакъв шанс да съм бременна, при положение, че не сме го направили точно на датата на ову-ята. Ще дам разяснение в 1,2-рия ден на закъснението, ако има такова. ☺
КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА! Дано тестовете покажат това, което искате! 🧡

# 138
Здравейте.На 8април ми беше овулацията,днес си направих тест които беше отрицателен,гърдите че болят страшно много на моменти..Възможно ли е да е рано за тест и да не е отчело правилно?

# 139
Вероятно говориш за осми май. Рано е.
Здравейте.На 8април ми беше овулацията,днес си направих тест които беше отрицателен,гърдите че болят страшно много на моменти..Възможно ли е да е рано за тест и да не е отчело правилно?

# 140
Вероятно говориш за осми май. Рано е.
Да,за 8 май..Извинявам се

# 141
Здравейте, моля за малко гадаене Simple Smile
Положителен тест за ОВУ на 8май, контакти 2 дни преди това и сигурно 2-3дни след това. Не си спомням, но със сигурност не сме имали контакт 2 дни след положителния тест. И тази нощ понеже си нямам работа, пък и ме тормози този тест за Б и исках да го махна, реших да го направя и направо не вярвам на резултата или ми се привижда. Цикъла ми е 29-33 дни. Последен на 21април. Демек няма закъснение. Обаче всички ПМС са налице. Утре мисля за един кръвен да не се тормозя излишно. Теста е clear blue. Дават ли фалшиви резултати, как мислите?
.

# 142
Аз виждам втората черта. Пожелавам ти да е това което искаш.
Здравейте, моля за малко гадаене Simple Smile
Положителен тест за ОВУ на 8май, контакти 2 дни преди това и сигурно 2-3дни след това. Не си спомням, но със сигурност не сме имали контакт 2 дни след положителния тест. И тази нощ понеже си нямам работа, пък и ме тормози този тест за Б и исках да го махна, реших да го направя и направо не вярвам на резултата или ми се привижда. Цикъла ми е 29-33 дни. Последен на 21април. Демек няма закъснение. Обаче всички ПМС са налице. Утре мисля за един кръвен да не се тормозя излишно. Теста е clear blue. Дават ли фалшиви резултати, как мислите?
.

# 143

Здравейте, мамии!Закъснява ми с 10 дни, правих този тест на 8-мия ден от закъснението. Попринцип цикъла не ми е много редовен, през няколко месеца ми закъснява. Та въпроса ми е този тест отрицателен ли е?

# 144
На толкова дни закъснение, ако имаше бременност теста щеше да е категорично положителен.

Здравейте, мамии!Закъснява ми с 10 дни, правих този тест на 8-мия ден от закъснението. Попринцип цикъла не ми е много редовен, през няколко месеца ми закъснява. Та въпроса ми е този тест отрицателен ли е?

# 145

Според мен е най - добре да направиш втори тест. Аз съм ползвала такъв тест и на деня, в който трябваше да ми дойде и видях на момента 2 ясни черти. Не е имало такова разливане на цвета, за това пробвай пак, те не са и скъпи Blush

# 146

Според мен е най - добре да направиш втори тест. Аз съм ползвала такъв тест и на деня, в който трябваше да ми дойде и видях на момента 2 ясни черти. Не е имало такова разливане на цвета, за това пробвай пак, те не са и скъпи Blush

Благодаря много за бързите отговори. Мисълта ми е теста може ли да е невалиден

# 147
Ами да, най - добре няма ли ясен резултат да се прави нов Blush

# 148
Виждате ли нещо.Сутринта беше отрицатален теста..

# 149
  • Пловдив
Не виждам черта. Резултатът от теста е валиден само във времето за отчитане.

Общи условия

Активация на акаунт