"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 49

• 40 146
  • 767
  •   1
Отговори
# 465
# 466
Днес си направих тест от Belive. Pro, защото нямаше на Sure check. Ето това ми показва..

# 467
Честито! Лека и до термин.
Днес си направих тест от Belive. Pro, защото нямаше на Sure check. Ето това ми показва..

# 468
Тестът е невалиден. Това, обаче, не е Шуър чек касета, а Стриймър и върху него наистина се уринира(върху накрайника де Grinning).

Хепи, това е новата касета.
Скрит текст:

Аа това съм го пропуснала. Не знаех за новия дизайн. Заприлича ми на другия Surecheck писалка. Grinning Благодарение на вас съм в крак с новите тестове за бременност. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 469
Здравейте имам положителен тест на sure chek и реших да си пусна ЧХГ,според тази стойност мисля,че зачеването е било много скоро,според вас какъв период от времее минал след зачеване?

# 470
Здравейте, няма как да ви отгоровим с точност. Из интернет можете да намерите таблици с приблизителни стойности на ЧХГ, съответстващи на гестационните седмици. Но гестационните седмици смятаме от първия ден на последната менструация, тъй че надали това Ви интересува. А ако се чудите за възможен татко, няма как да разберете. 😀

# 471
Тъкмо и аз щях да я питам бащата ли ще търси кой е. Ако са през 5 дни хептен няма шанс. 
Здравейте, няма как да ви отгоровим с точност. Из интернет можете да намерите таблици с приблизителни стойности на ЧХГ, съответстващи на гестационните седмици. Но гестационните седмици смятаме от първия ден на последната менструация, тъй че надали това Ви интересува. А ако се чудите за възможен татко, няма как да разберете. 😀

# 472

Таткото е ясен,съответно е мъжа ми😉 А за г.с няма как да броя от последния МЦ,защото такъв няма от 48 дни,а като гледам това ЧХГ О ми е била доста късно,попитах,ако има някой по-компетентен от мен🙂

# 473
Да поумуваме тогава спрямо инфото, което има. Ако разбирам правилно, последната менструация е била в края на април. Да речем, че сте с редовен цикъл с дължина 28-30 дни. Ако това, което съм написала горе го смятам за истина, то имате около 15-20 дни закъснение. Тест имате положителен, но с бледа черта. Резултата от кръвният тест е нисък за такова закъснение. Опция 1: безбожно късна овулация и сте с много дълъг цикъл. Опция 2: биохимична бременност(дано не) и в момента количеството ЧХГ намалява и бременноста приключва.
Ако не съм разбрала коригирайте ме и ще умувам пак. 😀

# 474
Тази стойност отговаря на стойност преди закъснението, някъде 12-15 дни след овулация.

Пусни втори кръвен след 48 часа. Ако стойността нараства нормално, значи си е нормална бременност с късна овулация.

# 475
Да поумуваме тогава спрямо инфото, което има. Ако разбирам правилно, последната менструация е била в края на април. Да речем, че сте с редовен цикъл с дължина 28-30 дни. Ако това, което съм написала горе го смятам за истина, то имате около 15-20 дни закъснение. Тест имате положителен, но с бледа черта. Резултата от кръвният тест е нисък за такова закъснение. Опция 1: безбожно късна овулация и сте с много дълъг цикъл. Опция 2: биохимична бременност(дано не) и в момента количеството ЧХГ намалява и бременноста приключва.
Ако не съм разбрала коригирайте ме и ще умувам пак. 😀

МЦ ми е на около 30-33 дни и попринцип си е нередовен,на 1 Юни отивам на гинеколог с 7 дена закъснение и ми казва,че лигавицата ми е удебелена и явно съм в О,нямам идея как е възможно това,но си правих тестове за О чертите си бяха наситени,явно наистина съм била,на 10 тестовете за Б започнаха да ми отчитат бледи черти,а този който съм прикачила е последния от вчера и е с доста по-наситена черта от останалите за това си пуснах ЧХГ

# 476
Ако има притеснения и аз бих посъветвала кръвният тест да се повтори 48ч след първия за да се установи дали всичко се развива нормално и да внесе вече яснота. И честито 🍀❤

# 477
Ако има притеснения и аз бих посъветвала кръвният тест да се повтори 48ч след първия за да се установи дали всичко се развива нормално и да внесе вече яснота. И честито 🍀❤

Благодаря!А след 48 ч. трябва да е двойно до колкото знам,тоест около 120 минимум така ли да разбирам

# 478
По правило - да, удвояване на 48ч. се смята за нормално Обаче сме хора, а не роботи и всяко правило си има изключения. Ако е малко повече или по-малко няма драма. Стискам палци всичко да е точно. ✌🏻

# 479
Аз вече не разбирам каква е драмата. Била си на лекар - предполагаема О на 1-2 юни, днес сме 12, стойността е нормална според мен. Просто си имала супер късна О и този цикъл е щял да ти е много дълъг, случва се. На мен редовните ми цикли са около 40 дни и всеки лекар ми казва, че всичко ми е наред и няма никакъв проблем с това. Забременях с О на 26-ти ден от цикъла. Следенето също не е толкова сложно, просто обясняваш на доктора ти, че трябва да следите спрямо О (1-2 юни), а не спрямо последния М.
За лекарите това е дори по-добрия и точен вариант, но не се прилага масово, тъй като не всяка жена знае датата си на О.
Желая ти успешна бременност до финала, след 10-Тина дни тичай на преглед.
А за кръвния, ще ти даде само информация дали се удвоява правилно или не, освен това може и да скочи над 120-200-300 дори, защото в ранните седмици ЧХГ още е ниско се удвоява понякога много по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт