"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 49

• 40 149
  • 767
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте. До сега само съм ви чела, но дойде време и аз да питам.
Около 23-24 май бебеправихме, тогава бях в овулация доказана с тест лентички. Моя цикъл е с продължителност 30-33 дни като според приложението трябваше да ми дойде във вторник. Това е 32 ден от началото на последното кървене. Днес, втори ден на закъснението, правих тест и е положителен. От около седмица имам болки в корема, все едно ще ми идва. Даже последните 2 нощи се събуждам през нощта с лека болка. Не е нещо нетърпимо, не е през цялото време, но ги има и са по скоро като спазми преди цикъл. Това нормално ли е? Трябва ли да се притеснявам? Другата седмица ще е 5 г.с. и трябва да отида за първи гинеколог.

# 451
Около 23-24 май бебеправихме, тогава бях в овулация доказана с тест лентички. Моя цикъл е с продължителност 30-33 дни като според приложението трябваше да ми дойде във вторник. Това е 32 ден от началото на последното кървене. Днес, втори ден на закъснението, правих тест и е положителен. От около седмица имам болки в корема, все едно ще ми идва. Даже последните 2 нощи се събуждам през нощта с лека болка. Не е нещо нетърпимо, не е през цялото време, но ги има и са по скоро като спазми преди цикъл. Това нормално ли е? Трябва ли да се притеснявам? Другата седмица ще е 5 г.с. и трябва да отида за първи гинеколог.

Нормално е, да. Ако те мъчи, пий Но-Шпа.

# 452
Скрит текст:

Нормално е, да. Ако те мъчи, пий Но-Шпа.
Много благодаря, успокоих се.

# 453
Ето ме пак, с Шурчек...
Моля ви кажете ми според вас какъв е резултата?

Резултата е супер ! Красива втора чертичка Simple Smile
Честито ! Лека и спокойна до край Simple Smile

За съжаление при мен май ще се окаже БХ - ЧХГ пада на всеки 2 дни... Надявам се скоро да се получат отново нещата. Успех, момичета!

# 454
Здравейте. Закъснява ми 3 дена.. Правих си тест днес, знаете ли какво отчита, защото не го разбрах. Пишках върху него...

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 16:28 от bubanka

# 455
  • ☀️София / London🌂
Тестът е невалиден, купете си друг и опитайте отново.

# 456
Здравейте. Закъснява ми 3 дена.. Правих си тест днес, знаете ли какво отчита, защото не го разбрах. Пишках върху него...

Това е Шуърчек касета. Върху него не се пишка, а се капват 3-4 капки с пипетката, която е в опаковката с него. Теста е удавен. Следвайте инструкциите следващият път.

# 457
  • Бургас
Ако пишкате върху тестовете, всеки ще е невалиден, не прочетохте ли, че се капва 3-4 капки урина в прозорчето, затова и пипетка са сложили хората...

# 458
Стига де, това е просто тест за бременност, не IQ тест, не трябва да е сложно Grinning

# 459
  • Пловдив
Понякога тестовете за бременност се оказват баш IQ тестове.
Прочетете си упътването следващия път.

# 460
И аз се изненадах, че е пишкала. Баш днес правих един и аз. Joy

# 461
Стига де, това е просто тест за бременност, не IQ тест, не трябва да е сложно Grinning
Айде бе! Ако съдя от темата, тестовете на МЕНСА пасти ще ядат!

# 462
Тестът е невалиден. Това, обаче, не е Шуър чек касета, а Стриймър и върху него наистина се уринира(върху накрайника де Grinning).

# 463
Тестът е невалиден. Това, обаче, не е Шуър чек касета, а Стриймър и върху него наистина се уринира(върху накрайника де Grinning).

Ами това е важен детайл Grinning

# 464

Хепи, това е новата касета.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт