"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 49

• 40 139
  • 767
  •   1
Отговори
# 495
Бременност има, но вероятно ще трябва да ти изпишат прогестеронова терапия, ако Чхг се покачва. Трябва да пуснеш още едно изследване. 
Здравейте, моля за коментар на изследванията - много слаба тестова линия на теста и тук май нещата никак не са добри - 4+1г.с. или около 15 дни след овулация. Имам 2 мисед аборта Sad .

# 496
Благодаря, ще пусна след 48 часа, разбира се, но прогестерона на 21 ден ми беше 10.90, а сега дори е паднал Confused

# 497
Прогестерона ти е нисък. Говори с гинеколог да ти изпишат допълнително и си пусни втори кръвен тест за чхг.

# 498
Здравейте дами! Моля ви за съвет ! С мъжа ми от доста време правим опити за бебче, но не се получават нещата нещо.Здрави сме и двамата,но просто не става... имам си редовен цикъл ,но този път нещо ми закъснява ..трябваше да ми дойде на 28.05 но не ми дойде.. и на всичкото отгоре имам подуване на глезените ,много голяма преумора ,около пъпа ме боли ..ама най лошото е,че от седмица когато правим полов акт и кървя по време на него.. и спираме... моля за съвети!!!

# 499
Здравейте дами! Моля ви за съвет ! С мъжа ми от доста време правим опити за бебче, но не се получават нещата нещо.Здрави сме и двамата,но просто не става... имам си редовен цикъл ,но този път нещо ми закъснява ..трябваше да ми дойде на 28.05 но не ми дойде.. и на всичкото отгоре имам подуване на глезените ,много голяма преумора ,около пъпа ме боли ..ама най лошото е,че от седмица когато правим полов акт и кървя по време на него.. и спираме... моля за съвети!!!

Тест правила ли си или да видим боба да гадаем?

Закъснение може да се получи не само от бременност. Има и други фактори.
За да разбереш дали си бременна желателно е да си направиш един тест, било то пиклив или кръвен 😏

# 500
Да ! Отрицателен е ,но не го правих сутрин,..както би трябвало

# 501
Да ! Отрицателен е ,но не го правих сутрин,..както би трябвало

Имаш 18 дни закъснение и отрицателен тест.
Или пусни кръвен да ти се потвърди липсата на бременност, или бягай на лекар, за да откриете проблема. Успех.

# 502
Лекар може би?

# 503

Ще ходя на лекар в Сряда!

# 504
Отиди на лекар, очевидно имаш проблем. Тест на 18 дни закъснение ще покаже по всяко време.

# 505
Здравейте мами.. от  2 месеца бебеправим, този е трети. Този месец бебеправихме 1 ден преди предполагаемата овулацйя. Днес бях на профилактичен преглед при гинеколог, и ми откри гъбички. След прегледа, като се изпишках имах бледо кафяво розово зацапване, а трябва да ми дойде след 8дни. Това е 7ми ден след овулацията. Въпроса ми е знаете ли на какво може да се дължи това зацапване, някоя от вас имала ли е подобен проблем или да се обърна към лекар.

# 506
Здравейте,
Днес ми е 14 ден от Овулация. Преди малко си направих тест за бременност на Clear (продават се като бонус в опаковката на Clear ovu тестовете). Теста с по-ясните черти е първи, а 15 минути по-късно си направих и другия, с по-бледата втора черта. Бихте ли ми казали според вас бременна ли съм? Утре ще си правя с първа урина ShureCheck. Тези не съм ги използвала никога и не знам какъв трябва да е резултатът.

# 507
Здравейте, моля за коментар на изследванията - много слаба тестова линия на теста и тук май нещата никак не са добри - 4+1г.с. или около 15 дни след овулация. Имам 2 мисед аборта Sad .

Щом като си имала положителен уринен тест, а кръвния е с такава ниска стойност, то ЧХГ вероятно пада (уринните отчитат ЧХГнад 20-25 единици и то в урината). Трябва да посетиш репродуктивен специалист, ако не си го направила вече, за да се търси причината. На твое място, следващия път при първия + тест бих отишла веднага на лекар или предварително бих уточнила, за да ми изпише терапия за задържане. Успех!

# 508
Здравейте,
Днес ми е 14 ден от Овулация. Преди малко си направих тест за бременност на Clear (продават се като бонус в опаковката на Clear ovu тестовете). Теста с по-ясните черти е първи, а 15 минути по-късно си направих и другия, с по-бледата втора черта. Бихте ли ми казали според вас бременна ли съм? Утре ще си правя с първа урина ShureCheck. Тези не съм ги използвала никога и не знам какъв трябва да е резултатът.

Виждат се двете чертички, следователно си бременна, но хубаво си решила утре да повториш със surecheck! Simple Smile

# 509
Здравейте,

Тестовете са категорично положителни. Чертата на втория тест е по-бледа, защото е направен скоро след първия, когато урината вече е по-разредена! Няма нужда от повтаряне на теста. Изчакай 10-15 дни закъснение и на преглед.

Общи условия

Активация на акаунт