"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 49

• 40 102
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
Николета, при два месеца закъснение, ако имаше бременност, тест щеше да отчете.
Касае се за здравословен проблем.

# 556
Не съм ползвала направление,умишлено си плащах при всички посещения. Въпросът ми е друг, било ли е рано да отчете бременност?

Тестовете отчитат още около датата на очакваната менструация. Не е възможно тест да не отчете бременност при повече от 2 седмици закъснение. Не си бременна.

# 557
Не съм ползвала направление,умишлено си плащах при всички посещения. Въпросът ми е друг, било ли е рано да отчете бременност?
Не, не е било рано. Не си бременна.

# 558
Добър вечер, искам да попитам нещо.   Последния ми цикъл беше на 15.05 трябваше да ми дойде МЦ на 18.06 дължина на цикъла е 33-34 дена. О според каледара ми е била на 04.06. Със мъжо през това време през ден правихме секс, овулацията ми не е доказана със тестове. Днеска си правих тест ( не с първата урина) понеже теста си го взех по обед и нямах търпение да го направя, го направих тогава. Беше категорично отрицателен за съжение.... та въпроса ми е може ли да е рано за тест??? От може би седмига гърдите ми са изключително чувствителни но само това. Никакви признаци че ще ми дойде цикъла... не желая да споделям със семейство и приятели и т.н просто знам как ще реагират и знаят че аз съм чувствителна на тази тема не искам да се тревожат за мене.

# 559
  • София
Скрит текст:
Добър вечер, искам да попитам нещо.   Последния ми цикъл беше на 15.05 трябваше да ми дойде МЦ на 18.06 дължина на цикъла е 33-34 дена. О според каледара ми е била на 04.06. Със мъжо през това време през ден правихме секс, овулацията ми не е доказана със тестове. Днеска си правих тест ( не с първата урина) понеже теста си го взех по обед и нямах търпение да го направя, го направих тогава. Беше категорично отрицателен за съжение.... та въпроса ми е може ли да е рано за тест??? От може би седмига гърдите ми са изключително чувствителни но само това. Никакви признаци че ще ми дойде цикъла... не желая да споделям със семейство и приятели и т.н просто знам как ще реагират и знаят че аз съм чувствителна на тази тема не искам да се тревожат за мене.
Не е рано за тест, но на този етап при теб следва да е с първа урина, т.к. през деня хормонът в урината се разрежда и това може да е причина за отрицателния ти тест. Направи си утре сутрин. На някои на 2 дена закъснени им дава мноого едвам забележима 2ра черта, при други вече са с ясно видима, дори и с обедна проба, зависи колко е чхг-то.

# 560
Направи с първа урина.

# 561
Скрит текст:
Не е рано за тест, но на този етап при теб следва да е с първа урина, т.к. през деня хормонът в урината се разрежда и това може да е причина за отрицателния ти тест. Направи си утре сутрин. На някои на 2 дена закъснени им дава мноого едвам забележима 2ра черта, при други вече са с ясно видима, дори и с обедна проба, зависи колко е чхг-то.
Благодаря ви ❤

# 562
Здравейте, от няколко месеца с мъжът ми правим опити за бебе .. На 22.05 беше последната ми менструация ако изобщо може да се нарече така , ще обясня защо .. Дойде ми на 22.05  сутринта и до 17:00след обяд на същият ден вече нямах нищо, беше кафеникаво, бледо розово.. От тогава имам болки дол ниско, на 10.06 ходих на лекар направиха ми кръвен тест беше положителен , на 13.06 трябваше отново да отида направиха ми кръвен тест ,но този път беше отрицателен.. Казах ми ,че няма нищо и да отида пак след като ми дойде МЦ , но той не идва , а винаги ми е бил точен , болките си продължават ,тъпи точно както когато трябва да ти дойде МЦ ,но са постоянни .. Според вас възможно ли е да има бременност ?

# 563
Няма как да знаем.

# 564

Вие не , но може да има някоя дама , която е била в същото положение ,щом нямате отговор подминете , не виждам смисъл да пишете безмислено

# 565
Здравейте, от няколко месеца с мъжът ми правим опити за бебе .. На 22.05 беше последната ми менструация ако изобщо може да се нарече така , ще обясня защо .. Дойде ми на 22.05  сутринта и до 17:00след обяд на същият ден вече нямах нищо, беше кафеникаво, бледо розово.. От тогава имам болки дол ниско, на 10.06 ходих на лекар направиха ми кръвен тест беше положителен , на 13.06 трябваше отново да отида направиха ми кръвен тест ,но този път беше отрицателен.. Казах ми ,че няма нищо и да отида пак след като ми дойде МЦ , но той не идва , а винаги ми е бил точен , болките си продължават ,тъпи точно както когато трябва да ти дойде МЦ ,но са постоянни .. Според вас възможно ли е да има бременност ?

Щом си имала веднъж положителен тест, след това птрицателен си имала така наречената биохимична бременност..почти при всяка жена това се случва, дори някой и не рязбират тъй като Мц си идва с няколко дни закъснение, виж повече инфо в гугъл..там пише подробно за биохимична бременност, не е страшно и не е притеснително..това знам от предишния ми Аг, тъй като и аз имам една биохимична бременност...
Може да отидеш за повторен преглед, щом не се чувстваш добре
А тест за бременност в близките дни правила ли си,понякога се случва че все още теста да отчита налична бременност

# 566

Щом си имала веднъж положителен тест, след това птрицателен си имала така наречената биохимична бременност..почти при всяка жена това се случва, дори някой и не рязбират тъй като Мц си идва с няколко дни закъснение, виж повече инфо в гугъл..там пише подробно за биохимична бременност, не е страшно и не е притеснително..това знам от предишния ми Аг, тъй като и аз имам една биохимична бременност...
А тест за бременност в близките дни правила ли си,понякога се случва че все още теста да отчита налична бременност

Не, не съм правилареших ,че след 2рия кръвен ,който беше отрицателен няма смисъл.. Но сега като не ми идва и ще си направя за всеки случай.

# 567

Не, не съм правилареших ,че след 2рия кръвен ,който беше отрицателен няма смисъл.. Но сега като не ми идва и ще си направя за всеки случай.
Ако сметнем че си имала биохимична бременност, то сега хормоните ти ще са объркани..
Лекаря при който си ходила за преглед и кръвен, не ти ли обясниха какво се е случило..!?
Аз като ходих лекаря ми обясни че съм имала биохимична, обясни защо как..
По принцип след такава бременност много лесно може да се забременее, но според мен посети някой добър Аг който ще ти каже какво да направиш, хубаво е да се пуснат някой излседвания..за твое добро..защото аз след биохимичната забременях веднага, но завърши неуспешно в 7г.с..не че казвам че е нужно при всяка да е така..но по-добре е да се изчака, да си влезнат в нормна хормоните и така..това е което мога да ти споделя от личен опит..дано всичко е наред..
Запиши си час и се консултирай с лекар

# 568
Здравейте, от няколко месеца с мъжът ми правим опити за бебе .. На 22.05 беше последната ми менструация ако изобщо може да се нарече така , ще обясня защо .. Дойде ми на 22.05  сутринта и до 17:00след обяд на същият ден вече нямах нищо, беше кафеникаво, бледо розово.. От тогава имам болки дол ниско, на 10.06 ходих на лекар направиха ми кръвен тест беше положителен , на 13.06 трябваше отново да отида направиха ми кръвен тест ,но този път беше отрицателен.. Казах ми ,че няма нищо и да отида пак след като ми дойде МЦ , но той не идва , а винаги ми е бил точен , болките си продължават ,тъпи точно както когато трябва да ти дойде МЦ ,но са постоянни .. Според вас възможно ли е да има бременност ?

Какви са стойностите на кръвните ти тестове? Ако беше биохимична бременност, щеше отдавна да ти е дошла менструацията, още когато ЧХГ е спаднало.

Ако втората стойност е била просто по-ниска от първата(а не отрицателна), то това е притеснително. На твое място бих пуснала още един кръвен и бих отишла при друг лекар.

# 569
Стойностите бяха 5.2 на първата а на втория 4.3.. Имам записан час в четвъртък , но реших да попитам и тук , защото понякога болките са доста силни .. Просто исках да се допитам. Благодаря на всички ви за съветите, в четвъртък ще видим какво ще ми кажат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт