"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 49

• 40 090
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
Изчакайте още два-три дни поне и тогава направете тест.

# 586
Така ще направя. Стискам палци да няма менструация Hug . Благодаря за отзивите!

# 587

Здравейте! Как ви се струва този тест? По принцип избързах с теста. Трябва да ми дойде след 2-3 дни.

# 588
На мен втората черта ми прилича на изпарителна, което не значи, че не сте бременна, просто е рано.
Изчакайте датата и направете тогава.
Успех!

# 589
На мен втората черта ми прилича на изпарителна, което не значи, че не сте бременна, просто е рано.
Изчакайте датата и направете тогава.
Успех!

Благодаря! Heart

# 590
Направи си друга марка тест. Престо подвеждат с изпарителни черти.

# 591
  • Пловдив

Здравейте! Как ви се струва този тест? По принцип избързах с теста. Трябва да ми дойде след 2-3 дни.
На мен ми изглежда хем плътна...хем розова. Вземи и пробвай шуърчек Wink успех !!!

# 592
Направи си друга марка тест. Престо подвеждат с изпарителни черти.

И аз не знам с кой акъл пак си взех Престо, хем миналия месец имах пак изпарителна черта. Само че този път ми се видя по-различна, затова реших да попитам.
Ще си изчакам закъснението и ще взема Шуър.

Благодаря ви момичета! 😊

# 593
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали добър ендокринолог в Бургас, тъй като хормона TSH ми е 2.82, а гинеколога иска да е под 2.5, защото правим опити за бебе. Благодаря предварително.

# 594
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали добър ендокринолог в Бургас, тъй като хормона TSH ми е 2.82, а гинеколога иска да е под 2.5, защото правим опити за бебе. Благодаря предварително.
При др Рашева аз при нея, ходя.

# 595
Здравейте! Днес е първи ден от закъснението ми, също така тестът е положителен. Искам да попитам мога да отида на гинеколог?

# 596
Здравейте! Днес е първи ден от закъснението ми, също така тестът е положителен. Искам да попитам мога да отида на гинеколог?
Минимум след 10 дни, оптимално след 2 седмици, за да се вижда вече нещо.

# 597
Добро и слънчево утро ,момичета !
Преди няколко минути си направих тест и съм 2 дни преди очакваната менструация.
Причината за ранното ми тестване е това ,че ми се налага дентална упойка и споделих на стоматолога ми моите съмнения и това ,че съответно правим опити. Той ме помоли да направя тест и да му се обадя.
Погледнете този тест.. на пръв поглед изглежда напълно отрицателен ,но нещо не съм много сигурна.. кажете ,моля вашето мнение. Simple Smile

# 598
Добро и слънчево утро ,момичета !
Преди няколко минути си направих тест и съм 2 дни преди очакваната менструация.
Причината за ранното ми тестване е това ,че ми се налага дентална упойка и споделих на стоматолога ми моите съмнения и това ,че съответно правим опити. Той ме помоли да направя тест и да му се обадя.
Погледнете този тест.. на пръв поглед изглежда напълно отрицателен ,но нещо не съм много сигурна.. кажете ,моля вашето мнение. Simple Smile
Виждам нещичко , но направи утре или след 2 дни отново с първа уринаа Simple Smile Късмет ти желаяяя 💝

# 599
Отрицателен е.

Общи условия

Активация на акаунт