"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 49

• 39 980
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
Да, само по един симптом също е глупост да се преценява дали има бременност. Ранните признаци на бременност се препокриват с тези на предстоящата менструация, та не виждам смисъл да се умува преди закъснение.

# 691
Момичета може ли мение за Clearblue дигитален тест за бременност?

# 692
Малко off topic, но не се сдържам.
Прави ми впечатление, че във всеки трети пост се споменава за "болки", съмнения за кисти, "обилни течения", с подробности около консистенцията, мириса и вкуса, измерени в брой супени лъжици. Нямаше да коментирам, ако темата не беше в подфорум "Искам бебе". Не мога да проумея, ако в действителност правите целенасочени и съзнателни опити за забременяване- не е ли редно да посетите лекар профилактично, ако имате и най-малко съмнение за здравословното си състояние. Или поне да посетите лекар незабавно и при най-малкото зацапване...
Обзалагам се, че половината от пишещите имат инфекции, без дори да предполагат.
Дръжте си работите спретнати и в изправност.

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 12:57 от Ppitahaya9

# 693
Момичета може ли мение за Clearblue дигитален тест за бременност?

Clearblue са английски тестове и са едни от най-качествените на пазара. В България са по-отскоро.

Момичета, относно честото уриниране, Miamim се шегуваше... Grinning Разбира се, че няма как да се появи често уриниране, което да е признак на бременност, преди закъснението. Да, често уриниране може да се появи и в ранна бременност, но не и преди закъснението. Абсурдно е 3-4 дни след настъпване на бременност да се появят подобни симптоми, когато тялото тепърва започва "да разбира" за бременността, когато ЧХГ все още е в много ниски нива.

# 694
Може да не е по темата,но вчера ходих на ортопед. Имам проблеми с ръката и ми дадоха силни обеэболяващи. Понеже ми эакъснява ми направиха тест эа бременност с урина и каэаха че бил отрицатен. Въпроса ми е вие какво мислите,има ли втора черта или не? Сега го направих и не энам да пия ли хапчета или не.

# 695
Напълно отрицателен.

# 696
  • София/Севлиево
Да, напълно отрицателен.

# 697
Благодаря ви.

# 698
Марчела, мисля че е време да посетиш лекар за закъснението, което имаш. От около седмица имаш такова и тестовете са ти отрицателни.
Ако по принцип си с нередовен цикъл, може да почакаш още малко, но според мен няма смисъл.
Иди да те видят на УЗ, дали изобщо ще ти дойде скоро, ако не - лекарят ще прецени какво да прави. Успех.

# 699
Така ще направя. Питам,эащото снощи и таэи сутрин имах някакво эацапване и мислих че ще ми дойде,но не ми дойде. Ще почакам до утре и ако не ми дойде,ще вэема час.

# 700
  • Бургас
Здравейте искам да попитам нещо . на 26.06 имах положителен тест за О. Цервикалната слуз си беше разтеглива прозрачна като белтък. Само че днес 7 дни след О забелязвам пак същата церв слуз. До сега не ми се е случвало. Има ли връзка това с евентуално зачеване?

# 701
По принцип ЦС се забелязва и известно време преди менструацията, тъй като тогава естрогенът отново се повишава. В ранна бременност също е характерно да има ЦС. На този етап, обаче, няма как да разбереш кое от двете е.

# 702
  • Бургас
Да рано е още да се разбере. Имам 8 дни до цикъла. Надявам се да е свързано с бременност, но ще видим....

# 703
Здравейте, ще ви помоля за съвет. От няколко месеца се опитваме за бебче, но все още няма нищо. Обикновено цикъла ми не е от най-редовните, закъснява с 2-3 дни или общо 31-32 дни. Последно ми дойде на 24.05. Ову през юни ми беше по-късно, някъдв около 25-26 ден на мц. Та вече 10 дни менструация няма(а толкова не ми е закъснявало от години), снощи имах леко розово зацапване, но днес почти нищо няма. Правих тест, но е отрицателен. Четох, че при нередовен цикъл е възможно да не покаже толкова рано две чертички. Моля ви за съвет, тъй като часа ми за док е другата седмица. Hug

# 704
  • София
Здравейте, ще ви помоля за съвет. От няколко месеца се опитваме за бебче, но все още няма нищо. Обикновено цикъла ми не е от най-редовните, закъснява с 2-3 дни или общо 31-32 дни. Последно ми дойде на 24.05. Ову през юни ми беше по-късно, някъдв около 25-26 ден на мц. Та вече 10 дни менструация няма(а толкова не ми е закъснявало от години), снощи имах леко розово зацапване, но днес почти нищо няма. Правих тест, но е отрицателен. Четох, че при нередовен цикъл е възможно да не покаже толкова рано две чертички. Моля ви за съвет, тъй като часа ми за док е другата седмица. Hug
Това че цикълът е 31-32 не означава, че е нередовен и закъснява, а че е по-дълъг.
Нередовен цикъл е когато идва през различни интервали - този месец на 26 ден, другия на 40 ден, следващия на 30 ден...
При правилно изчислено (10дневно) закъснение (според овулацията - менструациаа настъпва около 14 дни след овулация) и отрицателен тест причината не е бременност, но е добре лекар да ви види

Общи условия

Активация на акаунт