Любители на Котки - Тема 145

• 32 157
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Пинко, много съжалявам!

# 616
Здравейте на всички котешки мами,
Благодаря , Hands Prayче ни пращате положителна енергия вярвам, че когато група хора насочват мислите си и съпричастността си към едно нещо то сякаш се случват чудеса. Искам и се надявам да е така.
Късно снощи с една малка шпатулка успях да дам около 10гр от рековъри пастета и 7гр.от едно сухо шпекче . Ура!
Днес сутринта изяде пак 5-10 гр . от пастета . и дойде я сложих да легне до мен , изпишка се на спалнята...не се карам лошото е че пропусна на матрака. До момента съм дала около 12 мл. вода ..не пие сама ...давам с най тънките 1мл. спринцовки защото са малки и някак си успявам да прокарам между зъбите. Колко вода трябваше минимум да пият на ден ..около 50мл.?
Шони го държа да не скача около нея, но и той някак усеща, че има нещо и е по ..унил. Но пу пу да не му е уроки хапва и е ок .
Ето я кукла , сега ми е до ръката и знае , че пиша за нея праща ви благодарности и моли, да продължавате с позитивните вибрации за нея.
Скрит текст:

п.с. един много хубав филм има, ако не сте го гледали за силата на вярата https://www.themoviedb.org/movie/340270-the-healer?language=bg-BG

# 617
Мила мамина душичка. Heart Стискаме силно палци. Hug Flowers Four Leaf Clover

# 618
  • Пазарджик/Лондон
Пинко, няколко пъти се опитах да напиша нещо и се отказвах, не мога да намеря правилните думи Sad. Много виртуални прегръдки за теб и котетата ти....

# 619
Ох, Пинко! Прегръщаме ви. Ще се моля за вас

# 620
Пинко, не знам какво да напиша... Знам колко боли, преживяла съм го. За пишкането на матрака - има едни постелки, които отдолу са с найлон, за еднократна употреба. Вършат много добра работа.
Горката кукла... Дано поне Шони да е добре и да няма проблеми. Мисля и децата ти - и възрастните трудно понасяме такива неща, какво остава за децата.

# 621
  • на брега на морето
Иска ми се да прочета някъде, в някоя книга доказателство, че и техните душици,  като нашите продължават да живеят след смъртта, но досега не съм намирила подобна литература. Някой знае ми такива книги? Мисля си, че по този начин ще ми бъде малко по-леко.
https://knizhen-pazar.net/sold_products/books/419228

Мисля, че я купих преди повече от 20 години. Една страница е на френски, а следващата е преведена на български.
Аз лично твърдо вярвам, че животните имат души.

# 622
  • Велико Търново
Когато Рижо беше зле- преди точната диагноза и почването на лечението, нямаше сили да ходи до вц. Изпусна се на дивана веднъж. Нямах такива еднократни пелени, за каквито казва Недоволна, затова сложих отдолу под одеялото му един найлон- според мен за пропускането върши същата работа. Той беше толкова немощен, че не се движеше сам и после като пишкаше, найлонът спираше течността към дивана

# 623
Рони доста време, преди да почине, се изпускаше. Слагахме му еднократни подложки за смяна на памперси върху една електрическа възглавница, че и все му беше студено, но това беше една и зимата.

# 624
  • София
Животните категорично имат души, емоции, чувства. Могат да обичат много по-силно от някои хора. Поглеждат те и в очите им виждаш любов. Лягат в скута ти и усещаш какво доверие имат в теб. И още много, много ... Как би било възможно всичко това, ако са бездушни създания!?!

# 625
  • София
А колко са забавни, когато ти се сърдят...

# 626
  • София
О, да! Уникално! Laughing

# 627
  • София
Днес Рижко има рожден ден - вторият. Първият не знам кога е, макар предположението е, че е роден в края на май на 2012 г., но фейсбук ми припомни втория.  Точно на 5 юни миналата година беше така:

И в днешно време:

# 628
  • София
Лечебната сила на любовта. Честито му второ рождение!

# 629
Танче, Честит Рожден Ден на Рижко.
Дано пред него има много години спокоен и безгрижен котешки живот. Heart

Общи условия

Активация на акаунт