Любители на Котки - Тема 145

• 32 158
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, разсмяхте ме с вашите котаци. Grinning
Мая и тя се разиграва(разтичва) като снесе съкровище. Обаче какво риене пада преди(най вече) и след процедурата по подаръците не е истина просто. Понякога си мисля, че ще успее да направи мезонет от нашия хол и хола на съседите от долния етаж. Joy

# 601
  • Варна
Елена пък мяука, сякаш я колят, може би иска да ни привика да изчистим Crazy. Кетя е мълчалива, тихомълком си върши работите Laughing

# 602
А Мая пък така се съсредоточава и прави такава сериозна физиономия с поглед вперен в необозримото, сякаш е на прага на велико научно откритие. Joy

# 603
  • Варна
Късметка се обръща с гръб към нас или ако не успее съвсем да застане гърбом, ни гледа лошо Joy Най-мирише като е яла нощни пеперуди,тя сама бяга и киха като свърши работата. Иначе тоалетната е в кухнята,под прозореца или на малката ми тераса, през лятото.

# 604
  • София
На Клео тоалетната е в банята. Затворена е с разградима постелка, която изхвърляме в тоалетната. Няма никаква миризма.

# 605
  • София
Oтчетно за тоалетната Grinning да кажа и аз, че нашата е в банята. Не я затваряме, винаги има достъп. И тя рие усърдно и продължително преди/след снасяне, та по продължителността на шума се ориентираме какво се случва. И понякога надава едно силно особено мяу след като излезе; още не съм разбрала какво иска да каже. Simple Smile

# 606
Марсел мяука като отива по голяма нужда . Тип “вардааааа, ще акааам”. После е едно ровене и риене, ще пробие тоалетната. Помещава се в коридора.
Голо бутче си умира от смях като го види да се подава от тоалетната и ходи и го тупва по главата 🤣

# 607
  • Dope Reach
Благодаря за отговорите! А с каква честота чистите, да сверя часовника и за това! Използвате ли ароматизант?

# 608
Здравейте всички,

Таня67,
Скрит текст:
напротив следя редовно форума и много добре знам за перипетиите на БУБАЛЕСА и бореца Рижко , вече близо 5 месеца стискаме му палци
.

Консултирах се днес с още един вет, потвърждава диагнозата , като беше по специфичен каза , че куклата е в крайна фаза, каза че е безсмислено да правим вливане , защото после трябва да прави изтегляне на течността , което е болезнено, при нейното крехко състояние и че органите отказват, постепенно. Sob
Сега привечер  я водих пак на вета инжектира , депо АБ и ми даде хапчета Преднивет 5мг, в събота казаха пак да я заведа да я видят.
Тя не яде и вода не пие само нанка  душка 39.9* днес купих на РК рековъри пастет не иска да го близне , насила и дадох около 1/2 чаена  лъжичка с много зор . И вода давам със спринцовка.

Младежа реших днес да не го водя, вчера много се стресира милия от излизането, казаха че другата седмица обаче трябва да го заведа за да му направят ехограф , взех му изследванията. Препоръчаха ми да ги разделя двамата въпреки , че и той има корона вируса в кръвта си. Тази вечер казах  на децата..подухме се от рев.

# 609
  • София
Не знам какво да кажа... чета и плача 😢
Много тежко...
Мога само виртуални прегръдки да ви изпратя Hug

# 610
  • София
Не знам какво да кажа... чета и плача 😢
Много тежко...
Мога само виртуални прегръдки да ви изпратя Hug
+ 1
Случващото се е ужасно! Sad

Младост, а с твоето коте какво става?

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 01:23 от Тaня67

# 611
Ох, толкова ми е мъчно, Пинко. Много съжалявам за това, което преживявате. Hug Пожелавам ти сили и кураж и дано кукличка поне не я боли, миличкото котенце. Cry И стискам палци за Шони Бонбони. Flowers Four Leaf Clover

Младост, а вие как сте?

# 612
  • Велико Търново
Pinko, 😞😞❤ Прегръщам те! Милвайте душичката да знае, че не е сама. Нека бъде спокойна до края.
Редактирам се само да ти предложа да и даваш рикавърито със спринцовка, както и даваш вода.

# 613
Много са тежки тези моменти, когато трябва да се разделим. Пожелавам ви много сили ще са ви необходими. Сигурна съм, че един ден ще се срещнем с нашите космати приятели и ще бъдем завинаги заедно 💓🐈💓

Поздрави от Пуфи

# 614
Пинко, много съжалявам Sad  Аз все още не мога да се справя с мъката по всяко изгубено котенце, което съм имала през живота си. Иска ми се да прочета някъде, в някоя книга доказателство, че и техните душици,  като нашите продължават да живеят след смъртта, но досега не съм намирила подобна литература. Някой знае ми такива книги? Мисля си, че по този начин ще ми бъде малко по-леко.

Общи условия

Активация на акаунт