🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 27

• 15 812
  • 735
  •   1
Отговори
# 315

какви тъжни очи на Фърат

Дуда има хубави крака и фигура , нема как да я плювкам затова
ето и двора , където постоянно снима , наизуст научихме храстите  . Готино дворче , зеленина , въздух . Чачо да опне барбекюто и да вари фасула . Аз ако съм ще сложа маса , или хамак , ще насадим цветя .
Ча за толкова време е показвал от къщата си кога лично обяви за Нетфликс

Емиии , ето хубава рокличка , като дирихме за нашия сценарии .
Много я харесвам Хазалка с това бяло рокле  с небрежно падащи презрамки и обувките са готини:heart_eyes:
Скрит текст:
роклята на Иджлял любимата ще я оставим за друг път

Дуда и Чачо на гости на Киво и  жена му.

няма раздяла , ще дочакаме заветния ден нали Емииии Joy
следобедна почерпка
Заповядайте Yum

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 15:14 от femmi2

# 316

Nature Boom Феми* Дуда е слаба, но какво и харесва Чачо е загадка..Joy

..сладичкото, ореховка ли е..обичам,дори и виртуално
усещам вкуса..и нещо за преглъщане
Yum

Nature Boom

# 317

Софии , ето това и харесва , освен тялото , кекса е от значение. Нашия е страстен мъж вероятно не само в сериалите си.

За оправяне на вкуса
Една червена експлозия моля за нашите мацки Wink

нервно потропване и бясна ревност

палавника така ще ни фиксира на кастинга , ще ни вземе мерките на роклята с поглед:stuck_out_tongue_winking_eye:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 15:12 от femmi2

# 318

Не мога да се нарадвам на снимките и гифчетата, които сте пуснали! Софи, Феми, благодаря ви! Макар и със закъснение, ще се почерпя със сладичко и коктейл.
     Чудя се как Чачо и Дуда са отишли при Киво като в Турция по време на Рамазана е било забранено излизането от вкъщи. Глобите са много солени, а за неспазване на заповедите и в затвора пращат. Или двойките живеят наблизо и по съседски са отишли при тях?! Не мога да си го обясня!
      Сега прегледах турските сайтове. Навсякъде пише за участието на Толга и Алмеда в предаването: Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa. Хареса ми тяхната откровеност. С това печелят феновете си - непринудени, усмихнати и закачливи! Жалко, че няма превод на всички отговори. Албанската пиявица се оплаква, че Толга по цял ден играе на игри и разхвърля къщата. Joy Затова се наложило тя да раздели етажите и да не го пуска навсякъде, а той пък отговаря, че в една къща винаги има кътчета, в които да се скрие и да продължи играта си.

Пристрастеността на Толгахан Сайъшман притеснява Алмеда Абази

Известният актьор Толгахан Сайъшман този сезон игра в сериала "Шампион". Той изигра ролята на Фърат Бюлюкбаши, един боксьор. Но поради пандемията от коронавирус, трябваше да се направи почивка в снимките. Стана известно, че сериалът ще заснеме финалната серия и край.
Припомнете си, че съпругата на актьора Алмеда Абази беше много недоволна от бойните сцени в сериала. По едно време Абази се оплака, че след заснемането  по тялото на Сайъшман има истински физически рани. Сега все още има оплаквания от нейна страна. Алмеда, която миналата година роди син, Ефехан, се оплаква, че съпругът й постоянно играе игри по време на карантината. Тази зависимост наистина я тревожи.
„Толгахан седи вкъщи от 2 месеца и играе с конзолата през целия ден, гледам, той не спира, аз трябваше да разделя етажите.“ "Толгахан играе, Ефе играе и това е всичко", казва Алмеда, смеейки се.
Мислейки, че Алмеда преувеличава тази ситуация, актьорът се защити, като каза: "Има много места вкъщи,  в които мога да се изолирам".
"Толгахан е толкова неорганизиран, че не съм виждала нещо подобно. Ако търси тениска я изважда, после облича друго и се измъква, без да я остави на място", казва Алмеда.

Последна редакция: пн, 25 май 2020, 23:30 от Emiliya

# 319
Здравейте, момичета!

"Провалът просто е възможност да започнеш отново, този път по-интелигентно."
Хенри Форд

Опитвайте и дерзайте, усмихвайте се и мечтайте!

Топъл и уютен ден!

Екипът от сериала „Шампион“  на TRT,  продуциран от BSK Production, беше в бунт поради неплатените им вземания за дълго време.
Заснемането на сериала с участието на Толгахан Сайъшман, който трябваше да направи финал в края на сезона, бе прекратен поради епидемията.
Между екипа и продуцента на сериала има голямо напрежение, защото вземанията не се изплащат.
Очаква се последният епизод да бъде заснет след празника.
Научи се, че TRT е направил цялото плащане, но производителят не е платил останалите пари на екипа.
Екипът, който не получи заплащане и тази седмица, реагира на продуцента.
Съюзът за кино и телевизия също излезе с  осъдително писмо по темата!
ramazankuloglu37
Google Преводач

След празника, екипът на сериала „Шампион” ще се върне, за да заснеме последния епизод от проекта. Както стана известно, продуцентът не е изплатил обезщетение на служителите си, въпреки факта, че получава пари от канала. Те направиха скандал.
Припомняме, че по-рано се говореше, че снимките на сериала ще продължат през лятото. Но явно са променили мнението си.
Така ли е ще разберем съвсем скоро ...

КИНОТУРЦИЯ.РУ | ТУРЕЦКИЕ СЕРИАЛЫ
24 май 2020 в 17:16

# 320
Здравейте !
Еми ,Тенкю за превода .
Това си е труд и щом продуцента не иска да плаща ,да заснемат финален епизод и да се преключва. После Толга го чака филм.

Албанката се оплаква че играе на игри.
О ,това е масово ,не само Толга.
Къщата им е доста просторна .
Те всъщност в кой район живеят ?
Май имат имот или го продадоха ,където живеят Ча и Дуда в Зекеркьой.

За забраната по време на Рамазана от теб го разбирам . Не знам къде се намира вилата на Киво . Онази се нащрака та всички да разберат че са на гости и не са разделени с който трябва. Двамата Ча и Киво от месеци не сме им виждали лицата ,а тоя крокозавър Дуда и гледаме физиономията !:rage:

# 321

Феми, зле съм с изписването на имената на Истанбулските квартали. Пускам отново информацията за новата къща на Толга и местонахождението й.

Толгахан Сайъшман и Алмеда Абази решиха да променят дома си след изненадващата новина за очакваното бебе. Двойката купи четириетажна вила на стойност 4 милиона 500 хил. TL, тъй като в момента живеят със семействата си в Çekmeköy. Двамата ще се преместят в новия дом в Zincirlikuyu.
Щастливата двойка ще подготви етаж на вилата с градина и басейн напълно за бебето си. След четири месеца Толгахан ще започне да пазарува мебели и стоки за сина си. Казват, че двамата ще проучат през новата година и детегледачката.
07.11.2018 г.

# 322
Добър ден ! Hug

Алмеда Абази призна, че се притеснява от пристрастяването на съпруга си към игрите на конзолите. Той прекара два месеца пред телевизора и това вече дразни младата жена.

След пластиките на това моме, човека си цъка.... не му се играе на кукли.
Дразнила се била..  ми да ходи да си оперира някое ухо или малкия пръст на кракът, то другаде вече не остана да пробеня...

Тази жена не я знам, за първи път я чувам и виждам, даже не знаех че Толга се е задомил. Не знам и как я обсъждате тук в темата,  дали я уважавате като негова любима, или го отнася и тя  като Дуда, но мяза на завършен Травестит!

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 14:40 от grozdence.

# 323
Скрит текст:
Добър ден ! Hug

Алмеда Абази призна, че се притеснява от пристрастяването на съпруга си към игрите на конзолите. Той прекара два месеца пред телевизора и това вече дразни младата жена.

След пластиките на това моме, човека си цъка.... не му се играе на кукли.
Дразнила се била..  ми да ходи да си оперира някое ухо или малкия пръст на кракът, то другаде вече не остана да променя...
    grozdence,

То на маминия хубавец не само, че не му се играе на кукли, Joy но май не иска и физиономията й да гледа. Скатава се по ъглите с телефона в ръка, а и етажите са си разделили. Stuck Out Tongue Winking Eye Да започва вече да снима, че вкъщи съвсем ще пощръклее.
     Толга подскачаше от една Мис-ка на друга, но си намери майстора в лицето на албанската "красавица" пиявица. Единственото хубаво нещо от албанското недоразумение е малкият бонбон - Ефехан!

grozdence, дай инфо за Джан, може и гифка, снимчица. Започнаха ли снимките на новия сериал? Много ми е любопитно как ще изглежда в "Мистър Грешен".

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 15:09 от Emiliya

# 324
Еми Джан е с късо окосмение, чакаме рекламния афиш (в събота го снимаха) за да видим окончателния му вид, преди 4 5 дена имаше интервю с него, та го огледах. според мен стилистката му Аслъ Парлак, коята е мн. добра в работата си, ще ни изненада, както стана в "РП"  Снимките почвали след празниците, което значи от 28. Други новини няма, тепърва предстоят. Каста на "МГ" е пълен с млади и красиви персонажи. Очакваме 'МГ" да надмине успеха на "РП" , но ще видим.. : ))
Ето го последното му показване

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 16:06 от grozdence.

# 325
Редим си ги албанката и шаманката и рима се получи Joy
Толга е любовчия но си намери майстора с нея . Роди му син ,иска и още деца. Та албанката му е намерила цаката ражда чаавета и Толгахан е доволен.
Ефехан е голямо сладурче ,прохожда:heart_eyes:
Еми ,коя година е сватбата ?
Знам ,че е в Америка ,луксозна сватба.
Чачо му е сбъркан вкуса ,но досега не сме го виждали с тунингована кукла и малко вероятно да хареса такава.Rolling Eyes
Шаманката кО почне с пластиките ще стане още по страшнЪ  ,това лице няма оправия хеле пък челото. Рибаря харесва да не се цапотат  прекалено ,естествена визия и брюнетки.

Еми ,за Джан грозденцето е отговорила.
Очакваме проекта и промо плакатите на МГ ,още се бавят .
Йозгенцето я харесвам ,вече са играли с Джан. Не винаги повторението на екранни двойки е успешно ,има риск. Желая им успех .

# 326
Редим си ги албанката и шаманката и рима се получи Joy
Толга е любовчия но си намери майстора с нея . Роди му син ,иска и още деца. Та албанката му е намерила цаката ражда чаавета и Толгахан е доволен.
Ефехан е голямо сладурче, прохожда Heart Eyes
Еми, коя година е сватбата?
Знам ,че е в Америка ,луксозна сватба.
Чачо му е сбъркан вкуса ,но досега не сме го виждали с тунингована кукла и малко вероятно да хареса такава.Rolling Eyes
Скрит текст:
Шаманката кО почне с пластиките ще стане още по страшнЪ  ,това лице няма оправия хеле пък челото. Рибаря харесва да не се цапотат  прекалено ,естествена визия и брюнетки.

Еми ,за Джан грозденцето е отговорила.
Очакваме проекта и промо плакатите на МГ ,още се бавят .
Йозгенцето я харесвам ,вече са играли с Джан. Не винаги повторението на екранни двойки е успешно ,има риск. Желая им успех .
     Феми, сватбата на Толга и Алмеда е била на 13 февруари 2017 г. в Лос Анджелис. Луксозна сватба в тесен семеен кръг. Две години семейство Сайъшман живеят волно и щастливо, радват се на любовта си и съвместния живот и през 2019 г. се роди Ефехан. А Грозника не даде възможност на Амине да се порадва на живота си като млада булка и веднага я забремени. Сякаш си купи кобила за разплод. Сега ще броим децата и ще си мечтаем за случайно фото с нашата красавица.

Чачо за мене е загадка - не мога да го разбера. Дразни ме пренебрежителното му отношение към милионите фенове, които има. Дано неговото нежелание да се показва не се дължи на високомерие и звездомания, че при огромния брой турски хубавци, ще изкочи по-голям талант и Чачо ще отиде на заден план.
    А шаманката направо я съжалявам - живее 4-5 години с Чачо и нито веднъж не се е почувствала желана и обичана от него на публично място. Та коя девойка не харесва ласкателствата, прегръдката и нежния допир на мъжката ръка в присъствието на други хора.

На Джан му се радвам, успя по време на пандемията отново да прикове погледите към себе си - упорито тренира, учи танго и чужди езици, непрекъснато изненадва феновете си. Поддържа интерес и буди любопитство!

# 327

ммм , красотааа ! Какво ли е да те фотографират такива фотографи ? Не бих отказала  една фотосесия ама нали знате с моя любимец  , но и другите си ги бивааа Heart Eyes

Пина колада и мокър Аполон , невероятно добра комбинация Two Hearts

# 328

Феми, грабвам Коладата, а мокрия Аполон за теб!

Ново от Толга:

Скрит текст:

с фен, но мисля, че снимката е стара

# 329

Толга ,направо е избичил визията от Една надежда стига . Друг път го коментирах ,но все едно виждам капитан Йелмаз . Много хубав! Heart Eyes
Нашия сценарии заспа ,но ще събудим и раздвижим геройте .
Екшън ,любов ,нови приятелства и горещи страсти Satisfied
Тая вечер непременно ще напиша от епизода .
Емииии, ще пием пина колада с Аполона на плажа Tropical Drink
Представям си как отпивам от питието и той мокър излиза от морето,подавам му хавлия и с неговия секси мъжки глас ми казва ела бейбиии при мен BlushSleeping

колаж с Джан и Йозге докато чакаме МГ

преспа с тази от бяс заради лъжата на любимата си .Не трябваше да го прави ама....

огън ! Nature FireNature FireHeart Eyes

:

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 22:56 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт