🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 27

• 15 819
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
Толга направо е избичил визията от Една надежда стига. Друг път го коментирах, но все едно виждам капитан Йелмаз. Много хубав! Heart Eyes
Скрит текст:
Нашия сценарии заспа ,но ще събудим и раздвижим геройте .
Екшън ,любов ,нови приятелства и горещи страсти Satisfied
Тая вечер непременно ще напиша от епизода .
Емииии, ще пием пина колада с Аполона на плажа Tropical Drink
Представям си как отпивам от питието и той мокър излиза от морето,подавам му хавлия и с неговия секси мъжки глас ми казва ела бейбиии при мен BlushSleeping
    Феми и на мен много ми прилича на капитан Йълмаз, много се озадачих като прочетох, че снимката е нова. Толга колкото повече трупа години, толкова по-красив става.

Йълмаз - 2018 г.

Толга - 2020 г.

# 331
Емиии , тъкмо редактирах , но остана на предната стр.

Днес не сме хапвали десерт
Сладолед с  Аполона

още един красавец Фуркан Андъч
една сладка рижавелка Елка , на малко жени им отива такъв цвят
Скрит текст:

тази снимка зад кадър за сефте я мяркам

# 332

Феми, видях, че си редактирала, много ми харесаха кадрите от "Огледален свят", ти си ги махнала и си сложила това горещо гифче. Колажът с Джан и Йозге също е много добър.

А тази снимка просто е изрязана. Това е оригиналът:

# 333
Оффф ,така ми се доспа и не ми идва нищо отвътре за сценария . Казах че ще пиша, но ....
Емиии ,докъде стигнахме последно ?
Бащата на Джан ще търси Рая и го посети в пандиза .
Купона при Еда ще го приключим .
На вас идват ли идеи или сте настроени на друга вълна ?

# 334
Здравейте, момичета!

Живейте днес, за да имате хубави спомени утре!
Нека денят ви е цветен, топъл, наситен с хубави срещи, нови запознанства, печалба и успех. 

Спорна сряда!

Хванат на живо в шоуто! Алмеда има оплакване от Толгахан и със сигурност всички момичета ще я разберат
26 Май 2020,18: 39: 58

Карантината накара Алмеда, партньорът й Толгахан и синът им да прекарват колкото се може повече време заедно.
Но освен всичко друго, карантината ги е засегнала, за да разберат какво не им харесва един в друг.
Поканена в турското шоу по Kanal D, Алмеда разкри  с какво най-много я разстройва Толгахан и не се поколеба да го каже публично.
Според Алмеда той постоянно играе плейстейшън и това изобщо не й харесва.
"Толгахан играе плейстейшън по цял ден. Разбрах, че няма да се откаже и разделих етажите", каза през смях Алмеда.
Междувременно Толгахан се оправда, като заяви, че "има много места в къщата, където можете да отседнете."
Известният турски актьор разказа, че Алмеда поддържа къщата много подредена и чиста, докато не може да каже същото за него.
„Толгахан е такава бъркотия. Пробва тениска и я оставя там", каза тя.
Именно тези малки недоразумения помежду им накараха студиото да се смее.
От години Алмеда Абази напуска Албания, за да живее в Турция. Тя е създала нов живот с турския актьор Толгахан и заедно имат син.
Моделът има успешна кариера в Турция и затова броят на нейните последователи в социалните мрежи е преплетен между албански и турски фенове.
iconstyle.al

# 335
Здравейте Hug Времето е променливо,това се отразява върху човек. Изригвания ,главоболие

Емиии ,редувам те за нов пост.
Останолото ще дописвам после .

# 336

Охх, Феми, хубаво си ме редувала за нов пост, но няма какво да се пише - нищо ново за нашите любимци, нищо интересно из сайтовете. А и мрачното време съвсем ми разваля настроението. Действа ми потискащо и дори върху сценария не мога да се съсредоточа. Ужас ...
     Обаче албанците искрено ме разсмяха. Как само си хвалят тяхната "звезда" Алмеда. (статията в предишния ми пост е превод от албански). Изречението: "Моделът има успешна кариера в Турция" ме накара да се замисля - каква точно е кариерата на албанската пиявица, пък е и успешна?! Cry Ако бракът й с Толга се брои за кариера Joy наистина е успешна - успя да завърти главата на най-готиния ерген на Турция, да му надене халката и да му роди синче. Добре, че Ефехан е красавец като баща си, че нямаше да издържа още една Алмеда да се върти около маминия. Stuck Out Tongue Winking Eye
     От нямане какво да правя се загледах в една руска комедия "Супер екипаж" - разсейва ме, актрисите са хубави, но мъжете - не струват. За толкова години защо един хубав руснак не се пръкна. Преди 30 години съм ходила в Русия - не успях да видя хубав мъж, но трябваше да браня упорито моя съпруг, че рускините направо го изпиваха с поглед! Joy Добре се отнесох ... Stuck Out Tongue Winking Eye заговорих за комедията и я преплетох с личния си живот. Извинявайте!

Този закачлив поглед на Толга ... хич не е забравил нашичкият как да омайва нежния пол. Но и Есра си я бива - жалко, че нямаше продължение. Щеше да е интересно ... Kissing Heart

# 337

Емиии , така исках да не спират Надеждата. С Есра имат химия , а сега се е разхубавила още повече:heart_eyes:
 Нема  ново , но пресата скучае и обсъжда ашка с Ча и Дуда. Тоя крокозавър нарочно качи снимките с кучето на Киво за да покаже че няма раздяла. Възлюбения не дава общо фото и тя  измисли това. Не е глупава.  Ех , любов неземна бе , нищо не може да ги раздели.
Ще взема наистина да мисля че жестоко е хлътнал или просто  му е удобна засега.  Хересва му секса с нея.
Няма друг да намери такъв като него без Чачо,  Дуня е персона нон грата.
Никой няма се интеренсува от нея.  Албанката е същото , красив заможен съпруг с кариера .Албания може да е известна  в Туркиш я знаят , като жената на Толгахан.
 Наздраве следобедно с тез красавци !  Снимката си е истинска зад кадър

грабвайте  шоколад със сметана , Еми ще нареди в тон горещите мъже

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 16:35 от femmi2

# 338

Феми, изглежда, че и днес само двечките ще се черпим и "бистрим политиката" около любимците. Софи сигурно има доста работа, Цеце също е заета тази седмица.
Нема  ново, но пресата скучае и обсъжда ашка с Ча и Дуда. Тоя крокозавър нарочно качи снимките с кучето на Киво за да покаже че няма раздяла. Възлюбения не дава общо фото и тя  измисли това. Не е глупава.  Ех , любов неземна бе, нищо не може да ги раздели.
     Виж пресата от скука какво колажче е спретнала. Вчера писаха, че Чачо и Дуда са се разделили, днес любов велика. Чачо дори е прегърнал шаманката - това не може да бъде!!! Dizzy Face
Скрит текст:
     Я да пусна красавците и да не ровя повече, че кой знае какво още може да изскочи!

# 339

Феми, изглежда, че и днес само двечките ще се черпим и "бистрим политиката" около любимците. Софи сигурно има доста работа, Цеце също е заета тази седмица.
Нема  ново, но пресата скучае и обсъжда ашка с Ча и Дуда. Тоя крокозавър нарочно качи снимките с кучето на Киво за да покаже че няма раздяла. Възлюбения не дава общо фото и тя  измисли това. Не е глупава.  Ех , любов неземна бе, нищо не може да ги раздели.
    Виж пресата от скука какво колажче е спретнала. Вчера писаха, че Чачо и Дуда са се разделили, днес любов велика. Чачо дори е прегърнал шаманката - това не може да бъде!!! Dizzy Face
Скрит текст:
    Я да пусна красавците и да не ровя повече, че кой знае какво още може да изскочи!

Емиии ,двечките сме днес ,дано наминат момичетата . Софи ,Цеце ,Грозденцето.
Ммм , така си наредила мъжОвете ,направо да им кажем и ние едно Наздраве . Да пият секси им отива !:heart_eyes:

Емииии ,колажа не е от скука ,наистина Чачи я прегърнал ,колкото и шокирана да си . И аз бях така:frowning:
Фотото е от сватбата на Хазал Кая .
Тогава Ча за сефте си позволи такова нещо. Няма интервюта ,камери и репортери . Фотото е с фотографа от сватбата . Негови колеги ги щракнаха журналята,той си спести това ,като предварително с Дуда са отишли в хотела, където се състоя купона.  Луксозен е с ресторант. Стана весел ,хубав купон.
Между другото това е същия хотел в който Ча снима любовната гореща сцена с Айча. Хазал е осигурила стай за близки приятели и роднини и Ча е между тях .
Разбира се Дуда намаза покрай това .
Може би след партито са останали да спят в хотела ,защото нашия рибар доста беше почерпен да кара кола.
Обаче Дуда изглежда добре на сватбата ,на всички ни хареса и бретона е сполучлив да и скрие челото.
 Ча тук е като горила и с това брадище.
Доста ще трябва да рова из старите теми да сложа снимката как я обгърнал.
Там присъстват още Киво и Башак и Илкнур личнита стилистка и приятелка на двамата  .
Тогава познах Чачо ще отиде на купона и може да завлече Дуда.
Е ,направи го Официално . Онази се е пръснала от кеф ,а ние от шок !
романтика на морето Heart Eyes

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 17:58 от femmi2

# 340

Flowers Bouquet ЕМИ* интервютата на сем Сайъшман са забавни
и понеже за другите няма нищо ново и интересно,
не знам защо се сетих за филма на Амине
който трябваше да има премиера на 23 април..
заради пандемията всичко се промени
но има ли някъде инфо за нова  дата или
всичко окончателно приключи.. !?
Thinking

Nature Boom ФЕМИ* и аз искам нови снимки на Чачо
прекалено дълго изчезна отвсякъде..
само на Дуда и е добре
по нейните представи..
Joy

Two Hearts

# 341
Интервютата на маминия и албанката наистина са забавни . Жената е искрена . Манията по тия игри е не само при Толгахан . Но пък къщата им е просторна и голяма и може да си намери място да играе без да му мрънка жена му. Но я разбирам Алмеда че като се вманиачиш е лошо иска да го откъсне.
Сега като почне да снима ще остави плестейшъна.

Софи на Дуда и е добре само тя знае новата му визия за пирата . Разбира се мениджъра и още няколко хора .
Какви представи ,тя реално се блажи ,пък ние тука въздишаме и очакваме нови снимки.
Прекалено дълго изчезна дори ,когато е в Америка поне намазвахме по една ,две снимки . Сушата е голяма ,такава никога не е било !
Дано да има причина и да е заради проекта ,или просто си е такъв .
Еми ,беше коментирала ,че може да е друго аз съм убедена че не е това .
Земен ,естствен и дружелюбен.

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 00:13 от femmi2

# 342

Flowers Bouquet ...не знам защо се сетих за филма на Амине
който трябваше да има премиера на 23 април..
заради пандемията всичко се промени
но има ли някъде инфо за нова  дата или
всичко окончателно приключи.. !?
Thinking
    Софи,  вече никой не пише за Амине Гюлше, но аз се порових за филма "Турска приказка" - има пуснати два фрагмента, датата не е сменена и най-вероятно ще върви из кината ... някога.
     Коментарите, които прочетох са ужасни. Почти нищо положително, всичко е от сорта: "Филм за тези, които искат да запълнят свободното си време с празни неща."

Тази фотография сигурно много се харесва на Грозника, но аз не бих гледала Амине в компанията на тези ... (няма да продължа, че ще напиша нещо нецензурно)

Феми, шаманката сигурно на видно място си е сложила фотката с прегръдката. Joy А Чачо не прилича на себе си на тази фотография. Дано в момента да не изглежда така, че ще го изключим от красавците - такива окръглени и подпухнали мъже не са за нас!
    Аз си чакам този Чачо!

# 343
# 344
Здравейте, момичета!

„Всяка минута, в която си ядосан, губиш 60 секунди щастие“
Ралф Уолдо Емерсън

Много настроение, спокойствие и обич през целия ден!

Усмихнат четвъртък!

Общи условия

Активация на акаунт