🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 27

• 15 447
  • 735
  •   1
Отговори
# 600

И днес продължава отзвукът около интервюто на Толга. Особено внимание се отделя на подкрепата на Сайъшман по време на пандемията. Интересни са ми турците - преди два месеца журналистите писаха, че Толгахан няма да взема наем от имотите, но тогава никой не обърна внимание. А тези дни, в които араби, албанци, испанци, французи и т.н. споменаха за този благотворителен жест и турските журналя се присетиха да благодарят на актьора.
    Из "Hürriyet" - 11.05.2020 г.

"Доколкото можех, оказах такава подкрепа, не исках да получавам наем, докато процесът не стане нормален."

Толгахан Сайъшман  не е получавал наем както от местни, така и от чуждестранни наематели по време на коронавируса и очаква всичко да се нормализира. Актьорът предоставя и различни помощни средства за борба с пандемията.

С нормализирането можете ли да излезете сега?
Както виждате, започнахме да се нормализираме бавно ... Обръщам внимание на правилата за ползване на маска и социалните дистанции. Но не излизам много. Когато за първи път излязох след карантината и се върнах у дома, бях много психологически разтърсен. Очевидно изпаднах в странно настроение. Прибрах се, веднага хвърлих всичките си дрехи в пералнята. Не прекарвам твърде дълго под душа, но останах дълго време. Измивах ръцете си много пъти.

Започнахте ли да ходите на снимачната площадка?
Да, продължавам да снимам нашия сериал „Шампион“ по TRT 1. Имаше малко притеснение, но след това свикваш. Всички мерки бяха взети на снимачната площадка. Дезинфектант, одеколон ...
Снимаме в условия, подходящи за дистанцията. Всички наши играчи се грижат много за себе си. Постоянно се контролираме по време на процеса. Снимаме боксови сцени без публика. Напълно сме променили условията. Сега сетовете са по-кратки от нормалното време за снимане. Отделно от това съм вкъщи колкото е възможно повече.

Поради коронавирусната епидемия се твърдеше, че актьорът е имал проблеми в брака си със съпругата му Алмеда Абази.

Сближихте ли се с жена си?! Как бихте описали периода на пандемията?
 Ние сме много близки помежду си.  В живота си имаме сина си Ефехан. Как мина времето, не разбрахме. Мога да кажа, че двата месеца и половина в карантината ми се отразиха най-добре.

Успяхте ли да си докарате мотоциклета в Истанбул?
Междинните входове и изходи бяха затворени поради пандемията. Взех мотоциклета си от Маниса с вдигането на забраната. Веднага влязох в гаража. Когато забраната беше отменена, веднага го докарах.

"Magazin"

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 17:45 от Emiliya

# 601
Revolving Hearts

Една красива голичка Амине в петък вечер
докато отново се появат красавците..
тъй де, може да е минало
но и при мъжете е минало..
Joy

преценяващия,разсъбличащ и свалящ*
поглед на Чачо..
Stuck Out Tongue Winking Eye

..и уникалния Толга Kissing Heart

..в образа на г-н Иит Joy

# 602
Софиии , направо в десятката за погледа на  Аполона !  Съблазняващ и разсъбличащ Stuck Out Tongue Winking Eye

боксьоритеее Heart Eyes

Емиии , издирих под душааа , ох толкова искам да  не страда , ама поне ще имаме гифки да се насладим
https://www.youtube.com/watch?v=xS1zma35SyI

Софиии идват ли ти мокри мечти   с тези сексиу мъже и особено рибаря по хавлия
ииии  нещо  по така
да цитирам една съфорумка  в тон с песента
преди да влязат в морето или басейна. 😃 като си маха хавлийката от кръста хахаха. Мокри мечти пак тц тц
А гледката е един път.. представям си Йози и Езги да се събуждат с тая гледка ех...

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 15:33 от femmi2

# 603
Скрит текст:
Revolving Hearts

Една красива голичка Амине в петък вечер
докато отново се появат красавците..
тъй де, може да е минало
но и при мъжете е минало..
Joy

преценяващия,разсъбличащ и свалящ*
поглед на Чачо..
Stuck Out Tongue Winking Eye

..и уникалния Толга Kissing Heart

..в образа на г-н Иит Joy
    Софиии, впереният поглед и шокиращата изненада, изписани на лицето на г-н Ийт винаги ме усмихват. В същото време се възхищавам на тази неподправеност и искреност, с които ме спечелиха и Толга, и Амине. Във всеки един момент двамата бяха толкова естествени и непринудени, въздействащи и харизматични. В този сериал никога не са ми липсвали еротични сцени. Застанали един до друг, Ийт и Нур Козан излъчваха такава еротика и страст, че не беше необходимо да я демонстрират.

Феми, добре си подредила красавците, ще резна сцената под душа, а ти оправи линка, за да видим какво по-така има .... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 604
Емииии ,линка е добре при мен ,ако все още не го виждате после ще го оправя.
Софиии и Гроздето да донесат коктейлите в петък вечер .

# 605

Nature Boom Феми* в стоп кадрите,колажите и гифките които въртим постоянно
с красавците,всички са страхотни

..но най* най* мноого еротика и мокри мечти  - това са Чачо с червените шорти
в близък кадър на яхтата и  страстното подпиране до стената с мацката..
както и Толга в Хамама*..е там са наистина мъже/мечта!
Heart Eyes

Джан го сравняват с Тарзан,но аз от първия път в който го видях
си представям, че точно така е изглеждал месията Исус..
когато излиза от басейна със съвършенното си тяло,все едно е онази сцена
в която Христос върви по водата..звучи глупаво но това е сравнението което правя подсъзнателно,
никакъв Терзан..божествена мъжка красота..може би затова, сега с късата коса ми се вижда друг човек..
уникални мъже извадиха комшиите!!

за настроение и мерак в Петък вечер.. Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 606

Феми, ще те убия! За едно 10-секундно видео ме накара да сваля цял епизод на "патагонски" език и да се чудя какво да изрежа! ( отвори се видеото и при мен)

Скрит текст:

Ето още един "страдалец" в банята:

Софиии, хващам веднага чашата ... за мерак и настроение, че Емир ме разстрои.

# 607
Ох ,Емиии Сори за патагонския Joy как да се реванширам ?
ама ти не го слушай ,аз го карах без звук само гледам Емиииир и блеща очи JoyFlushed
Отивам да утешавам моя под душа ,а на вас оставям Ийт Козан да го браните от Иджлял . Joy Между две жени горкия да си охлади мислите под душа.

Охооо Софи какво си ни поднесла греховни мъже и горещ коктейл .
Описаните кадри и споделени са уаууу !:heart_eyes:
Няма равен с червените шорти не случайно му казвам Аполон!
Огъня който гори в него ,когато се раздава и целува е без думи !:flushed:Nature FireNature Fire
Толга в хамама и като боксьор е Страхотен мъж!:heart_eyes:
Описанието на Джан е интересно мнение.

След тези мокри мечти и красота ме предизвиква да напиша нещо подобно в нашия сценарии .
Да хапна нещо че огладнях ще си взема черешки и почвам .

# 608

Софи, аз се заплеснах по Ийт Козан и червените шорти не ме впечатлиха особено. Stuck Out Tongue Winking Eye Тях ги оставям на теб и Феми.
     Давай, Феми, развихри въображение, подкарай сценария, за да има с какво да се забавляваме.
     Софи ни "отвори апетита" с напитка и видео, време е за романтика ...
     Отново Ийт Козан

Скрит текст:

# 609
Денят мина добре за всички .
Емма мислеше как да помогне на Джан.
Той не искаше да се забърква повече в лоши неща . Всичко ще издържи заради Рая . Има надежда каза си Джан докато стоеше в килията . Баща ми ще намери любимата ми ,Толга ще разбере че не съм лош ,просто се боря за любовта си.
Нима той няма да направи същото ?
Ще се бори ли за Еда когато му я отнемат?

Мариса и Еда привършиха работата в офиса и се прибраха. Мариса трябваше да мисли нещо впечатляващо за следващия брой на списанието.
Докато размишляваха пиеки студено питие на широката тераса някой позвъни на звънеца.
Мариса отвори и видя Чачо секси и потен. Знам че съм неглиже идваме с братовчеда от тенировка на бокс ,много исках да те видя .
Еда е при мен ако Толга я търси .
Здравей поздрави го Еда .
Е ,аз ви оставям сами и ще отвлека другият секси боксьор с мускули пошегува се приятелката й.
Е ,как мина денят ти нещо интересно?
Нормално ,работим по един случаи и Джан наблюдаваме .
Хайде влизай под душа преди вечеря нали не мислиш че ще те пусна така погледна го закачливо и го целуна.
Леля ще чака за вечеря но и без това не ми се стои ,това гости с бившата се проточи.
Оф ,Сори не трябваше да я споменавам .
Няма проблем ,да прави каквото си иска,аз ти вярвам . Но ако се наложи ще я поставя на мястото й да знаеш .!
След като се освежи и изкъпа излезе по хавлия от банята.
Аах ,как хубаво ухаеш и ме провокираш .
Чачо я погледна мммм така ли и как по точно те провокирам Blush
Целуна я по нослето , слезе яваааш по устните ,вратлето . Боже ,защо ми влияеш така ? Докато го изричаше дрехите й се свлякоха на пода , той я понесе с мъжките си силни ръце . Всичко в тях пулсираше и гореше:fire:

А , в съседната къща на Еда също се очерта интересна вечер .

Цеце ,подай стихчето да го впишем в тази сцена пазиш ли го или утре ще го издиря назад в темата.

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 01:37 от femmi2

# 610

Феми, поздравления! Ти подходи най-сериозно от всички нас. Засрами ни! Обещавам утре и аз да се включа. Ще чакаме и Софи, и Цеце да разнообразят сценария. Грозденце също обеща да помогне на Джан и да го измъкне от затвора.
     Ако имаш възможност посочи с кои гифки да онагледя написаното от теб.

# 611
Днес се събудихме слънчево време и настроение.
Ще внесем екшън и други неща.
Не мислех да пиша любовна сцена ,но се вдъхнових от мокрите гифки и красота на актьорите.
Напук на Дуда всеки ден наслада с Аполона в сценария. JoyJoy

Кой материал да ползваме сцената под душа макар и тъжна но няма друга,за целуфаните ще изровим някоя.
Някоя готина гледка от тераса ако намериш снимка .

Да продължим...
На сутринта момчетата изненадаха жените че отиваме за почивните дни на морето .

Хайде поспаланковци събуждайте се и отиваме на яхтата .Всичко сме приготвили и дрехи ти взех каза братовчеда на рибаря.

Емиии ,може да измислим Джан да избяга или да го освободят законно и братовчедите да се ядосат . Някоя престрелка на друг враг .

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 11:00 от femmi2

# 612

Heartbeat

Heartbeat

Hearts ".. Животът е кратък и всичко може да отмине бързо, както и бързо е дошло..
 Всичко идва да ни учи.. целта е да обичаме себе си..
и благодарение на всички прекрасни образи
в които се влюбваме* откриваме и нещо за нас.."!!
Kissing Heart

Flowers Cherry Blossom ФЕМИ*
Flowers Cherry Blossom

# 613
Здравейте, момичета!

''Какво може да даде един човек на друг, освен капчица топлина? И какво би било повече от това?''
Ерих Мария Ремарк

Споделете с вашите приятели положителните си емоции, за да получавате повече!
Пожелавам ви усмихнат, слънчев и безгрижен почивен ден!

"Истинското лице на Елиф ..."
Очакваният момент дойде,  "Шампион" се завърна! 🥊
С новия си епизод, в новия си ден в четвъртък, 18 юни, от 20,00 часа - TRT1

# 614
Ето това е новост ,сменили са денят на излъчване в Четвъртък.
Ще се разплете и загадъчността на Елиф.

Еми ,гифката с лаленцата е прекрасна още си я гледам . Тенкю ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт