🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 27

• 15 443
  • 735
  •   1
Отговори
# 615

Шампионската поредица  промени деня на излъчване, ето  и новата дата на епизода!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – „Шампион”, един от популярните телевизионни сериали по TRT1, се завръща към екранното приключение ... Заснемането на сериала с участието на Tolgahan Sayışman, Erkan Avcı, Yıldız Çağrı Atiksoy и Gizem Karaca започна преди 2 седмици.

25 епизода от поредицата бяха излъчени  на екраните на TRT1. Ще има обаче важна промяна. Денят на шампионската серия се промени сега ... Когато сериалът започна за първи път, той се излъчваше в четвъртък, а след това отведен в неделя, когато рейтингите бяха ниски. Денят на сериала обаче се промени отново. Сега „Шампион” ще се срещне с публиката в четвъртък вечерта, а не в неделя вечерта.

26-ият нов епизод от поредицата шампиони ще се срещне с публиката в четвъртък, 18 юни. Първият трейлър от новия епизод на поредицата беше пуснат.

Голяма драма очаква зрителите в новия епизод на сериала.

# 616
Неусетно изписахме темата.
Размърдаха се нещата като подновиха част от сериалите . Разбира се нашето произведение ,редим красавци и така .
Предполагам Еми ще спретне новата тема на морска лятна тематика и колажи.

Еми ,какво стана с възрастния тренер Яман ?Напусна ли ,не се мярка на сета .

# 617
Неусетно изписахме темата.
Размърдаха се нещата като подновиха част от сериалите . Разбира се нашето произведение ,редим красавци и така.
Предполагам Еми ще спретне новата тема на морска лятна тематика и колажи.

Еми, какво стана с възрастния тренер Яман? Напусна ли ,не се мярка на сета.
     Феми, почти съм готова с новата тема, свежа е, но морето липсва. Този принудителен престой вкъщи, ограничителните мерки и т.н. изглежда ми въздействаха много негативно и мисълта за мързелуване край морето, за прекрасни морски вечери и страхотни гледки ми се струва като мираж. А това някак се запечата и в новата тема.
     Надявам се да я харесате и да я заредим с морско настроение, слънчево лято и ... мечти за нови приключения и екзотични пътувания.

Треньорът Яман умря в 24 епизод на "Шампион" по време на боксовия мач между Кафкас и Щайгер. Последното желание и заръка на Яман беше Фърат да стане световен шампион и залата да продължи да се развива.
     Феновете бяха доста недоволни, че занулиха Яман, но мисля, че ролята на Ердал Йозяаджълар просто се изчерпа. Трябваше да се даде път на младите и смъртта на треньора беше неизбежна.
     Сега мисля за Елиф - ще се ядосам ако любимата ми героиня се окаже подла лицемерка и мафиотка. Не искам натам да завиват сценаристите, а гледам, че докторката отново е около Фърат и това ме изнервя. Изглежда няма да ми се усмихне щастието с романтика между Фърат и Елиф. Cry Но добре, че остават 7-8 епизода, дано откъм съдържание поне са издържани и да видя един смислен и добре заснет финал.

# 618

Намерих, когато я метна че има кръв по него , а беше кетчуп , а горката се изплаши . Имаме ли такивва гифки?
Емииии  , докато не съм го изгубила
Намерих  едно клипче , което отдавна искам за гифки , особено с шортите в басейна , нема само Джан да се къпе по баклава Joy Всичко , което ти хареса да резнеш и под душа има но е друга сцена не тази от ПЕ .
Споко , клипа е с хубава музика и няма да те мъча на патагонски
Скрит текст:
това също обожавам тази музика , особено с  нежен глас Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=S2d5Or7Us0Y
 много изобретателни са феновете

Сарп ни носи пица и ни пази с пистолета

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 16:06 от femmi2

# 619
Здравейте!

Тъй като този уикенд съм заета, влизам само за малко да ви поздравя, а ще ви изчета чак в понеделник.

И нещо интересно и любопитно за четене

Скрит текст:
Християнството някога било плевел в двора на римската империя. Като взело да никне, първо решили да го изкоренят. Сетне, то намерило почва и се разпространило из цялата империя. Когато вече много хора го приели в сърцето си, властимащите решили да го легитимират. Това се случило на 13 юни 313 г., когато съимператорите на западната и на източната римски провинции: Константин I Велики и Лициний, се срещнали в Милано. Подписали едикт, с който дали равни права на християните да изповядват религията си и гоненията срещу тях били прекратени.

По-интересното е, че едиктът от Милано е препис на друг. Това е едиктът за толерантност, издаден от императора с тракийски произход - Галерий, в Сердика (София) на 30 април 311 г. С него се прекратявали гоненията на император Диоклетиан срещу християните. А Галерий бил тракийски управител, родом от Сердика. Смятало се е, че той дори не използвал прилагателното „римска“ към империята, а го заменял с „дакска“. Дакия по онова време била една от няколкото големи тракийски провинции. Има косвени доказателства за тракийския произход на император Константин Велики. Свидетелство на Трибелий Полио в “Divus Claudius” сочи, че дядо му Евтропий е тракиец от племето на дарданите. Константин израснал в Ниш (тракийския град в Дардания). Той изместил столицата на империята от Рим във Византион (Константинопол) - сърцето на Тракия.

# 620

Цеце, благодаря за чудесните коктейли и интересното четиво. В понеделник ще те чакаме с продължението на сценария!

Феми, направих няколко гифки, пускам ги. Останалите по-късно. С благодарност за сладкия и въоръжен разносвач на пици!  Има много гифки от престоя на Ийт Козан и Нур в хижата - ще им дойде ред и на тях.
     И още един плувец - Аполон, раздаващ правосъдие насред басейна!

# 621
Оххх ,на тревата е мутто бене ,чок гюзел Stuck Out Tongue Winking Eye
Как плува и скача делфинчето ми HeartYum
Какво момченце на  19 -20 години .
Бързо се променя в лице.и физика.
Ийт защо се ядоса ,забравила съм ,нещо с любимата Нур сигурно .

Софиии ,идвай имаме си почерпка от Цеце и Ча по шорти в басейна .
Емиии ще ги наредиш ли червените и тези новите в комлект че съм през тела да се изкефим .

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 17:58 от femmi2

# 622

Тази не мога да я дишам, но Толга е страхотен и в комедията!

Фемиии, ти ме затрупа с поръчки! Joy Не зная откъде да започна, а е време и в кухнята да се завъртя, че да нахраня челядта.
     Малко романтика за разтоварване! Червените шорти - по-късно!

Скрит текст:

# 623

Тази не мога да я дишам, но Толга е страхотен и в комедията!

Фемиии, ти ме затрупа с поръчки! Joy Не зная откъде да започна, а е време и в кухнята да се завъртя, че да нахраня челядта.
     Малко романтика за разтоварване! Червените шорти - по-късно!

Скрит текст:

Емиии ,няма да оставиш твойте хора гладни че ще ме бият мен JoyJoy
Аполона ще го оставим за вечерния десерт:wink:
Хазал е изпраскала голямо деколте ще се пръсне . Надарена си е хубост и талант.
От новото и интервю от вкъщи в ИГ е отговорила на въпрос за любими актьори от колегите.
Има много такива но с особен интерес следи Къванч ,ЧУ и Арас Болут .
С трмата е играла в проект с единия са близки приятели и не го крият.
С Арас е учила в италиянския лицей ,съученици са двамата . Хазал знае много добре италиански.
Тези тримата са и любими.
Барбароса предполагаме ще го следи ,като излезе . Готви се нещо изключително и мащабно и нямам търпение, стоя и чакам ! Така сме всички Smirk

# 624

Феми, хареса ми тази снимка на Чачо. Изобщо като Сарп много ми допада. А с Мерт са страхотни.
     Мамини златни синчета!

Софиии, хайде скачай при нас - стига си почивала! Липсват ми коментарите ти!

# 625
Мамини златни синчета . Уникални са като братя и визуално си приличат. Даже сме коментирали ,че Ча има повече прилика с екранния си кардешим ,отколкото с родния си Аталай.

Арас е много талантлив актьор и в Ямата се доказа и филма ,който цепи рекорда по гледаемост,но все още не съм го изгледала.

Скачайте в сценария давайте плувците нали ще ходим на яхта ,махта и мореее.
Хайде измислете нещо и екшън вкарайте или аз да мъдря кво да пиша?

# 626

Арас след "Вътрешен човек" дръпна главоломно напред. Четох, че "Ямата" ще направи 4-ти сезон и приключва. Тогава ще го захващам аз. Сега само чета коментари в темата им.
     "Чудо в килия №7" ме разтърси дълбоко. Сценарий, режисура, актьорски състав и изпълнение - всичко е изпипано. Не се изненадвам, че по гледаемост филмът наистина "чупи" рекорди. За тези, които искат да го гледат с български субтитри: Няма да съжалявате, заслужава си да бъде видян.
https://askim-bg.com/watch_video.php?v=XO54WKHG8BRK

малката актриса от филма

Феми, ако имаш идеи и време за нашия сценарий - пиши, не ни чакай, давай смело. Дано и аз по нощите да успея да измисля нещо и да се включа!

# 627

Heart Eyes Ех-х..ве..голям сваляч е Чачо..изглежда е роден
с тази си роля..много е добър,както и в екшън изпълненията..
всичко пуснато досега с него е Уауу* - радост за окото
Kissing Heart

Толга е същия сладур..в сериалите е по-скромен
но знаем как е действал в реала до срещата си с пиявицата*
Joy

Цитат
..А , в съседната къща на Еда също се очерта интересна вечер ..
Nature Boom ..Толга и Еда се бяха гушнали на дивана
гледайки се влюбено на запалените свещи и отпивайки
 малки глътки *Червена експлозия*

-..виж Еда..усмихна се Толга,преди да продължим, искам да знаеш че се влюбих в теб
от пръв поглед в труден и объркан за мен момент, но знам със сигурност, че много те обичам
и не си представям живот без теб..затова..моля те..омъжи се за мен!!
Hearts
..Еда за малко да се задави и изпусна коктейла,
чувайки за предложението
Joy
-..Ама ти сериозно ли..как така..
последното нещо, което си представяше че може да чуе Еда..
предложение за брак от Толга..какъв мъж..пълна загадка
Sunglasses
- Напълно сериозен съм,потвърди Толга и
отвори пред нея малка кадифена кутийка в която имаше прекрасен пръстен
специално за нея..отказва ли се на такова предложение!?
Wear Ring Joy

Revolving Hearts

# 628

Ехаа, Софи, хареса ми! Ще си имаме и сватба - ще женим Толга и Еда! Трябва Еда да каже "да", за да празнуваме! Или ще отлага отговора, за да тормози момчето?! Joy Чакам продължение ...

# 629

Flowers Bouquet ЕМИ* нашия сценарии със сигурност ще има happy end*
нЕма да си зануляваме влюбените гълъбчета и екшън героите..
Joy

Nature Boom ФЕМИ* бързо идвай да измъкнеш Еда от ситуацията..засега!! Joy

Общи условия

Активация на акаунт