🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 27

• 15 439
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Да надъхам Еда - да види какъв красавец е наш Толга и да приема предложението, да не се мотае!

Photo session Miami Beach Florida (2016) - Photo by Tolga Kavut

# 631
А , ще приеме предложението ама и аз не очаквах Софи да измисли това ,квито са заспали с Толга . JoyДругото чифте страстно го раздава и без предложения.
При рибаря нема такива работи засега.

Софиии ,изгорехме за каста на Амазон.
може да се престорим че сме американки:joy:
Ранини уточнява някои неща.

Емиии ,моля те ще прегледаш ли инфото  да кажеш правилно ли съм разбрала?

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 01:02 от femmi2

# 632

Феми, аз намерих само това:
"Нощна бомба! Известната журналистка Ранини побърза да изясни някои подробности за предстоящия проект на Чаатай Улусой „Музей на невинността“ / Masumiyet Müzesi. Стартирането на сериала не зависи от старта на Amazon Turkey. Продуцент на проекта е Ерик Бармак, той никога не е бил турски продуцент и според журналистката едва ли ще иска да стане такъв. Той получи правата върху филмовата адаптация на световния бестселър, така че работата по сериала ще се води на английски и в него ще бъдат заснети холивудски актьори. Тоест главният герой няма да е турски най-вероятно.

Що се отнася до Amazon, платформата ще бъде официално пусната в Турция през 2021 година. Вече започна покупката на домашни сериали, които ще бъдат представени на турската публика. "Музеят на невинността" обаче е сериал за американския пазар."

И съдейки по прочетеното не виждам Чачо в главната роля. А може би ти говориш за друга статия. Пусни ми линк, за да я видя и преведа.

# 633
Точно за тази статия говора .
И аз недоумявам какво.е това сега ?
Самата Ранини потвърди и всеки знае че Чаатай ще участва в романа като главен.
Сега ново пет нямало да е Ча ,а холивудски актьори.
Да няма предвид че Чачо е подписал с Амазон но за друг проект не за Музея.
Но това е подвеждащо ,защото навсякъде се обсъжда Чачовото име по този роман . Другият вариант е това да са нейни предположения за холивудските актьори. Тя не казва със сигурност. 
Амазон те първа стъпва на турския пазар.
Оф всичко е объркано и тайнствено .
Отшелника на морето не му дреме да поясни нещо и си лови рибите и мълчи като тях !

Дано поне юли има яснота за Барбароса че направо ще изфирясаме .
Хазал не е като него и е активна. Толгахан също ,както и други.

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 00:59 от femmi2

# 634

Феми, грешката е моя! Изречението е следното: "Тоест главната героиня няма да е туркиня най-вероятно." Става въпрос за партньорката на Чачо. Извинявай, че те подведох.
     Досега се забавлявах с коментарите на рускините. Joy
Цитат
У Чаги прекрасно все, кроме его девушки😫 Кто-нибудь напишите ему🤪
Ненавижу эту американскую пошлость. Чага уходи из этой американской грязи .С его талантом и красотой показывать секс
    Красиво и романтично!

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 01:53 от Emiliya

# 635

Hearts

Ех-х,мечти..мечти*

Скрит текст:

# 636
Здравейте, момичета!

"Не се бойте да дарите сгряващи думи и да правите добри дела ...Колкото повече дърва слагаме в огъня, толкова повече топлина се връща към нас."
Омар Хайям

Топла и уютна неделя!

# 637

Flowers Bouquet Е-ее, най-после..вече си мислех, че има нова тема
и затова не сте писали още..ЕМИ* сега ли се разсъни..
ако ти е трудно, ша добавя още нещо!!
Joy Kissing Heart

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 638

Софиии, будна съм, Stuck Out Tongue Winking Eye но го закъсах от сутринта без нет. През нощта паднало едно дърво в квартала, изпокъсало всички кабели, изпотрошило коли на съседите - ужас. А нямаше буря, как се е случило не зная. Нямах Интернет и успях да се преборя с последния курсов проект, че вие с червените шорти много ме разсейвахте тези дни. Joy Joy Вече съм спокойна, може да се каже, че ще премина във 2-ри курс. Stuck Out Tongue Winking Eye Сега съм волна и свободна "пеперуда" и мога да седя по цял ден в темата! Ще пиша и сценарий! Ще гледам "Шампион" и ще ви информирам подробно!
    Набързо прегледах сторитата - нищо ново днес! Да се радваме на това, което имаме!

# 639

Flowers Bouquet ЕМИ* не се сетих за липсата на Нет*
но се радвам че вече си на линия..сега и ФЕМИ* да се появи с нещо
добре забравено старо да насоли хубаво шаманката..ама сигурно е
на заведение с любимия или похапва вкусотийки в къщи и не и е до писане..
при липсата на ново в сторитата* сигурно и на красавците им е скучно
поне досега!
Hug

..червените тениски също им стоят добре
допълват шортите!
Joy

# 640
Софиии ,не съм на заведение но да знаете че през новата седмица вероятно ще липсвам . Ще ви наглеждам през тела и ще пиша когато мога.
Много ще се зарадвам ако рибаря се появи и да ми го пазете че ще му се нафърлят всички като не са го виждали три месеца ,ще станат и четири. Пиявицата сега му се е впила и го гледа по червени шортиии. Ох ,мале представяте ли си да е изваял тяло и да се цамбурка по секси шорти мокричък и красиииив Kissing Heart
Време е да се появи с нещо ново морско че тези дето ги мандахерцаме са класика,  няма да откажем и нещо ново хубаво .
Софи ,тази тениска в оригинал е друг цвят май циклама беше ,феновете си играят да сменят цветовете .

Хайде Емиии ,джанъм мятай моряка в басейна и по червени шорти ги нареди за десерт . Софи се впечатлява само от тия шорти ,не ще черните Joy
И Толга донеси как плува .
Ако намерим и капитанчето ехаа:praying_hands:
Като седна на компа ще редактирам и вмъкна стихчето на Цеце и ще онагледя ще стане прекрасно.

Емиии ,ти от сега нещеш пирати и историческо ама мернах че некви блогъри коментират че продуцентите  имат желание Фахрието на Бурак да партнира на Ча в Барбароса . Нямало да е тежка ролята ще имала време и за сина си .
Изобщо не я искам до него !
Тия блогъри знанни и незнайни се чудат кво да измислят. Ако се окаже вярно и приеме.?

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 16:34 от femmi2

# 641

Хайде на ягодките, може и тортичка!

Феми, Фахрието изобщо не я понасям. Само ще загрозява гледката с пирата. Чачо и дебел, и брадясал ще е по-хубав от тази смотла.
     "Изтъркахме" от размятане червените шорти! Времето се оправи и нашите сладури трябва вече да се поразхвърлят и "изхвърлят" с нови шорти и атлетични тела.

Какво става с "Мистър Грешен"? Грозденце не се появи да ни осведоми, да пусне някоя снимчица, че и ние да се порадваме.
     Аз ще успокоявам Ийт Козан, че Санджактар пак му гъделичка нервите.

Цитат
tsayisman.17◆
kral👑😍
Обичам тази снимка достатъчно, което означава, че не мога да
кажа, че величието на Ферари е намалило величието на Толга😌👑

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 17:06 от Emiliya

# 642
Flowers Cherry Blossom Аа-а..Феми* не така..да не пътуваш до морето
на романтичен воаяж с любимия,а нас ни оставаш на дъжда..
поне пускай инфо как е там,
когато не си в прегръдките на половинката..
Stuck Out Tongue Winking Eye

Чачо ша го пазим ако се появи
сега само шаманката знае къде се намира
и нЕможем го опази от нея..
Joy

Flowers Bouquet Еми* всичко взимам с удоволствие
заедно с красавците,сладури с класа!
Kissing Heart

# 643
Еми Hug "Моя" снима..и освен снимки като "облак" от сетовете, нямаме друго от него Joy Утре, други-ден, чакаме прословутия афиш, а и е време за втори фраг : )) Тогава ще ви го докарам Пресен, Сочен, много Сладък и Красив... тук във вашата тема Joy и вие да "намокрите" въображението си Joy

ето това имаме ...

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 17:16 от grozdence.

# 644
Софи , няма да сме до морето.

Да редактирам сценария

Денят мина добре за всички .
Емма мислеше как да помогне на Джан.
Той не искаше да се забърква повече в лоши неща . Всичко ще издържи заради Рая . Има надежда каза си Джан докато стоеше в килията . Баща ми ще намери любимата ми ,Толга ще разбере че не съм лош ,просто се боря за любовта си.
Нима той няма да направи същото ?
Ще се бори ли за Еда когато му я отнемат?

Мариса и Еда привършиха работата в офиса и се прибраха. Мариса трябваше да мисли нещо впечатляващо за следващия брой на списанието.
Докато размишляваха пиеки студено питие на широката тераса някой позвъни на звънеца.
Мариса отвори и видя Чачо секси и потен. Знам че съм неглиже идваме с братовчеда от тенировка на бокс ,много исках да те видя .
Еда е при мен ако Толга я търси .
Здравей поздрави го Еда .
Е ,аз ви оставям сами и ще отвлека другият секси боксьор с мускули пошегува се приятелката й.
Е ,как мина денят ти нещо интересно?
Нормално ,работим по един случаи и Джан наблюдаваме .
Хайде влизай под душа преди вечеря нали не мислиш че ще те пусна така погледна го закачливо и го целуна.
Леля ще чака за вечеря но и без това не ми се стои ,това гости с бившата се проточи.
Оф ,Сори не трябваше да я споменавам .
Няма проблем ,да прави каквото си иска,аз ти вярвам . Но ако се наложи ще я поставя на мястото й да знаеш .!
След като се освежи и изкъпа излезе по хавлия от банята и облече тениска .

Аах ,как хубаво ухаеш и ме провокираш .
Чачо я погледна мммм така ли и как по точно те провокирам Blush
Целуна я по нослето , слезе яваааш по устните ,вратлето . Боже ,защо ми влияеш така ? Докато го изричаше дрехите й се свлякоха на пода  ,  съблазнително махна тениската .  Всичко в тях пулсираше и гореше:fire:
Твоят пулс надпреварва се с пулса ми.
Ще се слеят в нощта, учестени.
И с една нечовешка конвулсия,
ти ще кротнеш, без дъх върху мене.
Колко кратко и сладко умиране.
Босонога, след миг ще възкръснеш.
И ще хукнем – на ново пулсиране.
Някой ден – за това ще е късно –
ще сме вятър в покоя на времето.
Затова нека днес да сме огън!
Две искри от кръвта ни да вземе то
и да свети над бит и тревоги!
Николай Дялков

А , в съседната къща на Еда също се очерта интересна вечер .

.Толга и Еда се бяха гушнали на дивана
гледайки се влюбено на запалените свещи и отпивайки
 малки глътки *Червена експлозия*
-..виж Еда..усмихна се Толга,преди да продължим, искам да знаеш че се влюбих в теб
от пръв поглед в труден и объркан за мен момент, но знам със сигурност, че много те обичам
и не си представям живот без теб..затова..моля те..омъжи се за мен!! Hearts
..Еда за малко да се задави и изпусна коктейла,
чувайки за предложението Joy
-..Ама ти сериозно ли..как така..
последното нещо, което си представяше че може да чуе Еда..
предложение за брак от Толга..какъв мъж..пълна загадка Sunglasses
- Напълно сериозен съм,потвърди Толга и
отвори пред нея малка кадифена кутийка в която имаше прекрасен пръстен
специално за нея..отказва ли се на такова предложение!? Wear Ring Joy

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 22:55 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт