🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 27

• 14 996
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, момичета!

"Бъдете, каквито сте и казвайте каквото чувствате, защото онези, които имат против, не са важни, а тези, които са важни, няма да имат против. "
Д-р Сюс

Добро утро и прекрасен ден!

# 691
Пия кафето и закусвам и преглеждам за ново инфо при рускините и чета форума .
Така всеки ден.
Емиии ,романтика с Елиф и Фърат имам предвид ,иначе с докторката се усеща хлад . Нарочно ли така я прават но изглежда като лелка и с тоя стайлинг селски. Иначе съм разглеждала нейни снимки и е хубава жена в младостта си.
Ако СЦ не му напишат любовна сцена,ние сме готови да измислим Joy Искаме да видим как ги подпира на стената,но истината е в нет платформите . Засега Ча бие по точки и страст в това. Stuck Out Tongue Winking Eye
От рибаря нищо нема шаманката споделила фото от почивката им. Ах ,тая лисица,паразит. Доволна че тя е с него знае как изглежда ,ние тука шЪ пием по студена вода докато пирата блоговоли да се появи. !

Емии ,какво значи похорошела от любви.
Любов го разбрах .Щастието обича тишината. Знам че сега няма опасност Ча е претрупан с работа и проекти и не му трябват шаманчета и сватби.
Пък и да стане шаманката ще го дондурка ,щото и без това на никой няма да липсва . Ама вероятно са мислили по въпроса ,Дуда като жена е споделила.
Не са малки деца и се пазат.

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 11:18 от femmi2

# 692

Феми, "похорошела от любви" извадено от контекста на мен ми звучи като: "любовта я промени - стана по-красива, по-добра", в буквален превод - "по-хубава от любов".
     На Толга ние ще му измислим такива любовни сцени, че свят ще му се завие. Joy Joy Додея ми да го гледам само като прекрасен баща! Стига вече - де що имаше малки деца, Толга все им беше родител, "осинови" всички турски дечица. Време му е да започне отново да подпира колежките на стената, но ти си права - това ще се случи само в нет платформа.
     Актрисата Йълдъз Чааръ Атиксой не ми допада, не я харесах и във "Времето лети" (гледала съм някои от епизодите). А в "Шампион" го играе добре като докторка, но като влюбена жена и прелъстителка на Фърат - нееее, не искам и да си помисля.
     Шаманката пак ли ни гъделичка нервите? Интересно ми е как още папараците не са налазили Чачо, не може да не знаят къде са на почивка и да ги изненадат с фотографии. Или Чачо се е барикадирал с гардове. Какво е това криене, брейййй?! Сякаш ако видим пирата няма да гледаме сериала ...
     Да подредя Толга с дечицата, че да мирясам ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 693
Поредната клюка видяли пирата на пристанище ,няма снимков материал. Бил  с голяма брада и коса ,в тялото не е дебел. Това и аз мога го напиша ,не е трудно да се досетиш. Прават се на интересни или може наистина да са го срещнали.
И аз се чуда как едно фото няма от папараците ?Още като разбрахме че са на яхтата си мислех че ще намажем с нови снимки.
Непрекъснато в изолация и никой да не го види и разпознае.
Благодаря за уточнението демек Дуда се разхубавила от любов .
Никва хубост като я видех се уплаших в близък кадър то чЕло, кожа гадна. Дали е станала по -добра от ашка....нашето са виртуални впечатления.
Иначе в тяло се поддържа.

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 16:29 от femmi2

# 694

Малко снимки от "Шампион", а по-късно ще пусна и резюмето на 26 епизод.

# 695
Емии да те редувам за резюмето .
Според мен СЦ са измислили Елиф да се прикрива добре и да е свързана с бандитите. Има няква цел .
Като не следим дизито не знам харесва ли наистина Фърат или се преструва ?
Шампион не е романтично дизи .
Толга ако играе и в новия филм след Шампион пак баща ,драми и т.н. си харесва тези роли и това си е .
Обаче е в супер форма дори и бащи да играе .
Албанката ще ни убие като разбере какво сме намислили в бг мамата за мъжа й Joy
Еми ,готова ли си да браниш маминия като пиявицата скочи за любовните сцени Mask
Шаманката и да протестира никой не я слуша. Ако Чачослав се скъса от ашк и креватни изпълнения оная да не издържи  пък Ча може да си ареса чужденката .
Малко вероятно ама ....
Така че да се готвим да ни излезе късмета с риби без риби .JoySleeping
Ех ,мечти ,ама те са затова да прават живота интересен . Но сме страхливи поне аз не съм смела и това не е добре.

# 696

Феми, Елиф е влюбена във Фърат и в 25 епизод си обеща да разкара докторката от пътя си. Ще се бори за любовта на Кафкас. От снимките, които видях и от резюмето, което още не съм превела, останах с впечатлението, че Тансел иска да злепостави Елиф пред Фърат. А глупавата Суна тича да оклевети Елиф, подтикната от лъжите на Тансел. Мисля си, че Елиф няма да бъде отрицателна героиня и може да ми се усмихне късмета и Фърат да се влюби в нея. Дано видим и романтика в този сериал за боксьори. Омръзна ми да гледам само боксови срещи! Joy
    Албанската пиявица изобщо няма да може да ни спре, само Толга да се появи и ... сграбчваме го и пускане никакво. Stuck Out Tongue Winking Eye

Софиии, къде си? Пак ни изостави, а Толга чака отговор ...

Грозденце и Магия не се появиха днес при нас, ама аз си откраднах това страхотно гифче!

# 697
Еми ,сега се сетих като ми разказа че Елиф искаше да замине но се отказа.

За отговора съм намислила ,но ще почакате да се зареди телефона и екшъъън.

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 20:58 от femmi2

# 698

Flowers Bouquet ЕМИ* отговор ще има
 но трабва да се появи сериозна конкуренция
и Толга да докаже, че не може без Еда..
Joy

Animal Fish Cry

Като гледам тази снимка на двамата амигос от 2019
имам чувството че още са там..
прекаляват с търпението на фен*ките..
то мен започна да ме нерви това криене,
представям си на Феми* какво и е..
Joy

# 699
Здравейте сладурки : )) Водя ви малко на гости.. Мистър Грешен Grinning

Нова снимка, рекламна за канала. Не е Афиш! В очакване сме все още на Афиша Joy

# 700
Здравейте и от мен!
Еми, постоянно ви чета, но съм в процес на стягане на куфари и само хвърлям по едно око из темите. Вижте ни само промо снимките... и ние ги помислихме за афиш. Малко са ни като абитуриенти 😃

# 701
Скрит текст:
Flowers Bouquet ЕМИ* отговор ще има
 но трабва да се появи сериозна конкуренция
и Толга да докаже, че не може без Еда..
Joy

Animal Fish Cry

Като гледам тази снимка на двамата амигос от 2019
имам чувството че още са там..
прекаляват с търпението на фен*ките..
то мен започна да ме нерви това криене,
представям си на Феми* какво и е..
Joy
    Софиии, а аз като гледам снимката се плаша - Чачо е с габаритите на четирикрилен гардероб с надстройка. Та той ще потопи кораба ако и сега е в същия вид! По-добре да не се показва!

Скрит текст:

Феми, за тези гифчета ли става дума? Ако не са те - подсети ме за видеото. Или имаш предвид гифките с Джан и Санем?
Здравейте сладурки : )) Водя ви малко на гости.. Мистър Грешен Grinning

Нова снимка, рекламна за канала. Не е Афиш! В очакване сме все още на Афиша Joy
    Грозденце, благодаря за снимката, но за мен това не е Мистър Грешен! Много е хрисим тук - не мога да го приема толкова стандартен, излязъл сякаш от конвейер. Губи ми се неговата уникална, неповторима и ослепителна визия, с която се откроява от всички останали.

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 21:13 от Emiliya

# 702
Магия ,нерде стягаш куфари ?
Да не ходиш при Йози без нас ,да си е само за теб .
Ама мъжа ти как ще реагира Joy
Моя кат му спомена за барове от сериалите и къщите вика ти само това искаш .

Емиииии ,споко тази шуба го прави такъв щото е издута . Чачи по принцип е габаритен но като се навлече става още повече. Няма да е такъв пират . Вярвам че ако е обилно брадясал в тяло няма да е като мечка . Не искам да е така щото едва ли ще го зяпам дори да ми е слабост.
Това трябва да е преди вируса пише старо но колко старо ?
На къмпинг са двамата амигос с каравана .

Софиии ,не питай ! Иде ми да го набия да извада пръчката . Стоим и чЕкаме .
Поне юли ще има материал с Защитника.
Софи ,донеси червените шорти и експлозията за успокоение и вдъхновение. Може онази двойната снимка назад в темата.

Емиии ,тези трябва да са не се отваря добре от тела гифките .

# 703

Да сложа едно "жълтурче" - младо и зелено. Срещнах го из нета! Stuck Out Tongue Winking Eye Нямам идея кои са дамите до него, но ще поровя за справка.
    И нашата красавица!

# 704

Heart Eyes Охх,червените шорти и червената експлозия ни държат здраво
в орбитата на Чаго и поддържат безотказно настроението и мераците
 - радост за женските ни очи! 

и още мъжка красота..Уауу. Stuck Out Tongue Winking Eye

Kissing Heart
Heart Eyes

супер Толга Kiss

Еми* ако Кавънч има подобни снимки с шорти
направи гифчета и с него,нЕма само Билобата да му се радва..
Joy

Общи условия

Активация на акаунт