🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 27

• 15 072
  • 735
  •   2
Отговори
# 135
Здравейте!

Научих, че грешен завой
води във вярна посока,
ако се движа в покой
без да насилвам нещата.
Няма сразена мечта.
Има възможна реалност.
Всеки капан е врата.
Всяка тъга - болна радост,
а болестта се цери
само с безкористна вяра.
Няма изгубени дни -
всеки един е награда.
Няма нещастна любов.
Има разглезено Его.
Научих, че този живот
си е МОЙ... и съм ЛУДА ПО НЕГО.

Катерина Кайтазова

# 136
Здравейте Grinning
Кафенцето е сервирано с шоколад .
Днес мислим да шавнем с колата наблизо сред природата .

# 137
Здравейте, момичета!

„Усмихнете се на себе си в огледалото. Правете го всяка сутрин и ще видите какви огромни промени ще настъпят в живота ви”.
 Йоко Оно

Топъл и уютен ден!

Толгахан Сайъшман не можа да удържи думата си!
11.05.2020 20:05

Толгахан Сайъшман беше обещал на майка си, че няма да кара мотор преди няколко години. Актьорът обаче не можа да удържи думата си, купи си стар моден двигател.

Толгахан Сайъшман  намери стария модел мотоциклет, за който мечтае от детството си. Актьорът инсталира в домашната си градина ремонтна работилница, за да обнови двигателя със собствените си ръце. Научи се, че Толгахан Сайъшман е отделил 120 хиляди TL за модификацията на двигателя.

Любопитство събуди въпроса: Как ще реагира Айше Сайъшман, защото любимият й син обеща на майка си, че повече няма да се качи на мотоциклет.

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 12:36 от Emiliya

# 138
Еми ,защо е обещал маминият да не се качва на мотор ? Катастрофа ли е претърпял?
Знам за такова обещание на Киво към майка си . Също обича мотори ,но са мнооого скъпо удоволствие .
Двамата Толга и Киво могат да си го позволят . Чак и работилница направил вкъщи.
Толга има ли кадри с мотор да видим на снимка или гифка.
Колажа е много готин мммм ,муцка:heart_eyes:
Ча на мотор съм го виждала накря на Фериха в един епизод гА онази бившата се появи Еджето. Ама не успя да го прилъже ,още обичаше Фера и го болеше за нея въпреки всичко.

Довечера като се прибера ако измисля нещо по сценария ще пиша.

# 139

Феми, прочетох, че последните три години Толгахан не се е качвал на мотор, защото е обещал на майка си. Но каква е причината не зная! А тази година той купи два мотора. Явно страстта към високите скорости и адреналина не е утихнала. А не вярвам и да стихне - вкъщи си имам трима запалени мотористи! Едва изчакаха да облекчат мерките и яхнаха машините.
     Тези снимки на Толга са от фотосесия. Пускам това, което имам! Други кадри с мотор не съм виждала.

Кенан в "Черната перла"

# 140

Старо и красиво,за Чачо не знам..
може и да е нова,Феми да каже..
Heart Eyes

Nature Boom

# 141

Амине Гюлше разбра майка си след 30 години!
Преди 6 часа

Бившата Мис Турция -  Амине Гюлше, красива и еднократна звезда от сериала, роди бебе от брака си с Месут Йозил, който играе футбол в Арсенал. Актрисата, която се интересува да се грижи за дъщеря си Еда, публикува съобщение, в което заявява колко трудно е майчинството.
Амине Гюлше заяви, че постоянно мисли за дъщеря си и се опитва да й даде цялата си любов. Щастлива и усмихната с бебето си, Гюлше заяви, че току-що е научила какво означава да си майка.
Изразявайки, че като майка сега разбира по-добре чувствата си, Амине Гюлше иска да се грижи за дъщеря си така, както майка й се грижи за нея.
Ето посланието за „Деня на майката” на Амине Гюлше:
„Първо, винаги трябва да мисли за детето си, да му дава най-много любов и да го защитава, да гарантира, че то винаги е добре, да го обича всеки ден, да умира за малката му усмивка.
Току-що научих какво означава да си майка, но ти, само моята майка се занимаваш с това от 30 години. Надявам се да бъда страхотна майка като теб и дъщеря ми да ме гледа с любовта, с  която гледам на теб.“

Както ще се сетите, Амине Гюлше сподели главната роля с Толгахан Сайъшман в сериала „Asla Vazgeçmem”.

Google Преводач

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 20:45 от Emiliya

# 142
Софи ,снимките на Чачи са стари от Ичерде. Тогава е с тази визия. Повече ми идва рапона в косата,но и така е хубав .
Дуда е активна и ни напомня за дворчето и да не забравяме с кого живее .
Тънки намеци. Тя и преди си беше такава.

Не съм слушала новините ,но май и в Туркиш са вдигнали карантината .
Еми ако знае да каже Ердо какво е разрешил .
Нашата тема има всичко ново около възлюбената . Хареса ми новото й селфи в двора . Хубав ,широк ,зеленина ,наизуст го научихме .
Дуда не изглежда зле на селфито.Като не си отваря конската уста и мърда е търпима .

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 23:45 от femmi2

# 143

Феми, не съм чела нищо за карантината в Турция. Днес почти целия ден бях навън, дори си позволихме с приятели и на кафе да седнем. Беше ми толкова хубаво на живо да беседвам с приятелите си, че забравих за заплахата от коронавируса. Пък и в заведението се спазваха всички препоръки. Всички открити кафета бяха отворени и доста хора си имаше в тях.

Цитат
tsayisman.fans
Tolga на 20-21 години
🥺 Heart

# 144

Nature Boom

Nature Boom

Скрит текст:
ЛЮБОВТА Е ОПИАТ*

Любовта е опиат,
дрога някаква, магична!
Хормонален водопад,
вирус, болест романтична...

Пие се почти на екс,
струва си да се опита!
Тя е химия и секс,
болка вляво.. недопита.

Любовта е опиат
в шоколадова глазура!
Може да е занаят,
ерес, лудория щура...

Любовта е опиат,
приказка, но без поука,
недоучена наука,
порив, страст, надежда, глад..!!

Flowers Bouquet Хубав ден момичета*..
 радвайте се на хубавото време и се пазете..
карантината падна но вируса е тук и има нещо което не разбирам..
как преди няма и месец за Великден стана голям въпрос,
 че хората отидоха по вилите си, когато заразените бяха под 1000..
 От днес - 13 май, хотелите в България отварят врати
 и родният туристически бизнес трябва да се подкрепи,
 обяви министърът на туризма Ангелкова и призова българите
да посетят нашите курорти през следващите почивни дни за 24 май и редовните си отпуски..
 "Използвайте празника, идете на българското Черноморие"..
при над 2000 заразени и близо 100 починали.!?

бъдете здрави и късмет!!
Flowers Four Leaf Clover

Heart Eyes

# 145
Здравейте, момичета!

"Помни, че не си подвластен на никого и нищо, защото ти си отговорен за своя живот."
 Луиз Хей

Желая ви много слънчеви усмивки и ведро настроение!

Спорна сряда!

Софи, аз също съм объркана и неразбираща много от нещата, които се случват около тази пандемия. Колкото повече чета за вируса, толкова по-голяма каша става в главата ми. А изказванията на някои специалисти, че грипната епидемия, която започна от м. декември си е чист коронавирус още повече ме обърка - та вкъщи всички ние прекарахме този "грип" - и високата температура, и кашлицата, и болките в гърлото ... Но тогава не чух за смъртни случаи, причинени от вируса. А сега ... починали от коронавируса, но всички с тежки придружаващи заболявания. Стигнах до извода, че трябва да продължим по течението, да спазваме указанията и ... да не мислим много, много.

Бъдете здрави и се пазете!

# 146
Здравейте!

" Човешко наше Щастие, какво си?
Един копнеж? Мираж? Въздишка? Стих?
Очи, които в себе си те носят
и затова не виждат где си ти?
Къде си ти? Наистина къде си?
По дирите ти цял живот вървим,
пресрещаме се в книги и пиеси -
настигнем се и пак се разделим...

Дамян Дамянов

Към сценария

Скрит текст:
Беше средата на пролетта и слънцето все по- ярко светеше и стопляше дните. Толга и Еда, Чачао и Мелиса бяха в едно кафене на Босфора и се любуваха на прекрасния ден.
Леля Мелек си сипа сутрешното кафе и седна на масата в дневната. /Тя не беше лоша жена, но си имаше своите представи за живота и затова за кого да се оженят племениците й/. Айше - момичето, което Чачо бе оставил в Адана беше много подходяща за него - мислеше си Мелек. Тя бе от богат род, възпитана и отгледана според старите традиции и обичаи. Да вярно, че Еда и Мелиса не бяха лоши...,
-но те не са подходящи за любимите ми племеници.
Леля Мелек вече беше решила. Стана отиде до телефона и набра номера на приятелката си Къймет /майката на Айше/. Щеше да ги покани да им гостуват в Истамбул, а Айше имаше и сестра, точно като за Толга. Така племениците й трябваше да обърнат внимание на гостите и щяха да забравят за Еда и Мелиса.

# 147
Здравейте и от мен .
Готини стихчета сте ни сложили .
Много харесвам поезията на Дамян Дамянов . Прекрасна е .

Софи ,това в спойлера си е като експлозия ,такава романтика гореща ми иде да напиша .

Цеце ,Айше е бившата ,която е оставил. Лелята дори  да се опитва ,няма да стане,те са влюбени в Еда и Мариса.  
Чачо си е мой !
Ако ще да колабира от ревност кви ги вършим.
Един път да прояви вкус .Ох ,ша падна от смях ,ама това е положеннието .

Чачи и Айше ,ох много си отиват няма що.
И Дуйгу не ми допада ама е по добре .
Добре ,че нашите са с хубави имена и лесно запомнящи се да се пишат .
Винаги съм казвала ,че по -добре Чаатай ,отколкото отвратителното Хасан или нещо подобно.
Хакан не е лошо ,така се кзва в Защитника .
Героя му Емир ми е слабост, като име и визия . Heart

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 16:25 от femmi2

# 148
Феми, спокойно! Никой няма да ти вземе Чачо, но трябва малко кръв, пот и сълзи, до щастлива развръзка. Все пак е турски сценарий, там няма нищо лесно.

Съжалявам Феми, но наистина не съм много добра с имената, особено турските. Това ми дойде докато пишех, това и сложих.

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 11:48 от cvetansk

# 149
Беше средата на пролетта и слънцето все по- ярко светеше и стопляше дните. Толга и Еда, Чачао и Мелиса бяха в едно кафене на Босфора и се любуваха на прекрасния ден.

Леля Мелек си сипа сутрешното кафе и седна на масата в дневната. /Тя не беше лоша жена, но си имаше своите представи за живота и затова за кого да се оженят племениците й/. Айше - момичето, което Чачо бе оставил в Адана беше много подходяща за него - мислеше си Мелек. Тя бе от богат род, възпитана и отгледана според старите традиции и обичаи. Да вярно, че Еда и Мелиса не бяха лоши...,
-но те не са подходящи за любимите ми племеници.
Леля Мелек вече беше решила. Стана отиде до телефона и набра номера на приятелката си Къймет /майката на Айше/. Щеше да ги покани да им гостуват в Истамбул, а Айше имаше и сестра, точно като за Толга. Така племениците й трябваше да обърнат внимание на гостите и щяха да забравят за Еда и Мелиса.

И докато мислите на Еда витаеха около страстната нощ в прегръдките на Толга, Мариса се тюхкаше как ще мине срещата между Чачо и бившата, лелята чертаеше планове за бъдещето на племенниците си. Емма, притеснена и изнервена, бързаше към затвора. Джан й се беше обадил и настояваше да се видят.
     Не можеше да му откаже. Имаше нещо, което упорито я привличаше към този почти непознат мъж. Външният му вид издаваше арогантност и високомерие, но в очите му се четеше такава детска невинност и чистота ...   Това обърка и разколеба Емма в прибързаните заключения за него. Може би и това я подтикна да отиде при него. Трябваше да опознае и разгадае тази личност.

- Емма, радвам се, че се престраши и дойде. Не познавам никой друг в този град, не смея и да се доверя на никого. Зная, че и ти не ми вярваш, но те моля да ме измъкнеш от ареста. Искам да ме представляваш в съда в качеството си на адвокат.
- Какво говориш, Джан? Тии, да ме купиш ли искаш?! Да ме направиш съучастник в мръсните си сделки? Не си познал, няма да заложа авторитета си и да се заема с долен тип като теб!
Емма беше бясна, скочи бързо и се отправи към изхода.
- Моля те, чуй ме, нека ти разкажа всичко – чу зад гърба си отчаяния глас на Джан. Обърна се и отново видя този поглед, чист и невинен, но безпомощен и безнадежден.
- Изслушай ме, помисли на спокойствие и утре ми кажи какво е твоето решение! Моля те ....

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 12:03 от Emiliya

Общи условия

Активация на акаунт