🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 27

• 15 021
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Споко Цеце ,за имената каквито се сетиш.
Аз я бях кръстила Дерен .
Ама си помислих че Айшето може да е неква друга ,дето я оставил . Не го е срам да прави така . Мариса може да страда .

То верно е турски сериал рев и драми,ама кръв не искам. Романтика ,екшън и любов.

Олеее ,Емиии ,твоята героиня да не хлътне по Тарзан . Невинност в очите ,това ,онова . Така е Джан има хубав, топъл поглед . Говоря наистина за актьора Джан Яман.

# 151
Скрит текст:
Споко Цеце ,за имената каквито се сетиш.
Аз я бях кръстила Дерен .
Ама си помислих че Айшето може да е неква друга ,дето я оставил . Не го е срам да прави така . Мариса може да страда .

То верно е турски сериал рев и драми,ама кръв не искам. Романтика ,екшън и любов.
Олеее ,Емиии, твоята героиня да не хлътне по Тарзан. Невинност в очите, това, онова. Така е Джан има хубав, топъл поглед. Говоря наистина за актьора Джан Яман.
    Спокойно, Феми, Емма не може така лесно да се влюби! Joy Та тя е млад, амбициозен и пробивен адвокат - за нея работата е всичко! А Джан няма да го оставя да скучае ... ще видите по-късно в кого е влюбен и дали Емма ще го защитава в съда ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 152
Кого ли е влюбен Джан ? Ако е във Еда , Толга ша стане същински барут като Ийт Козан .
Ах, Едааа какво те очаква Joy

Илайда Алишан от Шампион рекламира шоколад
Скрит текст:
Илайда Алишан заключила контракт с шоколадным брендом Ülker и уже начала рекламу шоколада марки O’lala у себя на странице в Инстаграме

Към сценария

Мъжете се прибраха . Чачо се беше разбрал да се срещнат ,но лелята не знаеше затова и ги беше поканила на гости.
Видяха гостите и  се изненадаха .
Мелек каза вижте кой е тук .
Мъжете ги поздравиха .
Почерпиха се ,Чачо беше неспокоен .
Ние ще излезем да си поговорим .
Е ,какво правиш ,как върви работата ?
Добре ,заловихме ,който преследвахме.
Значи ще си тръгнеш от тук
Не ,не мисля имам други планове .
А и опасността не е преминала .
Тя понече да се доближи ,искаше да го  целуне ,но той се дръпна.
Виж ,случиха се някой неща...
И без това не бях сигурен и сега реших всеки по пътя си .
Не искам да те наранявам ,честен съм.
Добре ,но какви неща са се случили ?
Срещнах една жена и много я харесвам.
Не знам как стана .
Какво ?
Ти сериозно ли ?
Коя е тази ... щеше да я обиди но Чачо я спря .
Не искам проблеми ,просто го приеми .
Не е лесно каза Дерен.
Лелята реши тази нощ да останат при тях ,нали тя ги покани .
Пплениците възразиха ,но тя беше решила . Братовчеде ,леля ни иска да ни сватоса .
Да ,каза Чачо но не е познала.
След като вечеряха всички ,решиха да се измъкнат за да видят техните мацки.
Тя видя че тръгва и реши да тръгне след него .
Обади се на Мариса че идва .
Тя реши да излезе навън и да се поразходят наблизо.

Чачо и разказа за случилото се .
Прегърнаха се ,той я гледаше с красивите си очи ,те не лъжеха .
Колко си красив каза тя .
А ,ти си моята красавица и я целуна .
Бибваша видя всичко това и си каза няма да го пусна така лесно.

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 16:31 от femmi2

# 153
Скрит текст:
Мъжете се прибраха . Чачо се беше разбрал да се срещнат ,но лелята не знаеше затова и ги беше поканила на гости.
Видяха гостите и  се изненадаха .
Мелек каза вижте кой е тук .
Мъжете ги поздравиха .
Почерпиха се ,Чачо беше неспокоен .
Ние ще излезем да си поговорим .
Е ,какво правиш ,как върви работата ?
Добре ,заловихме ,който преследвахме.
Значи ще си тръгнеш от тук
Не ,не мисля имам други планове .
А и опасността не е преминала .
Тя понече да се доближи ,искаше да го  целуне ,но той се дръпна.
Виж ,случиха се някой неща...
И без това не бях сигурен и сега реших всеки по пътя си .
Не искам да те наранявам ,честен съм.
Добре ,но какви неща са се случили ?
Срещнах една жена и много я харесвам.
Не знам как стана .
Какво ?
Ти сериозно ли ?
Коя е тази ... щеше да я обиди но Чачо я спря .
Не искам проблеми ,просто го приеми .
Не е лесно каза Дерен.
Лелята реши тази нощ да останат при тях ,нали тя ги покани .
Пплениците възразиха ,но тя беше решила . Братовчеде ,леля ни иска да ни сватоса .
Да ,каза Чачо но не е познала.
След като вечеряха всички ,решиха да се измъкнат за да видят техните мацки.
Тя видя че тръгва и реши да тръгне след него .
Обади се на Мариса че идва .
Тя реши да излезе навън и да се поразходят наблизо.

Чачо и разказа за случилото се .
Прегърнаха се ,той я гледаше с красивите си очи ,те не лъжеха .
Колко си красив каза тя .
А ,ти си моята красавица и я целуна .
Бибваша видя всичко това и си каза няма да го пусна така лесно.
    Феми, да те редувам с Емма, после ще чакам Цеце и Софи да продължат интригата.

Емма излезе развълнувана от затвора. Разказът на Джан я разтърси и озадачи. Остави колата си и тръгна пеша. Трябваше да се разведри, да подреди мислите си и да преосмисли чутото:
„Аз обичам сестрата на Толга! Влюбен съм в нея до полуда. Рая също ме обича, искахме да се оженим, но ...”  - думите на Джан не излизаха от главата й. Беше толкова отчаян, но решен да се бори за любовта си и да докаже своята невинност!

- Не мога да скрия от теб, че съм допускал доста грешки в живота си. Бях буен и непокорен. Обичам шумните компании и нощния живот, пътешествията и екзотичните местности. Но никога не съм принадлежал на подземния свят, а ми лепнаха това петно заради баща ми – известен бос в оръжейния бизнес. Това е и причината семейството на Рая твърдо да се противопостави на връзката ни. Очаквах разбиране от Толга, но той зае позицията на родителите си, дори отиде и по-далеч. Започна да ме проучва и нямам представа кой го подведе и му наговори  тези лъжи за мен.

- А защо отвлече Еда и Мариса? – Емма не можеше да схване логиката на постъпките му.
- Мариса не я познавам, но проучих, че Толга е хлътнал по Еда и реших да го накажа. Да почувства и той болката от загубата на близък човек. Отчаян съм, нямам представа къде отведоха Рая, не сме се виждали от месец.

Емма продължаваше да разсъждава на глас. Познаваше семейството на Толга – наистина консервативни хора, сляпо подчиняващи се на традициите. Но Толга беше различен – какво го е накарало да се озлоби толкова срещу Джан. „Трабва незабавно да се срещна и с Толга, трябва да чуя и неговата версия, за да навляза в същността на проблема. Трябва утре да дам отговор на  Джан – ще го защитавам ли в съда? Трябва ...!”
    Потънала в мислите си, Емма не разбра кога е паднала нощта и как е изминала пеша това огромно разстояние от затвора до апартамента!
   Джан не излизаше от главата й, пък и този куфар ...

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 19:33 от Emiliya

# 154
Дуда  се развяла  по Нишанташъ.
Рускините я солат , че се бута при журналята  , знаела къде са.  Не знам дали е знаела , но е факт , че я преследват заради ЧУ .
Ако не е неговото име и това че му е гадже , севгили , Дуда ще види известност и внимание през крив макарон !
Така е със всяка , Ча е име в Турция , желан и известен, като колегите си.
Пиявката държи и не пуска , като Айшето JoyJoy
Имам усещането че още сто годин ще е с шаманката .Rage
Ако му омръзне и се разделят по няква причина .
Едва ли Дуда ще си насили късмета да го ръчка за семейство.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=iSi4rPM7wmw& … ;feature=emb_logo
прилча на извънземно:mask:
Скрит текст:
озлюбленная Чагатая Улусоя Дуйгу Сарышин накануне была замечена в районе Нишанташи. Как оказалось, актрисе пришлось выбраться из карантина, чтобы посетить стоматолога. Как призналась Дуйгу все это время она потратила на написание собственного сценария и пока работа еще не закончена. Больше всего Дуйгу скучает по родителям. Как только карантин закончится, первое, что она сделает, это поедет к ним и обнимет папу и маму. На вопросы о возлюбленном уже по традиции Дуйгу отвечать отказалась, заметив лишь, что это очень личное.

Софи , беше попитала за една гифка с Ча и Хазал,която назад сложих.
Да може извън Нетфликс да е огън.
Ча още в първия си сериал има любовни сцени. Зависи и партьнорката да ти помага .
Ще ви разкажа ,че на въпросния кадър от гифчето ,двамата така се заплеснали че продължили да се целуват и не са чули, когато режисьора Баръш Йош им казал стоп. Това забравих кой го разказа,но е истина. Звучни целуфани.  Преди си мислехме че е имало нещо между тях ,но като им знам вкуса. Ча имаше връзка с Гюненч.

https://www.youtube.com/watch?v=iW_PgwdY-Ek
самата съблазън , как да не изгориш
какви погледи и мята Heart Eyes
става за гифки но с тия субтитри не ща
Емиии , затрупахте мила Сори , но сега видях че може да резнеш от клипа как и подава ръка за танц и танцуват и гледат , там няма надписи.

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 09:35 от femmi2

# 155

Феми, Чачо никакъв го няма, но шаманката упорито ти гъделичка нервите, пускайки периодично клипчета от къщата, за да не забравиш, че е плътно до красавеца! Joy Може да е грозна в лицето, но пък има страхотно тяло. Вероятно това е харесал нашият сладур. Stuck Out Tongue Winking Eye
     Да пусна Фърат, че съвсем го забравих!

И една снимка от Йълмаз - "Една надежда стига".

А ето и гифките, които искаш.
    Толга се "изтрепа" да го играе красив и любящ баща, а Чачо - Казанова ... Kissing Heart Heart Eyes

Скрит текст:

# 156
Еми ,играе ми по нервите пиявката ,но и аз мога да я нервирам Joy
Знае тя че Чачовите фенове не я искат за него . Ама кво от това ,живеят си в семейна идилия . Поне сладура ни спестява демонстрации ,не е качил и една обща снимка ,рядко говори .
Акшк ли е не ли той си знае,лоялност ли ?
Загадъчен ми е още . Не само на мен като чета.
Има фигура Дуда.Може би заради Ча се старае, като е грозотия в лице ,да е добре в тялото.Зарибена е по въздушната йога.
Преди е казвал че обича пухкави ,мъжете обичат да има кво да мачкат Grin
Може да му се е променил критерия ,измина време. Казваше, че няма с актриса ,а ето че такава ареса .Дуда не може да се каже че има талант на актриса но ....
Не искал да ги ревнува ,но това са били младежки разсъждения . Тя любовта не пита. Вкуса му за брюнетки остава.

Маминият Толга си пада по манекенки, миски ,тунинговани.
Любовчия е повече от Чачо.
Време да изиграе Казанова . Обаче Ча в роля на баща ,не че не става ,отлично ще се справи ,обича дечицата. Свикнали сме да съблазнява ,да разбива сърца.
Да се влюбва .
Само да не ни изненада лошо ,пу пепел ми на клавишите.
Рускините ме рязсмяха ,като коментират по добре севгилито да ходи на стоматолог ,отколкото журналята да я снимат да излиза от гинеколог .Joy
Те не го дават лесно ,да такива сме.

Ммм ,боксьора и капитана Йелмаз .Heart Eyes
Оф кога ли ще почнат да снимат .
Някой проекти мислят да довършат сезона .
Ердо в Турция разреши моловете ако не греша в инфото.

Гифките са супер Heart
Ех ,този Казанова !
Предтавих си една вечер с Мариса как пият вино ,танцуват и после чупат леглото:blush:Joy
Но за разлика от ПЕ няма отмъщения.

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 23:46 от femmi2

# 157
Здравейте!

"В живота има три важни неща - Бог, любов и хумор. Бог дава живот, любовта придава на живота смисъл, а хуморът помага да преживеем всичко това."

Еврейска поговорка

# 158
Здравейте, момичета!

''Щастливият начин на живот е много по-добра рецепта за дълголетие от здравословния.''

Да ви в цветно и безгрижно на душата, приятели!

# 159
Здравейте !
Еми ,кои са тези малчугани ?
Това фотосесия ли е ?

Нашия сценарии става заплетен .
Джан и Рая ,гифките са точно като за тяхната любов.
Но Джан тук е същински Тарзан от гората.Като орангутан е .В началото по ми харесва от сега.
По бтв са стигнали тези епизоди.
Санем има чифлик ,издаде книгата.
Беше в клиника ,пие антидеприсанти заради раздялата с Джан .
Той се появи да види баща си .
Срещнаха се на яхтата му .
Двамата са много наранени ,вижда се по погледите им. Запомних репликите, много хубави.
Джан : Ти не ми повярва Санем как да остана .
Как може да повярваш ,че съм изгорил тетрадката ти с нашата любов.
Онзи го направи ,но ти не го виждаш.
Съвеста ми е много неспокойна и сънувам кошмари ,че стана така.
Отварям скоба ,има предвид че с удара за малко да осакати Ийт .
Любовта ме направи нервен ,ревнив, станах лош човек .
Санем : Дори да те гоня и пъдя трябваше да останеш ,ти замина .
Прекърши крилете ми . Не съм същата Санем.

Емии,:hugs:Flowers Hibiscus Санем ще разбере ли какъв е Ийт ?
Джан го надуши ,и аз като го видях си помислих че ще прави номера .
Издаде книгата й кво ли не измисли да стои далеч от Джан.
Майка му на Тарзан ,как пък не направи нещо добро . Тя не иска Санем.
Ще се сдобрят ,като гледам гифките.

# 160

Той стана баща, преди да се ожени
06.02.2011 GazeteABONE OL  

Толгахан Сайъшман изигра млад баща с 2 деца ...

Обичаният актьор Толгахан Сайъшман, направи репетиция за бащинство за списание  Kadınca. Сайъшман позира за обектива на  Alper Aksoy с 2 ​​деца. Толгахан Сайъшман също направи интересни изявления.

"Аз съм човек, който има топло отношение към брака. Искам да имам дъщеря, ако Бог ми даде деца. Магията между тях и техните бащи ми влияе много."

(доста интригуваща статия и интервю, което не бях чела. Ще се опитам да го преведа, нищо че е от 2011 година. Интересен ми е всеки момент от живота на Толгахан.)

Феми, аз от време на време хвърлям поглед на "Ранобудната птичка" и да ти кажа честно вече съм забравила какво се случва в последните епизоди. Толкова добре започна сериала и след това така го разводниха, че ми стана тягостно. Но Джан и Демет ми харесват като двойка!

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 13:38 от Emiliya

# 161
Ехаааа ,имаме официално инфо от Ранини за ЧУ .
На нея вярваме всички ,пише верни неща.
В нашата тема не искат бради и косища ,може да замяза на Тарзан ,но каквото ,такова .Така ни липсва че всичко ще изтърпим .Искаме да играе ,да гори ,да покаже какво може . Е ,вероятно няма да е Казанова в тоя проект .
Ще се казва Барбадос или Барбарос .
Това ми звучи като нещо пиратско .
Ехааа ,карипски пирати:heart_eyes:Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще се излъчва по държавната тв.
Няма да е много епизоди. Така пише .
Един сезон. Там не се влияе от рейтинг .
Толга и Чачи по държавния канал .
Могат наесен да се засекат някъде двамата по сетовете .
На есен сме готови . Очакваме заврщането на Ча на екрана .Grinning

Цитат
Утренняя бомба! Согласно официальной информации Чагатай Улусой возвращается на турецкие экраны с двумя проектами. Первый фильм компании OG Medya по сценарию Эрджана Мехмета Эрдема, который выйдет на цифровой платформе. Чагатай не только сыграет главную роль в проекте, но и станет его сопродюсером. Также Чагатай готовится к съемкам в новом сериале Барбарос, который готовит компания Es Film для телеканала TRT1. Это будет дорогостоящая постановка с ограниченным количеством серий, то есть актер будет занят только один сезон.

Било е вярно , Ча ще е съпродуцент на дизи за нет дигитална платформа. Продуцент бре е тука ме изненада шах и мат. Убедена бях , че няма да бездейства и няма да се откаже от нет платформите , които дават свобода.
  коментарите са много и се радват ето един
Серьезно? Чага возвращается в турдизи? Вот это нежданчик, бен шок 😂😂💃💃💃 Давай Чага, заодно посмотрим на твоих преданных зрителей, насколько и они по тебе соскучились ❤💥 Мой муд, Чага возвращается

още малко инфо за сценаристите

Сценарий к сериалу "Барбарос" пишут: Джюнейт Айсан, Озан Аксунгур, Огуз Айаз("Пуля", "Чукур", "Храброе сердце", "Реакция", "Долина Волков")

Также ведутся переговоры с режиссерами Дурул Тайлан и Ягмур Тайлан. ("Моя Родина - это ты" , "Королева Ночи", "Великолепный век")

Като чета кои проекти са писали добри са . Хайде да сътворат нещо добро.
Имат звезда като Ча ,да се стараят.
Ох , ша се пръснем от кеф пу сладурчето ми , моето бонбонче Yum

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 16:14 от femmi2

# 162
Аз днес мисля да сложа малко музика към нашия сценарий. Не е турска, но мисля, че песента и текста са подходящи особено за героите на Еми- Джан и Рая

# 163
Цеце ,добре си се сетила .Hug
Хайде ти ще помагаш за муз.фон
Давай нещо за Чачо и Мариса горещо и любовно ,за Еда и Толга.
Еми ще добави музиката към епизодите ,може и като приключим девети.

Толга трябва да завърши Шампион . Планували са 35 епизода за сезона.
Нямам си на идея Барбадос за кво иде реч ,исторически ли ,що ли ?
Не си падам по такива ,оф дано не е това.

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 19:52 от femmi2

# 164
      Цеце, с удоволствие ще сложа видеото към 9 епизод - чувствена музика и невероятно съдържание!

Феми, новината за Чачо ме зарадва. Ще го чакам с нетърпение да се появи на екран и ще се моля да не е исторически сериал, че няма дори да го погледна!

Çınar & Çınar berk

(хареса ми този колаж от арабските фенове)

Общи условия

Активация на акаунт